18e Juli 2010

Molnigt och kallt när jag vaknade, nu är det soligt och varmt, I'm in heaven! Mysteriet på kyrkogårdsön har jag tittat på idag. Älskar den filmen, den är inspelad ganska nära mitt landställe och på en ö jag har varit mycket på. Har själv sprungit runt mycket i siaröfortet :)
Övningskörde idag igen, denna gång blev det motorväg upp till Norrtälje. Det kändes helt annorlunda, men bra att jag lyckats komma så långt.
Har precis ätit grillmiddag, helt underbart gott! Det är något jag alltid saknar under vintern, all grillmat. Och frukt. Jordgubbar, det är riktigt riktigt gott! Har tryckt i oss 9 liter under den här veckan och jag har fortfarande inte tröttnat! Igår blev det gino till efterrätt och idag hoppas jag på mango och granatäpple! Frukterna smakar alltid bättre på sommaren, always!

Imorrn ska vi ut med båten igen, förhoppningsvis blir det bra väder! Ska bli skönt med en sista dag i solen innan jag åker hem till stan, även om jag tänkte försöka hålla mig i solen så mycket som möjligt även hemma i Stockholm. Har lite planer för hur dagarna i stan kommer se ut, egentligen för mycket planer, men så är det alltid :P
Vill hinna med så mycket som möjligt under den här veckan då jag är hemma, så det gäller att utnyttja tiden så mycket som möjligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0