Måndag morgon

Nu är klocken 09.27 och jag är redan uppe, det känns både bra och dåligt.
Det är ju bra att jag inte har försovit mig eller något, men jag vill ju hellre sova några timmar till! Vädret gör ju inte direkt saken bättre, det är mulet... är i o för sig glad att det inte är stålande sol när jag ska jobba, så jag antar att det är en perfekt dag för att sitta inne i kassan på konsum...
Känner mig inte lika peppad att jobba den här veckan som jag gjorde förra. Egentligen är det ju bättre den här veckan i o med att jag får sova mer på morgonen och att jag redan kan kassan helt okej, men det känns som att jag vill ut och träffa kompisar, dra iväg och sola och bada någonstans, kanske ha en picknick? eller bara hänga ute bär det är fint väder! Men det fina vädret är som bortblåst.. och varken jag eller någon annan har nog lust att sola utan sol?
Det var så varmt och soligt innan man slutade skolan, och man tänkte bara att man får ta chansen efter skolavslutningen, i o för sig så solade jag ett par gånger innan, men inte så länge, så jag är ju inte så jätte brun.. lite färg har man väl fått.
Nej, nu vill jag ha sol! Vill helst ha lite färg innan jag åker till mallorca, jag vill inte komma ner dit som en blekfis! Fast såklart, det viktigaste är att ha fint väder där och när jag kommer hem, för när jag kommer hem så har mamma o pappa semester och vi ska ut med båten, helst varenda dag!

Jag funderar på vad jag ska äta till frukost.. jag ska ju jobba "över" lunchen så att säga.. och jag har bara en kvarts rast. Tänkte ta med mig en yoghurt till rasten, eller möjligtvis efter jag har jobbat klart, men jag måste ju ha något nu... vet dock inte vad det ska vara... är inte alls sugen på något..!

Hoppas på att få träffa Tommy idag :) får vänta och se om det blir så!

09.34 är klockan nu, jag måste fixa klart mig, är ju inte helt klar ännu. t-shirt ska på, sminket ska fixas, håret ska fixas och jag måste lägga ner lite saker i väskan.

Ha det så bra!

Uppdatering av helgen

En hel helg har gått, utan ett enda inlägg! Det kanske inte var de bästa, men ajg har haft andra saker för mig :)

I fredags myste jag med pojkvän :) blev ingen film, för vi var båda för trötta x) Jag sov 13½ timmar den natten, riktigt skönt!
lördagen myste vi framför tv:n i nån timme innan jag skulle åka till landet! Jag tog bussen ut och pappa kom och hämtade mig vid ledinge :) Vi handlade och åkte sedan till stugan, där mamma hade fixat all mat, det blev räkor! Jag älskar räkor!
På kvällen tittade vi på TV, det blev någon kriminalare som jag inte gillade, så jag låg och läste min nya FRIDA tidning istället! Sen tittade vi på Coldcase och sist men inte minst; Crocodile Dundee 2. Den var riktigt rolig, hade inte sett den innan, så det var riktigt kul! Fick även ett samtal från Joakim från Gotland, alltid lika kul att höra av dig! För er som inte vet vem han är så kan jag berätta att det är en kille jag lärde känna när jag var liten, sådär 5-7 år gammal. Hans mormor bodde granne med oss på landet och han var alltid där på sommrarna. Jag blev kär i honom, när jag var 5 eller 6 år gammal, och han är 8 år äldre än mig, så han var väl 13-14 år då.. förstår inte riktigt hur han stod ut med mig, men men! Jag verkade ha det hur bra som helst, och mina första minnen någonsin är med honom. Har nu inte träffat honom på cirka 8 år, men vi fick kontakt igen för några månader sedan och har sen dess mailat lite och pratat lite i telefon :) Får se om han kommer upp till Stockholm i slutet av sommaren, i så fall måste vi verkligen träffas!

Idag tittade jag lite på TV när jag vaknade, och redan klockan 1 åkte vi ifrån landet. Jag har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, suttit vid datorn, kollat på Navy CIS och filmen Bröllopsplaneraren :) båda två var bra :) gillade slutet på bröllopsplaneraren. Jag älskar lyckliga slut! och hatar sorgliga slut, då gråter jag, nästan alltid!

Imorgon blir det jobb på konsum igen :) ska nog se till att få träffa sötnosen en stund också :)

Ha det bra så länge, så hörs vi en annan dag!


ZTV

Igår jobbade jag, och mormor kom in en kvart innan jag slutade, så när jag hade bytt om så, så gick vi till McDonald och åt lunch tillsammans :) sedan följde hon med hem till mig och tittade på lite olika halsband, hon fick låna ett till en begravning, tråkigt att det var till en begravning, men kul att hon hittade ett som passade i alla fall! Jg visade lite bilder från skolavslutningen och balen, och hon ville så gärna ha några, så jag och pappa ska printa ut några på fotopapper så snart som möjligt!
Eftersom båda mina laddare har gått sönder och mobilen krånglar så fanns det inget batteri på den på typ hela dagen igår.. men när pappa kom hem la jag den på laddning i bilen, och det funkade, men det tog 4 timmar, coh då var den inte ens färdigladdad.. sjukt konstigt. Men men, ska ändå leta efter en ny bobil eftersom att min alltid krånglar!
Vid 5 tiden så fick jag och tommy skjuts till farsta där han skulle kolla efter lite nya saker :) vi gick till stadium och han hittade ett par mjukisbyxor för 199kr och sen till åhlens där han köpte flipflops för typ 79kr eller var de nu var. Vi gick och åt på den där sushi restaurangen "Sam&CO", jag gillar dock inte sushi, så jag tog kycklingspett, tror de hette yakitory, eller nåt sånt!
På vägen hem köpte vi en sån ben & jerry glass, fast bara en liten! Ingen av oss hade nånsin smakat en sån innan, men den var jätte god! Vi tog caramell nånting.. xD

På kvällen tittade vi på Sagan om ringen, jag såg den för flera år sedan men då tyckte jag att den var dålig och jag minns ingenting, men nu var den jätte bra och jag vill se dom andra så fort som möjligt!

Idag har jag jobbat och pratat med min chef :) jag ska få byta arbetstider! Jag fick även jobba nästa vecka och veckan innan skolan börjar :) det är bra med extra cash och det är bara 4 timmar om dagen, så jag är nöjd!
Har även varit på en intervju hos ZTV idag, det gick bra :) dom var bara intresserade av 15 personer, så jag tror åtminstone att jag har en chans att få vara med! Eftersom att det är något slags debatt program så kommer dom ju antagligen ta med fler personer än 1 :)

Ikväll ska jag sova hos tommy :) det blir mysigt :) hoppas även på att få se en film eller nåt sånt!

jag uppdaterar lite senare, ciao!

en till tävling!


Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

sova!

Nu ska jag komma isäng lite tidigare än det har blivit dom senaste dagarna, ska stänga av datorn inom en kvart och sedan sova till halv 8 :)


sweet dreams! <3       

Tävling!

Vill tipsa om tävlingen i Lindas blogg, underbara hårprodukter!
Här är en länk till hennes inlägg! :)
lycka till allihopa!

http://lindaslya.blogg.se/2008/june/tavling-harvards-paket.html?_tmp=286c15d98bef7267e596c526dfbba399dd6b5080

Bröllop

I morse höll jag på att försova mig.. jag stängde av väckarklockan,  i sömnen.. mycket underligt beteende, men men! Jag vaknade av att telefonen ringde, och det visade sig att det var min kära far :) han lyckas nästan alltid ringa mig när jag av någon anledning inte har vaknat på morgonen, det är så jävla bra!
I alla fall.. jag kom i tid till konsum, och hann till och med köpa en dricka som jag kunde ha i kassan, eftersom att jag har blivit tillsagd att alltid ha någon flaska där eftersom att man kan bli törstig! :)
Det gick hur bra som helst idag, och jag fick beröm av min chef (YES!), 2 av dom som har ansvar för vääääldigt mycket, och så 2 andra ;) fatta hur glad jag är! Äntligen så kanske min chef kan se mig som något mer än "tjejen som plockar varor varannan lördag". Jag kanske kan bli en duktig anställd som får sitta i kassan och får bättre arbetstider? well.. at least i hope so! Skulle inte tacka nej till att börja 1-5 timmar senare på lördagar, slippa bära så mycket och alltid ha ont i ryggen efter en arbetsdag, som ändå bara varar i 5 timmar. Anledningen till att jag förmodligen får börja senare om jag ska sitta i kassan är att jag börjar klockan 8 på lördagar, och butiken öppnar inte förrän 9, så dom som jobbar extra brukar oftast börja sitt pass mellan 9 och 13 ungefär :) fast de klart.. jag vill ju inte börja typ klockan 13 egentligen.. för då kommer jag ju tidigast att vara hemma klockan 7 på kvällen.. och då blir de sent om jag ska göra något.. eftersom att jag måste äta när jag kommer hem, fixa ordning mig, kanske duscha och sånt..
Så det bästa vore att få börja antingen 10 eller 11 :) beroende på hur många timmar jag ska jobba! ;)

Efter jobbet fick jag ett samtal från ztv, en rolig överraskning ;) får dock se om allt stämmer på fredag då jag ska dit (a)
Jag gick även och tog min sista vaccinations spruta mot Hepatit B, så nu har jag skydd mot det resten av mitt liv :) ! det är bra!
Kollade lite i några affärer innan jag bestämde mig för att åka hem :) köpte kaffeböner med chokladöverdrag till mamma (29kr) och ett underlägg där man kan sätta in 4 foton på undersidan till mormor (15kr). Tänkte att det kan vara lite kul :)

Mötte upp tommy i slussen för att få sällskap hem :) vi mötte mormor i gullmarsplan och pratade lite grann med henne :)
Tommy följde med mig hem och åt middag hos mig :) det var rätt länge sedan sist, så det var otroligt mysigt!
Jag tvingades dock att dammsuga hela lägenheten och plocka ur diskmaskinen.. inte alltför roligt...

Jag har äntligen packat upp från föreställningarna!
Har haft korsetterna och sjalarna och lite andra kläder liggandes i en plastpåse på golvet i rummet, bredvid två andra kassar med skolböcker -.- dock ligger skolboks-kassarna kvar, jag orkar inte ta allt på en gång!

Ringde till pappas halvbrorsa Fredrik och hans flickvän Linda idag. Dom ska gifta sig i Augusti och jag ska sjunga på "efterfesten" eller vad man nu ska kalla det :) Jag tänkte fråga om dom hade någon speciell låt som liksom var "deras", eller om dom hade något önskemål. Hon sa att dom inte hade en egen låt men kanske att dom kunde prata lite och se om dom kan ge något förslag ifall att jag inte ville bestämma helt själv, så så blir det :) jag får börja spåna lite på massa klassiska kärlekslåtar :)
Vi bestämde också att jag skulle få följa med och träffa bandet den första gången då dom ska prata med dom och bestämma lite musik under kvällens gång, och sedan lite närmare bröllopet så skulle jag få träffa bandet igen och repa lite med dom :) så det där ska nog gå bra!
Det är första gången som blir bedd att sjunga på något stort ställe eller hur man nu ska säga... innan har det varit på kabarén i skolan, på teatern och när jag gick i kören och sjöng i kyrkan.
Nu blir det liksom lite annat, och det ska bli kul att se hur det är! :)

Jag tar JÄTTE GÄRNA emot förslag på låtar, så om någon av er kan tipsa om någon/några så vore det super snällt!

Puss&Kram!

Mallorca

Nu är det bokat, nu är det klart :)
Jag, mamma, pappa och Philip åker till Mallorca den lördagen den 12:e Juli och åker hem onsdagen den 16:e Juli! Vi ska bo på ett hotell som heter Horizonte, det var där mamma och pappa träffades, 32 år sedan :)  När man kollar på bilder från hotellet så ser det helt underbart ut! I och för sig så tror jag inte att det spelar så stor roll, för jag och philip ska typ ändå bara sova där.. kanske inte ens gör det alla nätter, vi får väl se :)
Vi ska ju träffa våra kära vänner som vi träffade i Scotland förra året :) så vi åker alltså dit för att få träffa Sofia, Isabella, Emily, Marilo, Matthew och Damian! Ska bli helt amazing att få träffa dom igen! Åhh jag längtar så otroligt mycket efter dom!!! <3
Jag säger bara: Obeskrivlig kärlek till dom! <3

Om det är någon människa som läser det här och tycker det är patetiskt så tycker jag att ni ska ha klart för er att det är speciellt. Man har ett slags band, en slags conection grej. När jag åkte till scotland så hade massa hemska saker precis hänt i mitt liv, och scotland resan var liksom min resa tillbaka, tillbaka för att kunna njuta av mitt liv igen. Jag fick tillbaka kontakten med flera människor som jag hade mer eller mindre hade förlorat kontakten med, jag fick nya vänner, både från Sverige, Scotland och Spanien. Jag fick försöka göra mig förstådd på ett annat språk, dessutom med en scotsk dialekt (den går inte att förstå dom första 3-4 dagarna). Under den tiden utvecklades jag som person och den har gjort mig till någon helt annan människa än vad jag var innan. Jag har kontakt med nästan alla som jag umgicks med där, och allt har jag lyckats med på msn och skype, det är inte så svårt, vilket jag trodde att det skulle vara.
Men i alla fall, nu har jag fått chansen att åka och hälsa på 6 stycken av dom underbara människorna, och den chansen kommer jag ta! och det kommer bli helt underbart, förutom när vi ska säga hejdå, ett måste att ha med är vattenfast mascara, belive me!

