Bildbomb - Mallorca Memories 2009

Nu när jag är i paradiset tänkte jag att jag kunde slänga upp ett inlägg med bilder från förra året!

Bilder som redigerats eller som fått effekter redan i kameran...


























































































































28e Juli 2010

Dagen med stort D är här. Den dagen jag väntat på så otroligt länge!

I gotta feeling,
that tonight's gonna be a good night
that tonight's gonna be a good night
that tonight's gonna be a good night, good night




I really can't believe it

"I can't believe you actually can say that know"
- neither can I

My summer

 

 

 

Jag hoppas på att få det 100 gånger bättre än såhär nere på Mallorca, och det här var härligt!


27e Juli 2010

Har varit i farsta under dagen, köpt massa nödvändigt för resan, det absolut sista. Blev middag på bella vista, gott och jag är supermätt. Dags att packa det sista, få igen väskan och sen inse att det verkligen är dags :)


Förberedelser

Städar, packar, planerar och fixar det sista inför resan. Blir en sväng till farsta imorgon för att inhandla lite smågrejer, men annars så ska jag bara packa klart. Tänkte försöka möta upp en kompis imorrn också om det funkar, måste ju passa på nu när jag är kvar i Sverige. Förövrigt så är det inget jobb på 3 veckor, ska bli riktigt skönt även om jag älskar mitt jobb :)

Jag längtar så sjukt mycket och är riktigt nervös faktiskt, det hade jag aldrig trott. Nervös för att komma tillbaka till den plats där jag känner mig tryggast och lyckligast? Ja faktiskt.

 

and the party goes on...


Different

It's not me, It's you.

26e Juli 2010

Hela familjen är samlad igen, vädret är skit och saker som ska med på resan ligger utspridda över exakt hela lägenheten. Ska börja packa ordentligt ikväll, men helt seriöst så kan jag inte ta med så mycket som jag vill, då kommer jag inte kunna shoppa därnere :P Aja, allt löser sig, gäller att rensa bort lite grejer! :)


Hey Soul Sister

 

Train - Hey Soul Sister


This is the thing

I don't know if you noticed anything different
I don't know if you even noticed at all
That I'm long gone baby, I'm long gone

25e Juli 2010

Har jobbat hela dagen, solat solarium och städat lägenheten under kvällen. Jag är helt slut och har träningsvärk efter allt lyftande på jobbet igår. Njuter av sista kvällen i en tom lägenhet, tystnaden och friheten att inte behöva göra någonting. Jag behöver egentligen göra massor, men jag vill bara ta det lugnt just nu! Imorgon blir det äntligen sovmorgon igen och jag har stora planer pågång. Det sista ska tvättas och det ska börjas packas ordentligt inför resan. Är riktigt trött redan nu, så det blir en tidig kväll!


24e Juli 2010

Gardagen var trevlig. Precis sån dag som jag har saknat när jag varit ute på landet. Åkte hem till Kevin tillsammans med Adde och Juan och spenderade eftermiddagen/kvällen där. Blev musik, serier, magnus betnér och pizza, lyckat för en dag med dåligt väder! Åkte hem tidigt i och med att jag skulle upp tidigt idag. Var uppe med tuppen, 6 imorse... Inte kul, inte kul någonstans. 13 grader har det varit ute hela dagen, ösregnat under kvällen och varit allmänt inte sommarväder. Men det får gärna vara skitväder här för jag drar ändå till Mallorca på onsdag. Och är det skitväder där (det är det inte i mer än 2 veckor) så kommer jag få prova att surfa, bada i regnet, festa hela nätterna och kunna sova hela dagarna. Men som sagt, det kommer inte vara skitväder där, i alla fall inte under hela tiden jag är där, så jag behöver inte ens tänka så.

