100430

Igår var det nationella i engelska och ett antal håltimmar. Löste sig bra i alla fall och jag åkte ifrån skolan redan innan 12! Lunch i kungshallen med delar från klassen och Alex, sedan promenad ner mot strandvägen där vi satte oss på en uteservering nere vid vattnet. Satt där i solen i mååånga timmar och jag blev till och med lite brun efter ;) Efter det blev det en tur på stan och sedan mötte jag upp mamma för käk. Hamnade på nåt ställe i medis, maten var helt okej men jag blev för första gången någonsin riktigt besviken på vitlöksbrödet och aiolin, men tzatzikin var grym så det blev bra i alla fall! ;) Kändes verkligen som sommar igår, fast mer som sommaren är utomlands i och med att det var så fuktigt i luften. På kvällen blev det blixt, dunder och ösregn och man kände sig verkligen tillbaka i Sverige, haha ;)

Idag var det en kort skoldag, sprang runt lite i stan, fick med mig jordgubbar hem. Mötte upp en vän för en promenad och för övrigt försöker jag att inte göra huvudverken värre. Snart blir det förhoppningsvis en promenad med pappa, ska gå och handla lite :) Sedan är det väl dags för fix inför kvällen, thaimat och sedan iväg på en fest :) Hoppas på en bra valborg!

 


Porträtt

 

Jag är med och tävlar om ett porträtt hos Art by Lisa Lans :)


100428

Bra dag, jag känner mig som en människa igen, min kropp verkar ha börjat vänja sig vid att inte få socker, vilket är bra! :) Promenad till skolan idag, som alla andra dagar den här veckan, är förvånad över mig själv och riktigt stolt! Förutom att ha varit i skolan idag har jag jobbat, känns bra men nu är jag rejält trött :)

Ska läsa igenom lite grejer en sista gång innan engelskan imorrn, sen är det dags för sängen!

 

Det är vår och jag är gladare än på länge :)


Inte långt kvar

3 månader kvar, 3 ynka månader till jag är i paradiset!

Jag har längtat sedan kvällen den 15 augusti då vi åkte hem därifrån!

 

 

Mallorca 2010, inte långt kvar nu! :)


That's your problem

You can't seem to handle me

En lista.

Namn: Malin
Piercingar: Bara i öronen
Tatueringar: Ingen än så länge
Längd: 167cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Blond

Kär? Inget jag skyltar om här om jag inte är i ett förhållande
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, många gånger, men ändå inte

Tänker du på självmord? Nej
Tycker du att du är attraktiv? Oftast
Dricker du? Nu när man fyllt 18 är det enkelt
Använder du droger? Nej
Röker du? Nej
Vilken parfym använder du? The Body Shop - Love etc.

För eller emot?
Långdistansförhållande: För
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Använda droger: Emot
Sex före äktenskapet: För
Köra onyktert: Emot
Förhållanden: För

Favorit?
Mat: Tacos, tapas, grekiskt, libanesiskt, kinesiskt, thai
Låt: Finns för många
Sak att göra: Finns mycket
Sport: Simning och fotboll
Dryck: Coca cola
Kläder: Beror på
Film: Finns många

Antal?
Gånger du blivit sårad: Har hänt för många gånger
Sårat andra: Har också hänt för många gånger
Tjejer du kysst: Jag brukar inte kyssa tjejer
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med: Finns ett par
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Kanske har hänt
Ärr du har på kroppen: Flera
Pålägg som gäller: Skinka
Dagens dryck: Mjölk

Senaste?
Boken du läste: Sjöjungfrun av Camilla Läckberg
Personen du fick e-mail av: En lärare
Personen du fick sms av: En vän
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Fredags
Vad har du på dig nu: Jeans, t-shirt, kofta
Vad ska du göra ikväll: Ta det lugnt, plugga och titta på Ugly Betty
Vad är du allergisk mot: Hästar, marsvin, vissa kattraser, ett färgämne i ahlgrens bilar

100427

Muntliga nationella i svenska är klart och jag är nöjd! Naturkunskapen var behövlig med tanke på att vi har prov nästa vecka. Har bara tagit det lugnt sedan jag kom hem, tittat på TV och käkat. Bra dag och jag har varit på bra humör. Nej, nu är det dags för NCIS och sedan ska jag plugga lite grann.



yesterday...

Tankar en vanlig måndag

 

Kvällen då denna bild togs var jag glad, lycklig, förväntansfull, förvånad, trygg och nyfiken.

För mig är det en ganska skum blandning av känslor och något som jag inte känner ofta, och jag visste verkligen inte vad som väntade eller vad som skulle hända, speciellt de närmaste 3 dygnen.

Jag är sjukt glad över möjligheterna jag har fått, att mina föräldrar gjort det omöjliga möjligt :)


I love,

I love this
I love what we have
I love what we want
I love how happy I am when you're telling me something

Please, don't ever stop.

Varm dusch..

.. Är en lyx numera! Stambytet har krånglat till det mesta och det gäller även duschandet. Har nyss varit över hos mormor, där stambytet precis blivit klart, och invigt den nya duschen. Otroligt underbart att få duscha varmt och hinna lägga i både inpackning och balsam! I duscharna ute på gården hinner man ju inte ens skölja ur shampoot förrän vattnet är iskallt. Nej, från och med nu blir det till att duscha hos mormor, i 4 veckor! :)

Nu ska jag skriva det sista på talet!