Jag berättar mer om resan en annan dag :)
pusselipuss på er allihopa!

Midsomer

Maten blev god :) tycker personligen bara att jag blir bättre och bättre på att laga mat! Förtjänar verkligen mitt MVG i hemkunskap! ;)

Under kvällen har jag inte gjort så mycket.. har mest suttit vid datorn, och så självklart sätt Morden i Midsomer ;) Jag får aldrig nog av de programmet, längtar alltid till sommaren när det börjar! Är det bara jag som tycker att signatur låten är helt jävla underbar? well, jag tycker det i alla fall :) !

tisdag!

Dagen har varit rätt så lugn :) sov över hos tommy, alltid lika mysigt!
Vaknade kvart i 8 och behövde gå upp och så direkt! Åkte iväg till liljeholmen, för att jobba idag igen. Det gick väldigt bra i kassan, och nu har jag lärt mig flera PLU-nummer, vilket är väldigt behövligt! När min handledare skulle gå på lunch fick jag sitta kvar i kassan, och fick då endast lite hjälp av en annan tjej. Hon visade hur jag gjorde med några kuponger och berättade ett par koder, så mycket mer sa hon inte :) vilket jag antar är bra, för då betyder det att jag kan göra det mesta själv :)
Jag fick även veta att min typ handledare ska gå på semester på torsdag, så jag kanske får sitta själv i kassan på fredag, de känns lite läskigt! Men men, eftersom jag redan nu känner mig rätt så säker, så är det nog inga problem. Enligt min handledare så är jag otroligt lättlärd och kan allting redan, hon berömmer mig typ nästan när de gäller varje kund (a) hihi! De mesta gäller PLU-nummer, men också när de gäller alla bank kort, medlemskort och andra saker :)

Nu håller jag på att laga middag, har fixat med en kyckling som har stått i ugnen i ungefär 45 minuter nu.. dom tar så jävla lång tid av nån skum anledning x)

Senare ska jag berätta en liten överraskning och kanske lägga upp några bilder :)
hörs av senare

Ciao!

Tips om tävling!

Hej alla glada (och även ni som inte är glada) !
Jag skulle vilja tipsa om en tävling som Rebecca har på sin blogg :) Man kan vinna ett par blåa linser :) kan ju vara kul för dom som inte är blåögda eller dom som bara vill prova att använda linser!
Här finns instruktioner och adressen till hennes blogg :) lycka till!




Måndag eftermiddag :)

Sen jag kom hem från konsum har jag städat och plockat lite hemma, behövs verkligen, eftersom att mitt rum ser ut som.. ja jag vet inte ens vad...!
Har även suttit vid datorn och skickat iväg ett mail till ztv :) dom söker ju tjejer mellan 16 och 21 år till ett debatt program som ska starta i höst tror jag :)
Nu ska jag äta middag, det blir tortilini :)
Vi hörs av senare!


Konsum!

Nu har jag kommit hem från jobbet och hunnit ta det lugnt ett litet tag. Började klockan 9 och fick då direkt gå till kassan och stå och titta på hur en tjej gjorde medans hon förklarade allt. Efter bara några kunder så fick jag sätta mig ner och försöka själv. Det var rätt enkelt. Det som är de svåra är att komma ihåg alla PLU koder, men det hjälpte hon mig med! Jag känner att det är MYCKET ROLIGARE att sitta i kassan än att plocka varor. När man plockar varor är man liksom mer ensam, men när man sitter i kassan, då har man kontakt med alla kunder och oftast någon annan som sitter i kassan. Riktigt trevligt faktiskt :) Nu kan jag lugnt tänka mig att jobba kvar!
Nu ska jag alldeles strax ta mig något att äta. vet inte riktigt om de finns någon mat, så de får kanske bli ett äpple och en macka :)
Bloggar lite senare igen :) puss puss!


:)

Har du rökt? nej, aldrig
Har du snusat? nej, aldrig
Har du legat i sängen brevid en tjej? jupp
Har du blivit slagen allvarligt? nej, inget jag kommer på i alla fall
Testat droger? absolut inte!
Hatar du någon? njae, hata är ett starkt ord
Har några av dina vänner svikit dig? Ja.
Vad har du haft för djur? ett marsvin, och fiskar x)
Favvofärg; Röd och Svart
Har du en bror? skulle haft en..
Naturlig hårfärg? blond
Surfa/snowboard? har bara testat snowboard, men jag skulle inte tacka nej till surfing!
Kan du mer än två språk? asså inte flytande, men förutom engelska och svenska så kan jag ju lite franska, dock inte mycket!
Har du vart med om en olycka? ja, bilolycka, men ingen skadades
Har du träffat en kändis? Japp, flera gånger
Har du lekt anden i glaset? ja, men de var länge sen

bilder

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från skolavslutningen. Ja jag vet att jag är seg, men jag har inte hunnit med det! (a)

 
Jag och Scotty, jag sjunger "Only you" och han spelar gitarr och sjunger stämma till


Killarna spelade sin blandning av Pirates of the caribbean, pokemon, simpsons, harry potter, mario och massa annat


philip med sin coola frisyr!


Joachim :)


Maria sötnos :) <3


och så till sist, lilla jag igen (a)


det var nog de mesta skulle jag tro :)

