Plugg plugg plugg och åter plugg!

6 filosofi uppgifter på 2½ vecka, alla är nu inlämnade! Engelska grammatiken är också gjord! Resten av lovet måste jag ägna mig åt engelska boken, den svenska talanalysen och psykologi häftet, det ska nog funka! Imorrn startar teorikursen på körskolan, nu jävlar ska det pluggas!

Gratis shopping någon?

Jag vill shoppa!
Skulle behöva göra en stor rensning i garderoben, få bort allt som inte används och sedan uppdatera med välbehövliga saker! Tänk om man kunde få allt gratis.. det skulle vara underbart! ;D






Bilder: Forever21

Sommar och sol!

Jag längtar tillbaka till sommaren. Till landet, båten, saltvattnet, bikinis och all sol! Den här sommaren var nog den varmaste i Sverige som jag har upplevt och jag stormtrivdes! Jag älskar värme och sol så den här sommaren var alldeles perfekt för mig! :)

 

 


You are amazing

Tell me can you hear me now?
if not, then I can try to sing real loud...

I'll be thankful for the times that I had with you
And I will always hope this isn't the end of it <3

Gamla bilder från fotografering

Fotografering. April 2008 om jag inte minns fel ;)

 

 

 

 


Privilege 29/10 2010

Bilder från i fredags :)

 

 

 

 


Dynamite

 

Dynamite - Taio Cruz

 

Den här partylåten har jag haft på huvudet i snart en vecka. Jag är galen i den, den är riktigt bra! Sån som verkligen tar fäste i huvudet, i alla fall i mitt. Lätt en av de bästa partylåtarna just nu! :)


30e Oktober 2010

Det har varit en lång vecka men det är inte över än! Jag hade det hur underbart som helst igår när vi drog ut, en av de bästa utekvällarna helt klart! Mango Bar är helt klart bästa klubben i Stockholm som jag har varit på! :D

Ikväll blir det en lugn kväll hemma, orkar inte dra ut helt enkelt. Har ju höstlov nu, så jag kan ju gå ut vilken dag som helst den närmaste veckan! :)

Långärmat från Forever21

Långärmat. Passar utmärkt nu till vintern :)





Bilder: Forever21

UTGÅNG!

 

 

 

Utgång med Jessica ikväll! Länge sen sist och jag är riktigt taggad! :D


I love you

Will you meet me halfway?

The Only Exception

 

Paramore - The Only Exception

 

En underbar låt som har en speciell feeling :)


Poolen på Horizonte

 

Den älskade poolen. Iskall men skön att svalka sig i! Går utmärkt att simma och träna i, flyta runt på en luftmadrass eller bara sitta vid kanten där det finns sittplatser i vattnet :)


I'll always remember you

So much has changed
And now it feels like it was yesterday I went away

...about a thousand miles away from here

Gillar/Ogillar Oktober 2010

Gillar:
Att jag har ledigt imorgon
Att jag har klarat av alla prov och uppgifter, trots att det varit mer än jag någonsin haft innan
Att det inte har regnat så mycket den här hösten
Att jag fick MVG på första engelska uppgiften

Ogillar:
Att vädret inte håller sig på en jämn nivå
Att det har varit sjukt mycket skoluppgifter senaste veckan
Att det inte finns tid till att hinna med allt man vill hinna med
Att jag har ont i min handled


Axelbandslösa klänningar

Klänning utan axelband är oftast väldigt snyggt och passar vid de flesta tillfällena. Jag älskar dessa klänningar och har ett antal hängandes i garderoben, dock önskar jag att jag hade fler såna klänningar som inte är såna extrema finklänningar, utan sånt man faktiskt kan ha när man går ut på krogen eller liknande. Här kommer några favoriter!








Bilder: Forever21

Studiobild



Studiefotografering i våras :)

I wanna tell you

There is no escaping for heartache

Now I wanna put it back together
Cause it's always better late then never

Out of our minds and out of time
wishing I could be with you

I'm sick of waiting
but I'll be waiting forever
if that's what it takes to be with you

OMG

 

Usher feat. Will.I.Am - OMG

 

Ingen kan väl ha missat denna underbara låt? Jag älskar den rent ut sagt och blir alltid lika glad när man hör den på radion, ute på krogen eller när den slumpas fram i spotify listan!


Nellys stora höstrea

En bild från Saltsjöbaden som togs för en vecka sedan ungefär.

