Tack!

Sedan jag fick min infektion har det känts som om jag haft feber varje dag, men jag kunde inte missa skolan osv så jag har proppat i mig alvedon... inte det bästa jag vet, men ibland finns ingen annan lösning tyvärr, så är det i dagens samhälle och den galna skolan, det är helt sjukt!

Efter nattens sömn verkar febern vara helt borta i alla fall, men infektionen har ju inte gått över och jag äter fortfarande penicilin... får försöka stå ut med "dieten" och dricka så mycket vatten som möjligt och hoppas på att det blir bättre :) Godissuget försvinner mer och mer och beroendet av coca cola har mer eller mindre försvunnit, så jag är riktigt glad faktiskt. På några månader har jag gått ner flera filo, kan ha flera storlekar mindre än vad jag har kunnat de senaste åren, så jag tror att de här sista månaderna har varit riktigt bra för mig :)
Det är såklart mer än det här som fått mig att inse att jag mår bra och är lycklig.
Jag har insett att det finns mer än att vantrivas i en tråkig vardag, att man kan liva upp vardagen på ett enkelt sätt utan att strunta i allt de viktiga. Det gäller att hitta något man trivs med och få en balans på det, balansen är alltid den ajg har haft det svårast med. Jag har den senaste tiden lugnat ner mig otroligt, stressen har blivit mycket mindre, försökt intala mig själv att jag kan, och för första gången på länge har allt fixat sig på något sätt, visst ibland kan de ha varit krångel, men ajg dör inte av att ta det lugnt och må bra ibland, det mår man bara bra av! :)

Tack J för att du har gått in i mitt liv och förändrat det till något positivt och gjort mig riktigt lycklig  <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0