Fem fem fem

Fem saker jag är bra på:
- Jag är bra på att planera.
- Jag är bra på att få saker gjort när jag verkligen bestämmer mig för det.
- Jag är bra på att ha bra koll och överblick på saker.
- Jag är bra på att ta ansvar.
- Jag är bra på att hitta ljusglimtar när det känns tungt.
 
Fem saker jag älskar med mitt utseende:
- Mina fräknar på näsan som dyker upp på sommaren när jag är i solen.
- Mina ögon.
- Min rumpa.
- Min mage.
- Mina läppar.
 
Fem saker jag är stolt över:
- Att jag är omtänksam och är noga med att påminna nära och kära att jag finns där när de behöver någon att prata med, speciellt när något har hänt eller är jobbigt.
- Att jag sedan jag var 15 år alltid lyckats kombinera både skola och jobb. Det är tufft men jag vet att det är viktigt och därför kämpar jag mig igenom de svårare perioderna.
- Att jag börjar låta männsikor jag litar på ta över kontrollen i vissa situationer, att jag vågar släppa garden och låter mig dras med. För en kontrollfreak så är det svårare än vad man tror!
- Att jag försöker lyssna mer och mer på mig själv och min kropp och inte bara köra på när jag mår dåligt av det. Har alltid varit dålig på det men det är något jag jobbar på och jag tycker att jag blir bättre och bättre på det.
- Att jag fortsätter att plugga trots att utbildningen är onödigt lång, har många dåliga och oinspirerande lärare, är dåligt planerad och upplagd och består av några urtråkiga kurser som faktiskt inte bidrar till något. Jag är envis och vet att jag vill komma i mål, och därför står jag ut.
 
Fem saker jag är tacksam för:
- Att jag mår så otroligt bra känslomässigt idag, speciellt om jag jämför med hur det var förra året. Är så otroligt tacksam över att jag hittade en person som verkligen har förändrat hela mitt liv till det bättre!
- Att jag har så otroligt fina männsikor runt omkring mig som finns där oavsett vad som händer. Är så tacksam över allt stöd jag får när det behövs som mest!
- Att jag lyckades lista ut vad jag ville jobba med i livet då det var något som jag funderade mycket på tidigare. Innan jag kom på det så kändes framtiden ganska oviss, men nu är jag tacksam att jag har mitt mål i sikte!
- För allt som dansen har ändrat i mitt liv. Jag har fått lära känna en ny del av mig själv, lärt känna många nya människor, hittat hem i en ny kultur som jag inte visste fanns såhär nära och all glädje det gett.
- Att det finns så många ställen att upptäcka i världen och att jag vet precis med vem jag vill göra det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0