Idag var det som sagt jobb som stod på schemat. 9 timmar pass och börja tidigt, det värsta som finns. För att göra det lite värre så var det sjukt varmt i butiken, förutom i mejeriet, men där var det istället otroligt tugnt att bära allt. Som toppen över it slog jag i huvudet ett antal gånger och blev skrämd av en jobbarkompis som tycker det är hur kul som helst att skrämma mig... Jag är minst sagt trött i hela kroppen, framför allt huvud och armar. Men trots allt klagande som jag nyss har yttrat mig om, så älskar jag mitt jobb. Jag älskar att jag fick chansen att börja jobba tidigt, få erfarenhet och inte behöva söka jobb som en galning nu. Jag är glad att jag redan jobbat i snart 3 år, i två olika butiker. Numera har jag kul på jobbet, jag skrattar med kollegor, är social med kunder och trivs väldigt bra i min butik, känns grymt.

Nej, dags att sova. Ska jobba imorgon också men som tur är så öppnar vi inte 8 på söndagar.


Långt

Jag är inget större fan av långa klänningar, men av någon anledning har jag verkligen fastnat för denna i två olika färger :) Svart, funkar till allt, och en i orange, kanske lite galen färg på en långklänning?



Bilder: Forever21

I want it that way

Like fireflies in the summer skies

23e Juli 2010

Prince of Persia blev det igår. Enligt mig en riktigt bra film :) Efter det blev det kvällspromenad till Gullmars och sedan tunnelbana hem. Somnade rätt sent och morgonen var hemsk i och med att någon fick för sig att röja upp efter stambytet och kastade massa saker i en container, samtidigt som det var så varmt så det inte är sant. Knappt 20 grader ute och nästan 30 inne, förstår inte vad det är med den här lägenheten ibland...

Ikväll måste jag komma isäng tidigt då jobb står på schemat imorrn. Har inte jobbat på nästan två veckor, så man är ju inte så jätte taggad, och speciellt inte att börja 8.. Men men, det är pengar! :)

Verkar som att planerna för dagen blir att röja upp här hemma, gå och handla och hänga med massa kompisar. Var egentligen tänkt att vi skulle dra och bada, men det är ingen idé när det är molnigt och under 20 grader :P

 

Bilden är tagen förra veckan då vi var ute med båten :)


The Things We Owe

 

Takida - The Things We Owe


Såg Takida live förra året och det var grymt. Den här låten blev direkt en av mina favoriter!


22a Juli 2010

Det är varmt och skönt i Stockholm idag! :) Jag ligger på balkongen med tanning oil över kroppen och försöker bättra på min bränna ännu mer! Blir en tur till Farsta senare idag, måste köpa lite smågrejer inför resan och så ska jag gå och kika lite på fina sommarkläder och se om jag kan hitta något roligt. Ikväll blir det förmodligen bio, är verkligen på tiden då jag inte gått på bio sen i vintras!

 

Bild från i måndags.


How do you do it?

You taught my heart a sense I never knew I had

21a Juli 2010

Det har varit mellan 25 och 27 grader i skuggan hela dagen. Jag har legat ute på ängen och stekt i solen, med sololja på! Jäklar vad det tog idag! Låg en timme och kan nästan påstå att jag är knallbrun. Såg enorm skillnad idag och det visade sig även att det tog mer ute på sjön i måndags än jag trodde att det gjorde!

Riktigt skönt att sova i min vanliga säng igen. Den på landet är visserligen större, men det är ju en bäddsoffa och den är inte lika skön som min säng här hemma i stan. Förövrigt så ser lägenheten ut som ett bombnedslag. Packar upp från landet samtidigt som jag väljer kläder till Mallorca och allt ser bara upp och ner vänt ut, helt underbart med andra ord ;D

 

Jag i Norrtälje förra veckan :)


Kläder från Forever21

Massor av fint finns på Forever21 och jag blir lika fast varje gång! :)






Bilder: Forever21

Carpe Diem

Carpe Diem

 


20e Juli 2010

Nu sitter jag på bussen påväg hem till stan. Flera väskor och påsar är med, massor av kläder och annat som skulle tas hem. Vill ha möjligheten att kunna packa till Mallorca så tidigt som möjligt i och med att jag jobbar hela helgen och även vill hinna träffa massa folk under veckan, så därför blev det mycket grejer som ska med dit som behövdes tas hem. Åker direkt till mormor och äter middag där som sagt och sedan ska jag hem med allt innan jag kan träffa Cili. Har ingen aning om vad vi ska göra eller vad som är tanken, men det lär vi ju märka :)

Förövrigt så är vädret väldigt speciellt idag. Kallaste morgonen sedan jag kom ut till landet, men nu är det en del sol och 27 grader tror jag, synd att man spenderar massor av tid i en buss och sedan på tunnelbanan, men så blir det ibland!