Min midsommar

Min midsommar blev speciell i år xD men jag hade en mysig helg i alla fall :)
I torsdags gick jag tommy och hannes och såg the mist, den var riktigt bra, och jag hoppade till några gånger, så lättskrämd som jag är!
Efter de så skulle vi åka ut till tommy landställe, först ta bussen till hemmesta och sen en annan buss ut mot bullandö. Men den sista bussen vägrade komma.. så när vi hade väntat lite mer än 20 minuter så bestämde vi oss för att gå.. tommys föräldrar hade druckit och hans brorsa skulle inte komma ut förrän dagen efter, så vi kunde inte få skjuts! Vi började gå 01.10 och kom fram till tommys land 03.10 lagom rolig vandring! Förutom att de typ halvt regnade och var kallt så fick jag skavsår dagen efter och tommy åkte på en rejäl halsfluss. Usch! inget som jag vill göra om! Jag och Hannes sov till typ 14 dagen efter, och när vi kom upp fick vi veta att tommy hade blivit sjuk. Han låg o sov, men när han sen kom upp, märktes det att han hade hur mycket feber som helst! Vi slappade hela dagen, och på kvällen kom Håkan och hans kompisar ut dit, hade träffat dom flesta innan, dock inte alla. Vi fick massa god midsommar mat och killarna stannade uppe typ hela natten.
På lördagen låg dom flesta framför tv:n den största delen av dagen. Vi kollade på jerry springer show, helt sjukt! På eftermiddagen åkte jag, tommy och hans föräldrar till nackasjukhus, för att få pencelin till honom, och sedan fick vi åka till apoteket i mariatorget för att hämta ut det.
På kvällen blev det grillad kyckling, MUMS! På kvällen var det fotboll, jag kollade första halvleken, men sen fick det vara nog! pallade inte kolla på holland - ryssland, om det inte är sverige som spelar eller om det inte typ är final eller nåt så känns det rätt onödigt. För dom som inte vet så är jag inte så stort fan av att kolla på fotboll xD
Idag så var det tv:n igen, och sen på eftermiddagen åkte vi hem.
Nu på kvällen har jag städat upp lite i rummet, packat upp en del och suttit framför datorn. Fick ett samtal från Jossan från simningen och hon frågade lite om i höst, så nu är det bestämt att jag ska jobba kvar, men bara som assisterade tränare, det känns skönt eftersom jag förmodligen kommer få mer i skolan nu när jag ska börja på gymnasiet. Jag har även tittar på en mallorca resa. Så nu har vi kommit fram till vad det blir. Så jag har precis skickat iväg ett e-mail om all information till dom i mallorca, så att jag kan få svar innan kl 16 imorgon :) och om alla är hemma, ja, då åker vi! Mer information kommer, om det blir av vill säga :) jag hoppas verkligen att det blir så. För då får jag träffa några av dom människorna som har betyder mest för mig, och som har hjälpt mig så mycket! Det visar verkligen att man kan ha kontakt på distans! Nog pratat om det för tillfället, nu blir det till att packa upp lite till och sen får vi se om jag bloggar något mer ikväll :)

Dagens!

Dagens Vaknande: Av att tommy ringer
Dagens Kläder: Diesel jeans, vit/grå t-shirt från MQ och tommys tjocktröja
Dagens Humör: Upp och ner hela dagen
Dagens Låt: Fade to black
Dagens tv-program: Simpsons
Dagens Mysigaste: Duscha och bada med tommy :) <3
DagensPlaner inför helgen: Bio med tommy och hannes, sen drar vi ut till tommys land!

snart midsommar

idag ska jag, tommy och hannes åka till tommys land :) hans föräldrar är redan där och hans brorsa och hans brorsas kompisar åker ut lite senare, men eftersom vi ska dra på bio ikväll så åker vi ut vid typ 12 :) vi ska se the mist tror jag :) det ska bli najs! under dagen har jag bara latat mig.. och duschat och badat i tommy jacuzzi :D ! yaay!
Btw, mina nya björn borg trosor såg jätte stora ut jämfört med dom andra, så jag tror att jag ska lämna tillbaka dom idag, men jag är inte riktigt säker.. liksom, de är bomull, så dom kanske krymper.. jaja skit samma, pallar inte bry mig om det just nu!
ha en bra helg utan mig! skriver kanske ett inlägg innan vi drar, puss!

Onsdag 18:e Juni

Jag gick upp vid 11, för att sedan ta mig till farsta för att göra en ny synundersökning. Jag ska ansöka om tillstånd att få börja övningsköra, för att sedan ta körkort. Jag har redan gjort en synundersökning, men man måste ju lämna in ansökan inom 2 månader, och vi har inte gjort det, så de blev till att göra en ny! Det gick perfekt i alla fall, hade inte ett enda fel, tror att de var bättre än förra gången till och med, så det var väl rätt positivt att jag gjorde en ny :)  !
Efter de så åkte jag till gallerian för att byta min svarta väska, den hade blivit helt förstörd på ytan efter knappt en månad och eftersom den kostade 599kr så tyckte jag att det var självklart att den skulle hålla längre än så! jag ville inte byta till en till likadan väska ifall att samma sak skulle hända igen så jag fick tillgodo kvitto istället!
Jag gick och åt på burger king och gick sedan till björn borg där jag köpte mig 2 par nya trosor :) ett par mintgröna boxer och ett par vita briefs :) hoppas björn borgs briefs är sköna, har aldrig provat såna!
Jag köpte även 3 saker på kicks :) ett nytt läppsyl med solskyddsfaktor till mig, likadant som jag har köpt 3 år i rad nu! den är jätte bra och luktar vanlij, mums! Köpte också 2 läppglans till mamma :) hon har handlat så mycket till mig på sista tiden så jag tyckte att hon kunde få en liten sak också! Så det blev ett genomskinligt och ett ljusrosa, båda luktade bär! tror de var lumene, men jag är inte säker! Dom finns på kicks i PUB och har extra pris, istället för 90kr/st så kostade dom 69kr/st, vilket var ett lagom pris eftersom att dom var så små!
Sen köpte jag jordgubbar på torget, killen smörade så in i helvete, frågade om jag hade pojkvän för att hans kompis inte hade någon flickvän och sa att jordgubbarna var söta, men inte lika söta som jag -.- suck säger jag bara

När jag kom hem fick jag en JÄVLA mensvärk! har börjat vänja mig vid att få det varenda gång mensen dyker upp, men jag kommer ALDRIG NÅGONSIN stå ut med smärtan!
Så resten av kvällen låg jag i sängen framför tv:n :( saknade min tommy som fan! och inte blev de bättre av mobilen låg i ett annat rum när han sen ringde för att säga gonatt :( när jag såg de struntade jag i att han låg o sov, jag ringde upp och en sömntuta som knappt kunde prata svarade x) jag sa att jag bara var tvungen att säga gonatt, sen sa jag åt honom att somna med ett leende :) och sen att jag älskar honom. Han besvarade det och sa puss och sen la på. han är så söt när han är sömntuta! <3 och hans leende är underbart, finns inget som är mer underbart än de!

!

Bli medlem här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46539 och samla poäng för att så småning om få hem presentkort och biobiljetter i brevlådan! Bli medlem nu! :D

tisdag :)

Idag vaknade jag klockan 1 :) fast jag ville sova mycket längre!
Hade fått nåt brev av telia där de stog något om nytt mobilnummer och en refill grej, jag ba wtf?! så jag ringde pappa, och han ringde telia och frågade varöfr dom skickat de till mig när vi itne hade beställt något, han på telia typ sa att jag måste ha gjort de o bla bla bla, så pappa bad att få prata med hans chef. Så chefen pratade med pappa och ursäktade sig och sa att det måste skett ett misstag. men de visade sig att en försäljare nere i hör (för de ligger väl typ i skåne? eller har jag helt fel?) hade tagit emot en beställning i torsdags om detta, liksom, vadå omöjligt? De läskiga är att dom hade mitt förnman, båda mina mellannamn, efternamn och hela adressen. Det är ju sjukt? Så typ teknisk sätt är det någon som har beställt allt de där i mitt namn, jag känner inte ens någon i hör?! aja, det var ingen fara i alla fall, dom satte telefonnumret ur bruk och så.