Nu ligger jag i sängen efter en lång dusch. Är riktigt trött så jag tänkte snart gå och lägga mig. Förövrigt så kikar jag runt på Nellys stora höstrea. Känns konstigt att jag inte hittat några kläder där på månader som jag gillar.. Brukade älska alla deras kläder förut.


Sometimes I feel, this is not me

It's been so long now
I've forgotten how to smile

What's there not to like?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love this place!


24e Oktober 2010

Det har varit en lång söndag, tack vare att jag vanligtvis sover halva söndagen och idag gjorde jag det inte. Har inte fått så mycket gjort, har i stort sätt enbart pluggat religion och försökt ta igen all förlorad tid med mamma och pappa. Har skrattat ihjäl mig åt religionen och lyxfällan, det behövdes.
Annars då? Livet rullar på som vanligt, förutom att nu är det alldeles för mycket prov och inlämningsuppgifter. Är helt slut efter all information som ska in i huvudet och sen skrivas ner på papper, nästan löjligt egentligen. Ena handleden gör ont, men annars leker livet.
Behöver verkligen höstlov nästa vecka! Då blir det körlektioner, teorikurs, släktmiddag, så lite plugg som möjligt, förhoppningsvis utgång och klättring. Längtar som fan!

Förövrigt så längtar jag lite till julen nu, även om det är alldeles för tidigt...

En stor blandning

Linnen, långärmat, stickat, genomskinligt, randigt, enfärgat, spets, färg, gråskala... Allt är underbart och skulle passa perfekt i min garderob!







Bilder: Forever21

Just tell yourself, I'll be ok

When you're down and lost
and you need a helping hand
when you're down and lost
along the way
just try a little harder
try your best to make it through the day
oh, just tell yourself
I'll be ok

You're not alone

Moulin Rouge plåtning

 

Bild tagen förra sommaren av Jeanette Månstrand.

Moulin Rouge tema med inslag av goth, men det kanske inte syns extremt i det här fotot.. Har nog bara visat en bild från den här plåtningen innan, men det är för att jag tycker att bilderna är ganska personliga :)


Too close for comfort

 

McFly - Too Close For Comfort

 

Tittade på filmen Just My Luck för ett par timmar sen och fick höra McFly's underbara musik. Jag fastnade otroligt för det bandet för några år sedan, en poster satt på dörren och jag sprang runt i lägenheten och sjöng I've Got You och Too Close For Comfort. Instrumenten, rösterna, texten, allt är verkligen perfekt. Vet inte vad det är, men det är något speciellt och det är verkligen personer jag skulle vilja träffa i verkligheten!


Smile :)

 


 

Don't you know, you're the one who makes me smile. :)


Högskoleprovet

Högskoleprovet var kul, men nu är jag för trött för mitt eget bästa. Kommer inte orka plugga ikväll, så det gäller att lägga sig tidigt så att man kommer upp någorlunda imorrn och kan lägga massa tid på att plugga!

Smile

 

Lily Allen - Smile

 

Första gången jag lyssnade på Lily Allen måste ha varit i Scotland på en av tjejernas mp3 och det gör ju självklart att det blir en speciell feeling. Jag har ganska svårt för Lily Allens stil många gånger och även en del av hennes musik. Men just låtarna Smile och Naive kan jag inte få nog av :)


Fyrverkerier

Måste erkänna att se fyrverkerier när man sitter på stranden var otroligt häftigt.

 




22 Oktober 2010

Idag har jag skrivit ett filosofiprov, valt bok till engelskan, löst några småproblem hos syv, åkt till stan en sväng, haft körlektion och kört i snö för första gången, åkt till farsta en sväng, varit med mormor, latat framför TV:n, tränat till högskoleprovet och en massa annat. Dagen blev inte som jag trodde och jag trodde att jag skulle vara mycket mer trött än vad jag är.

Snöstorm var det när jag vaknade. Nu längtar jag till lussebullar, ris a la malta, meterhög snö, julklappar (både att slå in, ge bort och få), tomteluvor, mössor, mina underbara ecco skor, vinterjackan, soliga vinterdagar, skidor, skridskor, stjärnklara vinternätter, risgrynsgröt, julgran, julmarknad, julsånger, fyrverkerier och allt annat som hör till vintern! Men samtidigt vill jag åka bort, jag vill till nåt varmt ställe, eller nåt med ännu högre julstämning, mycket shopping, fina vänner, havet eller något liknande.. Det skulle vara riktigt kul, men samtidigt så längtar jag riktigt mycket efter den här julen, så jag är rätt nöjd. Ryktas om att det ska bli favorit i repris på nyår, och jag kan ju inte vara gladare! Nyår det här året var helt underbart grymt och nu när man har träffat nästan alla i gänget så lär det väl bli ännu bättre!