Bloglovin

Jag använder mig av bloglovin.com sen ungefär ett år tillbaka. Där prenumererar jag på min favoritbloggar och behöver aldrig klicka min in på bloggarna för att mötas av samma inlägg som jag läst dagen innan. Det minimerar tiden framför datorn avsevärt och det är något som är viktigt för mig i alla fall.

Om ni vill följa min blogg via bloglovin.com kan ni klicka på iconen här nedanför :)

bloglovin

Stereo Love

 

Stereo Love - Edward Maya & Vika Jigulina


I knew I wouldn't forget you...

...And so I went and let you blow my mind

Jag har tröttnat på dig

Jag har tröttnat på dig
på hur du beter dig
på hur du inte bryr dig om någon annan än dig själv
på hur du aldrig ser något från någon annans perspektiv
på hur du sårar folk med mening - bara för att det är så du känner


Jag har tröttnat på dig
på hur du enbart klagar på allt och inget när vi ses
på hur du säger att du vill - men samtidigt inte
på hur du offrar alla runt omkring dig
på hur du inte förstår att dina ord förstör andra människors liv


Jag har tröttnat på dig
på hur du alltid förstör för alla andra för att du själv mår bättre av det,
på hur dina löften inte är något mer än luft
på hur du är som en främling mot dina bästa vänner men som en öppen bok inför bekanta
på hur du försöker trycka ner alla - bara för att du själv vill ha uppmärksamhet


Jag har tröttnat på dig
på hur du har förändrats med tiden
på hur du blivit mot mig och folk i min närhet
på hur du inte förstår vad vänskap är
på hur du aldrig kan klara av att låta någon annan vara lyckligare än dig


Jag har tröttnat på dig
på hur varken jag eller någon annan kan förstå hur du tänker eller menar
på hur du tror att du kan allt bättre än alla andra
på hur du tycker att alla är mindre värda än dig
på hur du helt enkelt tror att världen kretsar kring dig


19e Juli 2010

En underbar dag har det här varit. Åkte ut med båten till favoritön, låg i solen många timmar och allt kändes helt underbart. Höga vågor och mycket blåst, resulterade i en massa skratt på vägen hem och massa surfande (med båten) på vågorna. Tog även bilder idag, förhoppningsvis blev de bra och kommer upp på bloggen, men inte förrän jag kommit hem till stan.
Övningskört in till Norrtälje idag, gick hur bra som helst och jag är förvånad över att det faktiskt går riktigt bra nu. Grillat fiskpaket blev det idag, med en öring som pappa fiskat upp ur Östersjön, riktigt god! Har även hunnit läsa ut The Notebook idag, en bra bok och även bra film, men jag har haft alldeles för höga förväntningar.
Imorrn flyttas det hem till stan, middag hos mormor blir det och sedan ska jag träffa Cili. Ska bli skönt att komma hem, få fixa i ordning saker till resan, ta en tur på stan, gå långa promenader med vänner, kanske en bio och så småningom blir det ju jobb, något som jag inte direkt längtar till nu i värmen.

 

Bild från förra året då vi var ute med båten.


The perfect bracelet

Bra betyg och tvåan avslutad, detta var min present :)

 

 

 

Perfekt storlek och det jag har letat efter länge!


Snart är det dags!

10 dagar kvar!

 


En bild säger mer än 1000 ord, det är väl så man säger?

Det är något med den här bilden som jag älskar.


Hotel Room Service

 

Pitbull - Hotel Room Service

 

Påminner mig om en kväll och en plats och jag är inte säker på varför..


Jag vill inte, acceptera

Jag blir så trött på människor som kommenterar och ber en att rösta i olika tävlingar. Vill jag rösta så gör jag det, that's it! Förstår inte hur man orkar klicka in sig på ett antal bloggar för att enbart skicka kommentarer som "Hej rösta gärna på mig här och här i den och den tävling, tack så mycket". Varför skulle jag vara intresserad av att rösta på någon person jag aldrig sett/hört talas om? Varför skulle jag vilja rösta på någon när jag själv kanske till och med är med i tävlingen? Nej, ibland förstår jag inte vad folk tänker med när de kommenterar människor bloggar.