Åkte till farsta och köpte present till min kusin, ska typ dit imorrn eller nåt, fattar inte riktigt. Hennes familj ringer på en onsdag, för att be oss komma på en söndag? hur jävla smart är det? inte för att det på något sätt är hennes fel, så därför åker vi dit imorrn :) för det är trots allt henne vi ska fira, och inte hennes familj.

Efter farsta så åkte jag hem till tommy och vi kollade på simpsons och våra värsta år tillsammans xD sedan ringde mamma och sa att dom skulle äta på bella vista, ni vet den där italenska restaurangen i tallkrogen? så jag och tommy mötte mamma och pappa där, och åt med dom :)

efter så gick vi hem till mig och kollade på jerry springer show, de handlade om en 14 årig tjej som var prostituerad och som inte tyckte det var något fel med det?! och hennes kompis skulle förmodligen också börja?! hennes hallick var hennes syrras ex-man. vadå cp?!
efter de blev det simpsons :) sen följde jag älsklingen en bit på vägen hem :)
han skulle hem tidigt och sova :) <3
det ska nog jag också göra nu, är trött och ska upp någolunda tidigt imorrn :)
puss puss <3

tankar

Nu har jag suttit och tänkt och verkligen hittat flera anledningar till varför jag skriver en blogg

Från början handlade ju allt bara om karina, resten av tjejgänget, gänget som utgjorde mer än halva klassen och tommy.
Jag började helt enkelt skriva för att jag mådde dåligt. Jag försökte vända och vrida på det jag själv hade sagt och gjort och försökte göra samma sak med vad dom andra hade sagt och gjort.
Jag frsökte förstå, men det var inte alltid jag gjorde det,
jag försökte hitta svar, till varför de blev som det blev
det fick jag svar på, men jag tyckte det var fel svar, jag tyckte att det var en bagatall, en ren skitsak som inte behövde göra någon upprörd. Men det gjorde det, och det var inget jag kunde göra åt saken...
Under den tiden som detta pågick var jag otroligt sårbar, men samtidigt otroligt stark.
Jag vet att jag inte hade klarat det så bra utan en stor hjälp från flera människor, men också att jag inte hade behövt gå igenom det om vissa kunde ta en normal diskution och försöka förstå andra än dom själva.
Allt de här har jag lagt mer och mer bakom mig, men i vissa tillfällen har det dragits upp igen. gång på gång försökte jag ställa llt till rätta för att sedan ge upp bara några ögonblick senare.

Jag vet varför jag tog det beslutet som jag gjorde, och det är inget jag ångrar. Det jag däremot ångrar är att jag inte började tidigare och försökte få dom andra att förstå, hade jag gjort det så kanske vi aldrig hade börjat bråka från första stund.
Det är lätt att vara efterklok, och nu finns det inte så mycket att göra åt allt, även om man skulle vilja.

Jag är ledsen för att jag sårade människor, eller mest en person, som hade stått mig mycket nära under en väldigt lång tid. En människa som kände mig bättre och förstod mig bättre än någon annan, till och med mig själv.

Jag kommer aldrig glömma minnerna som finns med den här personen, och jag kommer aldrig glömma hur mycket hon stöttade mig och offrade för mig. Gång på gång stod hon vid min sida och intalade mig att allt skulle bli bra.
Hon var verkligen en sann vän.

Jag visste hela tiden att hon inte var lika snäll mot dom som hon inte gillade, och det fick jag själv smaka på när vi började bråka.

Ingen vän har någonsin älskat mig som hon gjorde och jag har heller aldrig älskat någon vän som jag älskade henne.
Den personen som hon var då älskar jag fortfarande, och ibland önskar jag verkligen att vi kan återgå till hur det var innan all sprit och sånt kom in i bilden, för det var nånstans där som allt förändrades.

Under de senaste halvåret har vi inte varit så snälla mot varandra, jag har hatat henne i vissa stunder, men nästa ögonblick har jag känt sympati för henne, och jag vet inte direkt anledningarna till något av det.
När jag såg dig ledsen, och såg hur du gick iväg i din ensamhet så ville jag bara följa efter och trösta dig och finnas där för dig. Jag kände liksom att jag inte klarade av att se dig ledsen, trots allt som hade hänt bara några veckor innan.
och under en tid kände jag bara för att krama dig och fråga om du ville försöka på nytt.

Med det här inlägget vill jag inte rota upp gammalt bråk, jag vill bara lägga allt bakom mig, och gå vidare med ett leende på läpparna. För att gå vidare, det är de som måste göras. Vi lever helt olika liv nu, och jag tror inte att det nånsin går att få samma kontakt igen, eftersom ingen av oss nånsin kommer kämpa för det igen. Men jag lovar, att om vi bara hade velat, så hade det gått.

Jag tror inte ens att du läser det här, men om du gör det så vill jag bara säga att när du verkligen ställer upp för någon och är den personens bästa vän, då stället du upp till över 200%
du gör verkligen allt!
och det är en sånn vän jag kommer sakna, för jag vet att det aldrig kommer kunna bli samma sak utan dig
Du har haft en stor plats i mitt hjärta och du kommer alltid finnas där på något sätt. Memories never die

Jag tror att du vet vad jag pratar om, om du tänker tillbaka nåt år...

:)

Igår kväll gick jag hem till tommy en liten stund, var dock bara där typ 1 timme eftersom att han skulle sova tidigt på grund av att han skulle upp klockan 5 idag för att kunna åka till råcksta och jobba på ett bygge, han ska sommarjobba där i 3 veckor. Usch, jag skulle aldrig vilja gå upp så tidigt!

Idag vaknade jag vid 11, och sen dess har jag suttit vid datorn, ätet frukost, kollat på tv, packat upp lite från landet och fått 2 brev :)  ett från skolan där de stog att de blev fellevererat med mina mjukisbyxor för de skulle vara ett tryck på dom, och eftersom trycket skulle kostat 50 kr så fick jag tillbaka 50 kr :) det låg en 50-lapp i kuvertet! :D
De andra brevet var ett lönebesked från neptun ;) 650kr!
Så, jag är alltså 700kronor rikare ;) najs! ^^

Nu har jag kollat igenom lite foton och sånt, så jag ska lägga upp lite från balen och några från föreställningarna!