Jag ser med andra ord fram emot den här vintern, för det är den sista som jag vet hur den kommer vara :)

Dubbelring från Juveliasmycken

Julia driver en egen webbshop, Juveliasmycken.se där hon säljer smycken som hon själv gjort! Det finns allt ifrån armband och örhängen till lerberlocker och namnsmycken! På hennes webbshop kan man hitta något för alla smaker och flera produkter finns bara i nägra få exemplar, vilket betyder att man känner sig lite unik med ett av hennes smycken på sig :)

Min favorit från Juveliasmycken är utan tvekan denna dubbelring:

Höstkläder

Massor av fina höstkläder från Forever21 :)








Bilder: Forever21

It was not fake

I miss you, miss you so bad
I don't forget you

I hope you can hear me
I remember you clearly

I've had my wake up
I can't take it

What we had was not fake.
What we have is not fake.

Ord ord ord

Det känns som att skoldagarna bara blir längre.
Nu måste man plugga flera dagar i veckan.
Det gäller att bestämma bok i engelskan och börja läsa som en galning.
Allting tar mycket längre tid, men numera får man verkligen någonting gjort.

Idag blev det girltalk med söta Jessica efter skolan, stackarn hade blivit utelåst!
Under kvällen har jag pluggat på sakpåståenden, värdesatser, vaga ord, mångtydlighet och allt vad det nu är. Började även en del på Sokrates men vid de laget hade jag redan läst 20 sidor och var trött, mycket trött!

Den extrema huvudvärken har besökt mig de senaste två dagarna och gör så att jag knappt kan göra någonting. Inte klokt hur ont det kan göra i ett huvud och vad känslan är jobbig. Får nästan ta och kolla upp det om det fortsätter såhär för jag har haft tillräckligt ont i huvudet i det här livet!

Nu gäller det att plugga ordkunskap och allt var det nu är till på lördag då högskoleprovet äger rum. Jag tänker nog inte plugga vidare direkt efter studenten, men det är väl lika bra att göra det där provet i alla fall.

Sen är det bara att fortsätta med nya ord, denna gång såna som passar in i hinduismen och buddismen. Tänk vad mycket ord jag ska lära mig den närmsta veckan!

Daugthry - September

 

Daughtry - September


Förväntansfull

 

 

Första bilderna på Mallorca i somras, tagna på älskade Horizonte :)

Riktigt glad och förväntansfull inför kvällen och hela tiden där nere!


min helg

Helgen bjöd på hemmakväll, premiäröppning av en inredningsbutik, bio, ytterligare en hemmakväll och jobb. De närmaste veckorna blir det mycket plugg och sedan är det höstlov som gäller. Jag längtar redan! Förövrigt så snöade det på landet i helgen, sjukt att det redan är påväg att bli vinter..

Toppar

Nya toppar och linnen är aldrig fel. Det är sånt som används mycket i vardagen men som även kan användas till finare tillfällen! Här är massor som jag vill låta flytta in i min garderob! :)






Bilder: Forever21

that's the truth

I'm not happy because you're not with me.

15e oktober 2010

Det har varit en bra vecka hittills.
Jobb, Kick-off UF på Stockholmsmässan, enorm sovmorgon, övningskörning, engelska prov, Ugglas Revy, körlektion och mycket mer. Kort och gott, livet rullar på i den takt de borde.


The autumn is here for real

 

 

The autumn is beautiful!


Valentine's Day

 

Linkin Park - Valentine's Day


again

Klädsel
Vad har du på dig idag:
jeans, linne, kofta
Vad använder du just nu för skor: svarta puma skor eller stövlar av något slag
Favoritfärg på kläder: svart

Senaste person som
Sov i din säng:
jag
Du pratade med: mamma
Du delade en drink med: brukar inte dela drinkar med någon, har kanske hänt en gång..
Du gick på bio med: mamma
Du gick på stan med: en vän
Skällde på dig: lär väl ha varit pappa

Senaste
Låt du hörde:
Dynamite - Taio Cruz
Film du såg: Avatar
Mat du åt: fläsk coh några potatis grejer
Kram: en gammal lärare
Puss: oviktig
Fest: krogen förra helgen?
Känslan: trött
Ilska: förrgår kväll
Resa: Mallorca, exakt 2 månader sedan jag kom hem nu..