18e Juli 2010

Molnigt och kallt när jag vaknade, nu är det soligt och varmt, I'm in heaven! Mysteriet på kyrkogårdsön har jag tittat på idag. Älskar den filmen, den är inspelad ganska nära mitt landställe och på en ö jag har varit mycket på. Har själv sprungit runt mycket i siaröfortet :)
Övningskörde idag igen, denna gång blev det motorväg upp till Norrtälje. Det kändes helt annorlunda, men bra att jag lyckats komma så långt.
Har precis ätit grillmiddag, helt underbart gott! Det är något jag alltid saknar under vintern, all grillmat. Och frukt. Jordgubbar, det är riktigt riktigt gott! Har tryckt i oss 9 liter under den här veckan och jag har fortfarande inte tröttnat! Igår blev det gino till efterrätt och idag hoppas jag på mango och granatäpple! Frukterna smakar alltid bättre på sommaren, always!

Imorrn ska vi ut med båten igen, förhoppningsvis blir det bra väder! Ska bli skönt med en sista dag i solen innan jag åker hem till stan, även om jag tänkte försöka hålla mig i solen så mycket som möjligt även hemma i Stockholm. Har lite planer för hur dagarna i stan kommer se ut, egentligen för mycket planer, men så är det alltid :P
Vill hinna med så mycket som möjligt under den här veckan då jag är hemma, så det gäller att utnyttja tiden så mycket som möjligt!


Godbitar hittas på Forever21

Även om jag har det mesta jag behöver och vill ha till resan så kan man väl få drömma sig bort liiite? ;) När det gäller kläder så tror jag att det alltid kommer finnas något jag vill ha som inte finns i garderoben, eller så vill jag helt enkelt ha mer av något! Haha!






Bilder: Forever21

Gillar/Ogillar vecka 28

Gillar:
Att det har varit riktigt bra väder än så länge under denna sommar!
Att jag äntligen är ledig ett tag
Att all väntan snart är över
Att jobb alltid lönar sig

Ogillar:
Att flera underbara sommardagar har spenderats på jobbet
Att det idag varit molnigt hela dagen
Att det inte finns tid att göra allt jag skulle vilja göra
Att halva sommarlovet är förbi


Please don't make me

I don't want to miss a single thing you do

En lista

Jag föddes: 28e mars 1992
Tycker du om någon just nu: Klart man tycker om sina vänner
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Om jag känner för att prata med någon ringer jag någon jag litar på
Vilken tid gick du upp idag: 9.45 ungefär
Har du sovit i din egna säng inatt: Yes
Har du sovit ensam inatt: Yes
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vart vill du bo när du blir stor: Har några idéer
Är det okej att gråta: Varför skulle det inte vara det?
När grät du senast: Länge sen
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren, utan tvekan
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, bygga bastu på landet, köpa en ny båt och spara
Vill du gifta dig: Kanske
Vill du ha barn: Antagligen
Solar du ofta: Det blir mer med åren
Är du bra på att laga mat: Det jag kan laga är jag bra på, men det är inte så mycket jag kan göra.
Vilken är din favorit smak på glass: Dulce de leche
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Vilka hårfärger har du haft: Blond och brunett för en helg
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Det har hänt, men det är otroligt länge sedan
Är du beroende av något: Antar att det finns något, men jag kommer inte på något speciellt just nu
Vad gör du på helgerna: Jobbar, pluggar, tar det lugnt, går ut på krogen, träffar folk och lever livet.
Brukar du bädda sängen: Bara om jag måste
Har du kysst någon under den senaste veckan: Nej
Vad var det senaste du sa: Frågade pappa hur mycket en båt (sån som jag vill ha) kostar
Vem kramande du senast: Mamma
Saknar du någon nu: Saknar alltid någon
Vem ringde du senast: Adde
Var du glad igår: Inte hela dagen, gillade inte molnen och blåsten tillsammans ute på sjön.
Sminkar du dig: Yes