  
 3 bilder från föreställningarna :) jag spelade sjörövar jenny som var en slags hora ;) därav kläderna!



här är jag och philip innan han har gjort sig i ordning inför balen :)

 
Jag innan balen :) en närbild och en helkroppsbild :)

 
Jag och philip

 
Jag och Philip igen :)

 
Precis när vi kom til balen, det här var bilen som vi åkte :)


Framför bilen :)


Jag och tommy <3 :)

 
jonathan och hans danspartner


Jag och kurre

det var dom flesta bra bilder :)
allt ligger uppe på bilddagboken också, jag heter MauluN där :)

.

fram med mobilen och håll in knappen och bara stanna på ett namn.

Amelie
Har du kramat honom/henne:
ja
Har du sett personen full: nej xD
Är personen äldre än du: nej

Blond Niklas
Är personen vacker: haha nej xD (inget illa menat, men jag skulle aldrig beskriva honom så)
Minne med personen: ja, några finns det :)
Har du hans/hennes msn: jupp!
Har du kramat personen : ja, det har jag

Matthew Martin
Var träffades ni första gången: I Scotland
Är personen viktig för dig: ja, otroligt viktig
Sista bokstaven i personens namn: för eller efternamn? ähh, vi tar smeknamnet Matt :) då blir de t

Stefan O
Flicka eller Pojke: pojke
Älskar du honom/henne: nej, verkligen inte, har inte träffat människan och knappt pratat med honom på 3 år
Har du pratat med personen i telefon: japp

Eloy
Hur länge har ni känt varann: Ungefär 1 år, om typ några veckor
Har du kysst honom/henne: nej,
Kan du berätta hemligheter för personen: ja det kan jag

Jokke
Är ni släkt: nope
Känner du honom/henne bra: jadå, det gör jag :)

Karina R
Har du sänt personen ett sms: ja, men inte på länge
Är det en tjej: ja
Går personen i samma skola: ja, eller asså vi har ju slutat den skolan nu..

Kristoffer B.J.
Är hon/han vacker: haha nope
Känner du honom/henne bra: nej, inte direkt
Är han/hon upptagen: ja, fick veta de för någon vecka sen, har dock ingen aning om vem tjejen är

Philip O
Hur gammal:
16 år :)
Bor: enskede
Hatar du personen: nej, verkligen inte

Tommy <3
Har du besökt personen: ja :)
Är han/hon trevlig: han är underbar!
Vad börjar hans/hennes namn me: T
Har du pussat personen: ja, det har jag :)


helg

jag pallar inte berätta allt i minsta detalj, så jag ger bara en överblick av helgen som har varit :)

i fredags så åkte jag ut till landet med tommy, maria, jessica, philip, jokke, niklas och joel.
när vi hade kommit med bussen till norrtälje fick vi vänta 40 minuter på bussen som skulle ta oss till min sommarstuga, så därför bestämde jag mig för att visa dom runt lite grann i norrtälje :) men det var typ ingen som ville gå runt, så dom sa att jag skulle bli guide(stavning?) istället! men men :) joel började i alla fall skratta åt ett knäppt konstverk i norrtälje ån, så jag antar att dom hade lite roligt i alla fall ;)
när bussen äntligen kom tog de knappt en halvtimme till svensboda vägskäl, och därefter gick vi i cirka 15-20 minuter
när vi kom fram så packade vi in oss i husen, och började nästan direkt med att laga en väldigt tidig middag!  :)
Det blev pastasallad med tonfisk i, mums!

Efter att allt var undanplockat och färdigdiskat så tog vi oss en promenad upp till poolen och alla tog sig ett dopp förutom jag och maria (a), hihi! jag brukar inte bada i kallt vatten (och ja, det var kallt där här gången, bara 17 grader!)
Vi gick tillbaka och jag tog fram bakelserna som pappa hade köpt till oss (thanks again dad!), så vi mumsade på :)

Under resten av helgen lyckades vi titta lite på tv, bland annat 2½ Men, Simpsons och Scrubs :)
Det blev även mycket spelande, speciellt de där pokemon spelet xD det var faktiskt riktigt roligt :) men ingen annan än jag tyckte om den där flygbanan, men men :) den var rolig enligt mig!
På lördag morgonen såg vi även en film, Dunderklumpen! Jag älskar verkligen den filmen, jag skrattar som en liten unge när jag ser den ! x)

Vi lyckades dricka upp 14 läsk tror jag... läskigt mycket! Sen gick det bland annat åt 2 pajer, 2 chipspåsar, 3 cheeseballs påsar, 2 popcorn påsar (varav en halv mellan marias tuttar!) och lite cashewnötter (stavning?)

Grillmiddagen på lördagen blev riktigt lyckad, men grillen var lite svårtänd! men jag kanske inte kan förvänta mig så mycket när det var första gången för mig :)

Det hoppades flitigt på min studsmatta, och jag gissar (och tror även att jag har väldigt rätt) att den har slitits ut något otroligt! Men men, shit happens!

Det mesta gick väl bra under helgen, även fast jag hade grym huvudvärk första kvällen och fick mina utbrott när folk vägrade hjälpa till. Men jag antar att det alltid är så, och det är någonting jag kommer lessna på!

Jag tror att det dröjer länge innan jag ens vill göra något sånt här igen, men jag antar att det är lika bra.
Nästa gång jag vill ha en mysig helg på landet så tar jag med mig tommy dit så att vi kan ha en några dagar för oss själva :)
eller möjligtvis några lugna tjejkompisar så att man kan ha en chilla-helg :)    men det får framtiden utvisa :)

det här var alltså min helg!

trötter

jag börjar bli trött.. tommy har suttit o spelat några timmar, så jag har fått underhålla mig vid en annan dator :) förstår honom eftersom att han köpte spelet idag :)
saknar dock sötnosen lite grann, trots att han bara är några meter härifrån :) men jag ska inte klaga, får ju sova med honom inatt :D !
Nu har han bränt en (eller kanske flera?) skiva som vi ska ta med ut till landet imorrn ;) tänkte att vi ska kunna lyssna lite på metallica och annan underbar musik! <3

torsdag :)

I tisdags fixade jag alltså mitt hår hos frisören :) och på kvällen var det balen! Jag lovar att bilder kommer, men jag kan inte ladda upp några just nu eftersom att jag är hemma hos älsklingen!
I alla fall, jag åkte till balen med philip i en röd cab, underbart! Vi åt, dansade, och chillade, så det var mysigt :) Vi drog till McDonalds senare på natten också :)

På onsdagen var det skolavslutning, jag skulle sjunga :) det gick bra, fast jag var rätt så nervös innan x) Men när jag kom upp på scenen så blev det perfekt! Det var mindre nervöst att sjunga på skolavslutningen än var det är att sjunga på kabarén xD fett skumt egentligen :) men men
Älskade killarnas låt på avslutningen, dom spelade en blandning med typ pirates of the caribbean, simpsons, pokemon, harry ptter, mario och nåt mer :) <3 Me love!
Gick i alla fall ut med 275 poäng :) 8 MVG, 7 VG och 2 G    Helt okej om ni frågar mig :) jag är jätte nöjd!
På kvällen gick jag på bio med tommy, jessica, emelie, hannes, philip, sanna och jokke. vi såg "Utan spår", den var speciell.
Tommy sov hos mig :) <3

