Klappat och klart

Nu är allt klart, allt är fixat, in i minsta detalj! Mallorca resan blir av, utan någon som helst tvekan!

Flygbiljetter är köpte, hotellet är bokat, vänner där nere är förberedda på att vi kommer och en gammal kompis med gäng är därnere under en del av tiden. Två shoppingcenter ska vi gå igenom, flera stränder ska vi ligga på, många bussresor kommer det bli, mat på restaurang i en veckas tid, spanska språket kommer vi få höra dagligen, bada kommer vi få göra i pool och hav och massor av annat kommer hända på denna oförglömliga resa! :)
Jag är så glad och nervös så jag vet inte vad!
Snart står vi med väskorna och väntar på tunnelbanan som tar oss in till T-centralen, arlanda express åks in till flygplatsen där incheckning och lite kollade i taxfreen sker, mat äts och vi går ombord planet. Vi lyfter, flyger i några timmar, landar på samma flygplats som jag var på förra året. Hämtar bagage, tar en taxi till hotellet, checkar in, går ut, kommer hem, sover och vaknade upp i Mallorca. MALLORCA!

Det är så mycket som binder mig till den ön och landet Spanien så jag tycker att det är ofattbart. Några av mina närmaste vänner pratar inte svenska, kan enbart säga "Jag älskar dig" och "Håll käften" och vi kommunicerar på engelska. Jag lär mig ett nytt språk(spanskan) som är viktigt för mig, jag planerar en utbildning eller möjligtvis att plugga där. Jag har stora förväntningar och det hade jag förra året också. Jag blev inte besviken då och det kommer jag inte bli nu heller. Jag VET att vi båda vill det här, att vi båda behöver det här. För vår vänskap och för vår vänskap med the Mallorca peeps. Det finns ingen som kan förstå mitt band till Mallorca förutom de som var med i Scotland, INGEN.



Jag och Isabella förra året i Mallorca hos Sofia :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0