17e Juli 2010

Känns som att dagen har varit hur lång som helst. Har varit trött sedan jag vaknade imorse och det känns som att jag inte riktigt har vaknat..
Under dagen har jag bakat scones, spelat kort, övningskört, läst lite i min bok, tittat på TV och försökt ta det så lugnt som möjligt. Blir en lugn kväll :)

Funderar på att åka hem på tisdag, träffa folk, handla det sista inför resan, packa och sedan jobb under helgen. Känns som att det vore en bra idé :)


Nitar och läder

 

Har länge letat efter det perfekta svarta armbandet med silver nitar, för mitt har börjat nötas ut efter cirka 8 år (är det verkligen så länge sen jag började förälska mig i rock och nitar?), och äntligen hittade jag ett på JC. Man fick med det lilla armbandet på samma gång, så det fick bli så :) 99kr, en bra investering!


Iris

 

Goo Goo Dolls - Iris


"Den lilla svarta..."

Svart passar till allt och det är min favoritfärg sedan lång tid tillbaka.
Här är några svarta favoriter från Forever21! :)





Bilder: Forever21

16e Juli 2010

Har varit ute med båten idag, åkte dock hem tidigt då det var väldigt blåsigt och molnigt till och från. Har även hunnit övningsköra en timme, kändes riktigt bra! Igår hyrde vi film, Wallander - Indrivaren, en av de bästa Wallander-filmer jag sett! Vi hyrde även en ny idag, så ikväll blir det Wallander - Vålnaden, får hoppas att den är bra!



Bild från förra sommaren :)

Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill

Take it slow
- Only you can make me scream and beg for more

Profilbild

En bild från studiofotograferingen i mars.

Den bilden som numera är min profilbild här på bloggen! :)

 


15e Juli 2010

Nu är det exakt 11 månader sedan jag åkte hem från Mallorca och det är exakt 13 dagar kvar tills jag kommer dit igen.

Igår fick vi besök x2, Släktingar och sedan SVT, inte varje dag det händer! Slutade med att pappa startade sin semester genom att bli intervjuad av TV, annorlunda och riktigt kul!

Idag har vi legat vid poolen och jag har äntligen fått lite färg på baksidan av låren, tog en bra stund men tillslut gick det i alla fall! Tror nästan jag brände rumpan men förhoppningsvis inte, jag som har varit så försiktig! På eftermiddagen åkte vi till Norrtälje. Där blev det middag, glass, storhandling och lite shopping. För min del blev det enbart en saltvattenspray, undrar om den funkar? Tänkte i alla fall att jag ska testa, den luktade underbart! :)

Imorrn ska vi ut med båten igen! Lunch ute på en klippa i solen, The notebook, radio, saltvatten... Kan det bli bättre? Ska försöka få mer färg nu så att jag har en grundbränna när vi åker till Mallorca! Ska tydligen bli sämre väder på söndag men sedan bättre under nästa vecka, lite bra att passa på att vara ute i solen nu när det är bra väder och när man är ledig! :)

Nickön, ett gammalt favoritställe ute i skärgården


Blått

Jag älskar Carlings.

 

 

Blått linne som inte ens kostade 50kr, rea är underbart!


Don't judge me

I'm only trying to please myself

Decode

 

Paramore - Decode


14e Juli 2010

Jag njuter av min ledighet!
Igår åkte vi ut med båten, hittade en stenstrand som vi la till vid. Blev lunch/middag där, lite bad och sol. Fick färg även om vi inte var ute länge. Under kvällen blev det Morden i Midsomer, en favorit sedan många år tillbaka. Nu i sommar har det kommit nya avsnitt igen, som det alltid brukar göra på sommaren!