Idag har jag slöat med tommy och packat till landet :) fick även ett brev av rytmus där det stod att jag skulle posta mitt betyg till dom xD så det har jag gjort, tillsammans med ett intyg från kurre, så att jag har större chans att komma in! Har även varit i farsta med tommy :) han kollade sina ögon, vi gick och kollade på örhängen till mig, och han valde ut ett par jätte fina silver ringar med svarta stenar i, älskar dom redan!! <3 och om man köpte något över 100 kr så fick man ett par örhängen och ett halsband för typ 60-70 kr, så jag köpte det också xD
Sedan gick vi och åt på thaiwoken :) det var mysigt! Första gången vi var på resturang ensamma, och det har gått typ 4½ månader x) kanske lite knäppt, men men :)
Gick även och letade solglasögon till älsklingen, men han hittade inga :( men däremot så hittade vi en fin t-shirt på jack&jones eller vad den där butiken heter :) så den köpte jag till honom i födelsedagspresent, men han ska få något mer också, för den var så billig :)
Nu har hans nya baslärare varit här i en timme och dom har testat att spela lite och så :) så vi får se hur det blir :) men tommy sa att han tyckte att han var bra, så jag antar att jag kommer fortsätta spela med honom ett tag!

Nu ska jag gå o pussa på tommy och äta jordgubbar! om han kan slita sig från de nya spelet som han köpte idag -.-

frisören

Idag åkte jag till högdalen för att fixa mitt hår :) jag skulle klippa mig, slinga och göra en fin uppsättning till balen ikväll :)
3 timmar tog det och kostade 1310 kronor, men det var ingen fara tycker jag, det var värt det!

laddar upp bilder så fort jag kan på frisyren och kläderna jag ska ha på mig ikväll :)

HATA!

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ BLOGG SERVRARNA?! ÄR DET INTE MENINGEN ATT MAN SKA KUNNA UPPDATERA I STORT SÄTT NÄR MAN VILL ELLER?! FICK SKRIVA SAMMA INLÄGG 3 GÅNGER OCH FÖRSÖKA LÄGGA UPP DET 12?! ASSÅ JAG BLIR FAN FÖRBANNAD!

Har inte suttit vid datorn på nästan en vecka, och så när man sätter sig, verkligen sätt fram emot att få uppdatera bloggen, då ska den jäveln börja krångla?

jävla skit grejer! skaffa riktiga servrar som fungerar!

måndag

har inte skrivit på aslänge!!! men de beror på att jag har bott hos tommy och på landet :)
ska berätta lite snabbt vad som har hänt under den senaste vecka xD men inte allt för lång och detaljerad, för de pallar jag inte!
så.. vi börjar med förra tisdagen :)

Tisdag: vi hade premiär på kvällen, tolskillingsoperan för alla som inte vet de! det gick väl rätt så bra :) sov hos tommy på kvällen!

Onsdag: föreställningar hela dagen :) gick väl bra, inget speciellt direkt.. på kvällen så fuckade vi kvällsföreställningen... kanske inte världens bästa..
senare efter kvällsföreställningen så drog jag, tommy, niklas, joel och patrik hem till tommy :) jag och tommy skulle duscha, och sen skulle niklas också göra det. efter en stund kom maria, emelie, andy och adde dit, och vi myste med popcorn, te och oboy! sedan drog vi ut och röka vattenpipa, marias :) hon fick den i egypten av sin mamma :D det tackar vi för! så vi testade på melonsmak. första gången någonsin som jag rökte vattenpipa faktiskt! eller överhuvudtaget som jag rökte xD på kvällen sov jag hos tommy :) <3

Torsdag: Hela klassen fick en rätt stor utskällning av kurre.. vilket var rätt förståligt! Sedan spelade vi upp våra två sista föreställningar! Bestämde sedan med Scotty vad jag skulle sjunga på skolavslutningen :) så det blev "only you". Vet inte direkt vem som har skrivit den, men Joshua Radin har i alla fall sjungit den :) så scotty ska spela gitarr och sjunga en understämma med mig! najs ^^
Efter skolan drog jag direkt hem och packade, och så åkte jag, tommy, pappa och mamma ut till landet, ganska soft faktiskt :) vi myste o kollad epå tv och så :) tror att vi kollade på någon film om jag inte missminner mig..

Fredag: Jag och tommy halvsov rätt länge, sen fick han frukost på sängen, det har han förtjänat! Och egentligen så borde han fått det för länge sen! men men, bättre sent än aldrig ;)
Jag och älsklingen var duktiga och cyklade fram och tillbaka till ica, vilket var cirka 7 kilometer ;) efter de drog vi upp till poolen och mumsade på frukt, kakor, godis, cider och cola! kan de bli bättre? nej, inte med underbart snack och en jävligt varm sol och en pool som var någolunda svalkande (enligt mig, lite för kall)!
först vägrade jag bada, men när jag hade duschat så blev jag lite taggad, men tommy tyckte att jag var för seg, så han drog ner mig i vattnet den knasbollen! men men, jag är bara glad för det :D ^^ <3
På kvällen grillade vi, och satte upp studsmattan! Sedan skulle jag och tommy åka hem! Så det blev buss och tunnelbana hem för våran del!
På tunnelbanan kom en kille fram till oss och började prata med mig, våran konversation var väl ungeäfr såhär:

"killen till sin kompis: hon kanske vet!
killen: hej
jag: hej..?
killen: jo, asså, min kompis, han har precis fått två hundvalpar, två tjejer, så vi undrar om du kan hitta på något namn till dom?
Jag: ee, nej, jag vet inte
killen: asså de ska vara några söta namn som passar ihop, typ som musse och mimmi, fast två tjejnamn, kan du inte komma på något?
jag: nej tyvärr, jag vet inte
killen: hm, okej... (tystnad) du var rätt söt faktiskt .. om det inte var så att jag var bög, då skulle du varit perfekt för mig!"