Glädje: MVG på första provet sista året
Dröm: minns bara suddiga delar av drömmarna senaste veckorna
Boken du läste: The Notebook
Personen du träffade: mamma och pappa, annars folk i skolan
Personen du pratade i telefon med: en från jobbet
Personen du fick sms av: en vän
Gången du åt en 7-eleven korv: never done it
Gången du var utomhus: ett par timmar sen
Gången du sov: imorse innan halv 11
Saken du köpte: handlade mat några timmar sen

Om dig

Namn: Malin Lundell
Ålder: 18
Längd: 167 cm
Vikt: -
Civilstatus: Singel
Smeknamn: finns många
Syskon: du är saknad <3
Sysselsättning: student, jobbar extra
Bra egenskaper: finns några
Dåliga egenskaper: finns några här med
Hårfärg: blond
Ögonfärg: b
Skostorlek: 38-39


En i varje kategori

Jag behöver verkligen rensa min garderob och uppdatera den med massor av nytt.. En sväng förbi England eller USA och shopping där skulle inte vara helt fel! Tills drömmarna slår in får man väl passa på att drömma vidare ;) Här är några favoriter som jag gärna vill ha i min garderob






Bilder: Forever21

10.10.10.

Idag är det 10e i 10e 2010. Det vill säga 10.10.10.

Riktigt bra helg.

Fredagen bjöd på shopping, första körlektionen på körskolan, supergod familjemiddag och Idol.
Lördagen bestod av lunch med en vän, rensning av garderoben, massor av filmtittande och organisering av bilder.
Idag blev det Avatar, mer film, Nacka Forum med en vän, One Tree Hill Soundtrack och engelska plugg.

Jag är riktigt nöjd med den här helgen.

I don't find it hard to believe

Something happened for the very first time with you,
My heart melted to the ground, found something true,
And everyone's looking 'round, thinking I'm going crazy

På Arlanda

På Arlanda tillbringar man ju alltid lite tid, här är två bilder från tiden innan vi skulle gå på flyget.

 

 


No matter what

There is always that one person, no matter how long it's been, if he say I love you,
I will say it back.

Honey And The Moon

 

Joseph Arthur - Honey And The Moon

Some songs are amazing, this is one of those.


My only wish

Oh I want you so badly, it's my biggest (and only) wish.

Höstuppdatering

På hösten vill man springa runt i klänningar, stickat, strumpbyxor, leggings, höga stövlar, skinn, halsdukar och mycket annat! Här är några saker som skulle passa perfekt till mig i höst!






Bilder: Forever21

Stora resväskor

Stora resväskor, det är vad vi flyger med nuförtiden!

De här bilderna är tagna påväg mot arlanda :)

 

 

 


You are the one I've been waiting for

I will never let go of you.
- That's the reason why I'm so misrable and happy at the same time.

GIllar/Ogillar vecka 39

Gillar:
Att jag äntligen fixat Guitar Hero
The Body Shop's lemon body butter
That 70s show
Studiedagar

Ogillar:
Kylan som närmar sig med stormsteg
Jeans som tappar passform
Dålig musik ute på klubbar
Att tiden aldrig räcker till



Bild från förra hösten


Don't make me.

I'm not having fun without you by my side.

2a Oktober 2010

Igår var det studiedag, riktigt skönt med lite ledighet! Sov ut på morgonen, uträttade lite smågrejer under dagen, käkade på tacobar och gick på bio med mamma och sen blev det utgång med lite vänner. För förade vi på Hellströms och sedan bar det iväg till festen. Jag är helt klart nöjd med dagen! :)

Nu blir det psykologipluggande!


Song Away

 

Hockey - Song Away

 

A great song.


Uppdatering av garderoben

En liten uppdatering i garderoben nu till hösten skulle man ju inte tacka nej till! Jag har kikat runt lite på Forever21 och hittat mycket fint. Dessa plagg skulle gärna få flytta in i min garderob!








Bilder: Forever21

RSS 2.0