Vaknade rätt tidigt idag och märkte att den tropiska hettan är borta. Många har klagat på att det är för varmt, men jag älskar värme och tycker det är tråkigt att det inte är över 30 grader längre..
Har i alla fall tagit det lugnt idag, kikat på en film, ätit massor av jordgubbar, staplat ved och tänkte så småningom lägga mig i solen och läsa. Har än så länge läst ut 4 böcker den här sommaren, både bra och dåliga. Nu har jag börjat läsa på engelska istället, för att komma in i det ordentligt tills jag åker till Mallorca. Lär ju inte bli så mycket svenska för mig därnere och det brukar ju ta någon dag att ställa om.. Så därför tänkte jag att jag skulle försöka göra det lite enklare genom att läsa engelska böcker, och som vanligt, prata med vänner därifrån varje dag, enbart på engelska :)

Bild från dagen då jag och Cili åkte till Mallorca förra året :)


Sweet as sugar

Du gav mig hopp om en framtid,
Du gav mig en anledning att kämpa,
Du hjälpte mig igenom det svåra,
Och det bästa av allt; Du gjorde det för mig

Love Hurts

Rösta på mitt bidrag till Love Hurts här!

 


Vitt till brunbränd hud, finns det någor snyggare?

Vitt är alltid lika snyggt till brunbränd hud! :)




Bilder: Forever21

Thanks for the memories

I'm looking forward to the future

12e Juli 2010

Första lediga dagen på länge och jag är ute på landet. Åkte direkt hit igår efter jobbet och har njutit enormt i och med att jag är ledig. Tittade på VM-matchen och är riktigt glad att Spanien vann! Idag har jag fått sova ut och jag lyckades sova till efter 12, det har inte hänt på minst en månad, så snacka om att jag är utvilad!

Idag har det blivit en promenad i värmen, chill på altanen, goda scones med apelsin marmelad, cider med massor av is och glass i solen, kortspel och liknande saker som får en att bara njuta av allt. Ikväll ska det göras fläderblomssaft och imorrn blir det förhoppningsvis en tur med båten!

Äntligen får jag njuta av ledighet på mitt sommarlov, inte en dag för tidigt om man säger så :)

 

Sommarbild tagen på åland för några år sedan.

 


Dreams collide

They may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one.

10e Juli 2010

Slutresultatet på proven blev bra tillslut och jag kände en enorm lättnad. Efter det blev det hem och fixa inför fredagskvällen som skulle spenderas ute i jakobsberg. Nån gång på vägen lyckades jag somna, välbehövligt med en timmes sömn! Hade en riktigt bra eftermiddag och kväll ute i jakan med underbara människor, pool, grillmat, supermysig hund, kubb, jag har aldrig, sanning och konsekvens, gitarrspel och sång. En riktigt lyckad kväll med andra ord! Slutade med taxi hem från slussen på grund av olyckan i odenplan som skedde mitt i natten.
Idag har det varit jobb heeela dagen, men det har gått över förväntan faktiskt! Ställde in bion för att det helt enkelt inte funkar att sova 5 timmar, jobba i 9 och sen vara pigg nog att gå på bio och umgås. Istället har jag varit hemma, fixat, packat och sånt som behövs när man ska åka iväg. Imorrn blir det jobb igen, men ett kortare pass, och sen flyr jag från Stockholm. Jag känner mig själv och vet att jag kommer längta hem efter ett par dagar, men jag ska stanna på landet, vila, sola, bada, åka ut med båten, ta det lugnt, läsa massor av böcker och tidningar, övningsköra och bara känna att jag inte stressar ihjäl mig.

Sommarlovet har varit helt grymt än så länge, men jag har ju faktiskt gått i skolan och jobbat hela tiden och nu behöver jag en riktig paus. Jag behöver slippa prov och tidiga mornar, jag behöver få sova ut och göra vad jag känner för att göra. Jag behöver höra fåglarna kvittra och se solnedgången.

 

Bild från midsommar


Pink Grapefruit

 

Har passat på att handla på The Body Shops rea. :)


Kiss and tell

You said you won't kiss and tell.
I won't kiss and tell.

8e Juli 2010

Jobb hela helgen och kvällspromenad i stan med en vän i söndags. Under veckan har det blivit skola och en massa matteplugg, hängt med massor av vänner, shoppat, solat, badat och haft det riktigt trevligt. Jag trodde att sommarskola skulle vara hemskt men jag har riktigt kul på våra lektioner måste jag erkänna. Kommer sakna grabbarna, men får väl se till att träffa alla efter :)
Har hittat nya kläder på Bikbok, New Yorker, Twilfit och örhängen från Berns, får ta och fota allt och visa, men det får bli en annan dag då jag har tid och lust!
Idag var det massor av prov och imorrn får jag veta resultat, blir även grillparty på kvällen, men det blir en tidig kväll för min del då jag ska upp tidigt på lördag och jobba. Lördag kväll blir det bio och söndag jobb igen, sedan är det äntligen dags för mig att åka ut till landet och få njuta av välbehövligt lov, i alla fall ett litet tag. Ska se till att sola, bli riktigt brun och åka ut en massa med båten, om det blir väder för det såklart!