Där slutade jag att svara xD
och min söta pojkvän satt mittemot och hade hörlurar på, men ashög volym, så han hade självklart inte hört ett ljud .. suck! -.-
killen gick i alla fall o satte sig och jag gick och pussade på tommy xD

När vi kom hem drog han iväg med hannes och richard, dom skulle ut med mopparna, eftersom att richard hade köpt en samma dag :) så jag passade på att ta en skön dusch! sedan kom han hem och vi somnade :)

Lördag: Då blev de konsum på förmiddagen, gick upp typ 20 i 7 på morgonen, fan vad jag inte ville! Men men, jag pallrade mig dit i alla fall :) Under dem timmarna jag var där märkte jag att alla var oerhört snälla mot mig? varför? alla (eller åtminstone dem flesta) har varit rätt så otrevliga mot mig.. det finns typ några som pratar med mig hela tiden och frågar saker.. men dem flesta är allmänt ointresserade av alla som dem inte känner bra och umgås med på fritiden -.-
tror kanske att de har att göra med allt som jag och gina och pappa och gina pratade om för några veckor sen, det var i alla fall det som mamma trodde :)
efter konsum fixade jag mig, och åkte sedan hem till tommy! Firade håkans student (håkan är tommys brorsa) och hälsade på halva tommys släkt x) det var najs!
Sen vid typ 6 halv 7 så åkte jag ut till landet igen..
På kvällen kollade jag på den gröna milen, jävligt bra film!

Söndag: fixade de sista på landet och förberadde inför nästa helg. sedan packade jag hem och hjälpte till lite grann med maten. pappa skjutsade mig till bussen och jag åkte hem :) blev sur på min käre pojkvän när jag kom fram, men de löste sig under kvällen, och nu i efterhand känner jag mig lite dum :$ eller rättare sagt, jag känner mig riktigt dum! men men, mitt humör var inte de bästa, så jag skyller på det.. även om det inte är rätt. huvudsaken så löste sig allting och vi hade en mysig kväll, även fast vi bara duschade och sen somnade xD

Idag måndag: råkade somna om igen på morgonen så vi kom typ en halvtimme försent till skolan, bravo! vi skulle städa, så jag och tommy fick ett straffarbete, vi skulle ta bort klottret i musiksalen.. vilket bestod av 2 grejer typ xD vilket jävla straffarbete! xD
Efter de satt vi o latade oss i klassrummet, och sedan var det 9:ornas lunch.. inte direkt god, och de var asmånga som inte åt något, men men :)
efter skolan så åkte jag med söta cili till stan :) jag köpte 4 pocketböcker :D och en vinröd klämma som jag förmodligen ska ha på balen imorrn! Cili införskaffade sig en ny pocketbok hon också :)
Hemma så har jag bara duschat, ätit middag, kollat på tv, beställt sommarlovskort och fått pappa att föra över pengar till mitt konto xD eftersom jag ska slinga och klippa håret imorrn xD och jag pallar inte direkt gå runt med massa cash till de, blir för mycket då!

nej, nu är jag trött! ska nog dra och titta på Navy CIS nu, och sen är det bedtime!
natti natti!

Tisdag

Det blev aldrig någon springtur i söndags, var för lat och blev på dåligt humör under kvällen!

Igår repade vi dansen och min låt i pjäsen, det gick rätt bra, men de måste bli bättre! Vi spelade även igenom pjäsen 2 gånger och jag fick sätta fast öljetterna på min korsett! Så den blev äntligen klar! Ska fota sen och visa!
Datorn blev hel konstig i söndags, så vi försökte fixa den i flera timmar, tillsut efter alla uppdateringar, scanning och måste omstartningar visade de sig att vi hade trojaner i den.. CP! Asså vad fan ska man ha för virusskydd som ger tillräckligt stort skydd, vi har fan två st! I o för sig så typ la en av dom av.. men ändå! jag tycker att Ad-Aware och Symatec borde räcka!
Efter skolan så åkte jag till stan med philip, sofia och sanna. Jag skulle leta efter en simple plan tröja på punkt shop, men dem var fortfarande slut! SUCK!!! Jag o philip gick till ohio efter och jag hittade en skitsnygg klänning som jag tror att jag ska köpa, den var helcool och philip tyckte också det! Den är röd och svart ;)
När jag kom hem så kom jessica och hälsade på mig, och hon provade en klänning som hon skulle använda i pjäsen, den blev perfekt! Efter de så gjorde jag mitt porträtt som jag hade som extra uppgift i bilden, det blev Johnny Depp! Jag blev faktiskt rätt nöjd, tyckte dock att proportionerna inte riktigt stämde, men men!
Maria kom även hem på kvällen!!!! ♥

Idag fick jag lära Maria hordansen, men det var inga problem alls! sötnosen är så duktig så ;)  Efter de repade vi hela pjäsen en gång, och det gick rätt så bra! Sen var det lunch och vi larvade oss på scenen till alla danslåtarna som ska vara med i pjäsen xD  Vi hade ett genrep efter lunchen och det gick helt okej, ett par missar och så, men det hör till som kurre sa. efter all repetition så gick jag upp till syslöjden och fixade de sista på min sjal, fick även kvällen på mig att skriva redovisningen till korsetten, tack för det!
Efter de så gick jag upp till bilden och lämnade mitt porträtt och gjorde klart reklam bilden, och efter fick jag veta att jag får MVG i bild! fatta hur glad jag blev!!!
När jag kom hem hade jag fått ett jätte fint vykort från egypten :D från maria asså! fett söt du är gumman!
Om några minuter ska jag hem till maria och hon ska locka hela mitt hår, ska ha det lockigt i pjäsen, så jag behöver lite hjälp! <3 tack för att du finns :)

Helgen

I fredags gick jag till skolan och hade teoriprov i musik, för att få ett mvg! :)  efter de repade jag in min solo låt tillsammans med scotty och jacob, alltså sjörövar Jennys sång :) som ska vara med i vår pjäs! Vi slutade vid lunch, alltså strax innan halv 12, så jävla skönt så de inte är sant!
Åt middag tillsammans med mamma pappa o tommy :) och tommy sov över :) riktigt mysigt

På lördagen åkte vi till tommys landställe, det är jätte fint där! Vi myste, grillade och gick ner till ett badställe. Jag o tommy tog en sväng med båten också :) åkte o tankade och köpte cola och glass ;)  fick köra lite också, så det var najs! På kvällen kollade vi på en film som hette specialisten, det var riktigt bra :) ! Sen gick vi o sov rätt så tidigt eftersom båda var cp trötta xD

Idag har vi legat o solat, gick ner till stranden och la oss på en filt där också :)  Försökte "spela" lite basket också, egentligen så kastade vi bara mot korgen ^^ men men, det var kul de också :)
Kom hem för ungefär 1 timme sen, helt bombad av all sol! Lite färg har jag i alla fall fått, dock inte så mycket, även fast vi låg ett par timmar!

Ikväll blir de plugg plugg och plugg. Om jag orkar kanske jag tar mig en sväng ut o springer :) skulle vara skönt att börja få ordning på min träning!

Idag är det 1 Juni :) vilket betyder att jag o tommy har varit tillsammans i 4 månader nu :) tiden går fort!

RSS 2.0