Ta vara på varje sekund

Tiden förändras och vi med den.

Love the way you lie

 

Emine, feat. Rihanna - Love the way you lie


Lista..

10 första
Första bästa kompis: Linnea för massor av år sedan
Första bil: Har inte haft någon egen bil än så länge..
Första husdjur: Felix, mitt älskade marsvin
Första semester: USA när jag var 9 månader!
Första jobb: Konsum, jobbar fortfarande kvar :)
Första köpta skiva: Ingen aning, kansk någon med småbarnssånger? Annars var det säkert Westlife eller nåt :P
Första riktiga kärlek: Tog mig år att inse vem
Första piercing: Öronen, har ingen annanstans
Första konsert: Westlife tror jag

9 senaste
Senaste alkoholdrycken: Breezer
Senaste bilfärd: Hem från farsta
Senaste filmen du såg: The ring tror jag
Senaste ringda telefonsamtal: Mamma
Senaste bubbelbadet: Det var länge sen
Senaste spelade cd: En kompis skiva
Senaste kyss: Skriver jag inte här
Senaste gången du grät: Ett tag sen
Senaste måltiden: Köttbullar och pasta

8 har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Yes
Blivit arresterad: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, i stort sätt
Fastnat med blicken i någons urringning: Haha nej, det skulle jag väl inte påstå
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Innan man visste vad kärlek var så gjorde jag nog det
Haft ett one night stand: Om jag skulle haft det skulle jag ändå aldrig skriva det här
Busringt till någon: Det var länge sedan.

7 saker du har på dig
Shorts
Linne
Trosor 
Solglasögon
Nagellack
Tofs
That's it!

6 saker du gjort idag
Varit i skolan
Ätit mat
Shoppat
Åkt tunnelbana
Läst en bok
Suttit vid datorn för första gången på länge

5 favoritsaker utan rangordning
Datorn
Mobilen
Kameran
Sololjan
Min aftersun


4 personer du kan berätta allt för
Man kan berätta allt för alla, är bara en fråga om vad som kommer ut till andra och inte.


3 val
Blått eller rött? Rött
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

 

2 saker att göra innan du dör
Ta dykcertifikat och resa runt i världen

1 sak du ångrar
- Finns bara en sak jag ångrar

Smått och gott

Har blivit lite smått och gott senaste veckorna. Ett nytt midjeskärp, diadem och leggings, jag är nöjd :)

 


Fotlänkar

Juliaberg driver ett företag, hon gör egna smycken och säljer dessa på Juveliasmycken.se

Nu har hon börjat göra fotlänkar i olika färger och bloggar man om dessa så kan man vinna en i valfri färg!

 


Foundation från i.d. bare Minerals

 

Jag är med och tävlar om en foundation från i.d. bare Minerals hos Lov-e.ly.com


Jag längtar

25 dagar kvar... 25 DAGAR KVAR!














Just like I want it

I knew I wouldn't forget you

I knew when we collided
You're the one I have decided
Who's one of my kind

You gave my life direction
We can't deny it

I'm so obsessed
I believe in you

You can see, I can be myself now finally
I want the world to see you'll be with me


3e Juli 2010

Sol och bad blev det igår, varmt i solen, kallt i vattnet. Av nån anledning så funkade det och jag badade ett antal gånger! Trevlig eftermiddag och kväll i alla fall och det är det viktigaste :)

Idag blir det jobb hela dagen, känns lite trist när det är så bra väder, men men :)

For real

I could really love you.

Shorts från Cubus

Mina nya shorts, från Cubus :)

 

Har inte använt såna här shorts på många år så det känns lite ovant, brukar ju köra på jeansshorts, men dessa är riktigt snygga så jag ska verkligen försöka vänja vid de, haha! :)


RSS 2.0