Russian Roulette

 

Rihanna - Russian Roulette


Shoppingsnack

För många var det löning i fredags eller idag, men jag får som vanligt min lön den 15e. Försöker lägga undan så mycket pengar som möjligt just nu, till kommande resor, körkort, dykcertifikat osv. Har ju många drömmar och mål, men många av dessa kräver en del pengar. Nu kommer jag i alla fall till det inlägget skulle handla om, nämligen SHOPPING! Om det är någon som vill så får ni mer än gärna köpa dessa underbara plagg och ge till mig ;D







Bilder: Forever21

100426

Blev en tur till farsta igår, började även med svenska nationella, men förutom det tog jag det bara lugnt. Mådde rent ut sagt skit på kvällen, så det var de enda alternativet. Det blev i alla fall Bones, 2½ Men, Wallander och Entourage under kvällen, zappade mest mellan kanalerna och kollade lite på allt, värt.

Skola idag och jag mår inte bra, men jag är ändå på bra humör. Riktigt fint väder och det är nästan för varmt att gå med kofta utomhus. Gick till skolan idag, nästan hela vägen, kändes otroligt skönt!

Ska försöka skriva lite på talet här i skolan, om jag orkar stanna. Behöver fixa en grej till nästa vecka, men jag vet inte om kroppen klarar det. I'll try :)

I know I can do it

Min kropp vill inte vad jag vill.
Stressen gör det inte enklare.
Skulle behöva en liten semester.
Vill vila upp mig ett tag.
Men det är bara att bita ihop.
Jag vet att jag klarar det.

Love,

Love is giving someone the power to break your heart,
But trusting them not to.

24

 

Jag är med och tävlar om första säsongen av 24 hos Border fucking line


No one sleeps when I'm awake

 

The Sounds - No one sleeps when I'm awake


100425

Bra lördagskväll och bra natt, förutom att jag vaknade ganska tidigt imorse och sov 10 minuter i taget efter de.. Har hundra saker att göra idag känns det som, har många alternativ och det är väl nästan de värsta. Det är ju bra egentligen, men man väljer lätt det som är roligt och struntar i det som man måste ;) Hämta vatten är ett måste, ett viktigt måste, för jag kan inte dricka något annat i stort sätt. Ska möta upp Cili, har inte träffat henne på några dagar och det behövs, så det är väl också ett måste (a) haha! Måste börja planera och välja ut lite grejer inför nationella, vill få det avklarat dag så jag slipper paniken imorrn, det skulle vara skönt att få det gjort, men det är som alltid lättare sagt än gjort! Måste väl egentligen städa här hemma, men det skjuter jag upp, i alla fall ett par timmar ;D Känner redan nu att om jag ska göra något som har med de nationella att göra så måste jag nog börja med det, annars kommer det rinna ut i sanden :P

You.

Something just like that :')

Snyggt och enkelt

Enfärgat är alltid snyggt! :)






Bilder: Forever21

100424

Igår blev det restaurang besök och idag har det varit dop. Har antagligen hittat det som gör att jag får ont i huvudet och mår illa så mycket, så nu är det stopp så mycket de går vad gäller socker. Ska under en vecka försöka skippa det helt, gjorde samma sak förra året under cirka 2 veckor och jag mådde jätte bra efter det, så nu försöker jag än en gång :) Sist fick jag äta glass och den varianten kör jag på även denna gång, åtminstone i början då det är som svårast!

Har en del plugg att göra och jag känner mig rätt stressad inför det, men det är inget att göra åt. Vill man ha bra betyg så måste man anstränga sig, that's life.

Miss your smile

It seems like just yesterday
I was laughing with you

SP2B - Matte C

En helt vanlig Matte C lektion

 

 

 

 


100423

Försov mig imorse, bara för att jag absolut inte fick göra det.. Det löste sig som tur var, pappa räddade mig, som alltid :) Nationella provet är avklarat och jag är nöjd! Nu är det helg och det ska bli skönt, även om jag har en del plugg att göra. Imorrn är det dop som gäller, min supersöta kusin ska döpas, länge sen jag träffade lilltjejen nu och jag längtar faktiskt :) Får se vad som händer förövrigt.

Förövrigt tror jag att det var de dåliga vädret som fick mig att må dåligt, för idag skiner solen och jag är på topp! ;)

Idag fyller en vän 18 så jag tänkte passa på att skicka iväg en liten hälsning, grattis ;D

Restaurang

Nu:

Bella Vista!

torsdagseftermiddag

Gick hem från skolan och det var väl inte så oväntat så som jag mådde. Bosatte mig i soffan när jag kom hem och här har jag halvlegat hela eftermiddagen, inte särskilt kul men förhoppningsvis är det värt det! Massor av plugg måste göras i helgen och jag menar verkligen massor! Får försöka göra något kul också, ska kanske hyra fler dansfilmer?



Två filmer jag såg förra helgen, riktigt bra! :)

Your love is a song

 

Switchfoot - Your Love Is A Song


Toppar till vår och sommar

Snygga toppar till våren och sommaren är ett måste.
Här är några jag vill ha :)







Bilder: Forever21

100422

"Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar"

Markoolio låten spelades på idrottslektionen igår och det är väl så jag känner nu. Vaknade upp med huvudvärk så att jag trodde att huvudet skulle sprängas, stängde av väckarklockan och somnade om, vaknade en timme senare, byggarna hade börjat arbeta och det var bara att försöka bli levande. Huvudvärken blir ju verkligen inte bättre av att höra byggarna borr aohc riva med mera. Mådde sjukt illa och var helt yr, redan innan jag satt mig upp, börjar jag bli sjuk? Det känns så.. Jag mår skit rent ut sagt och det lär inte bli bättre av att vara i skolan heller, men what to do? Längtar tillbaka till sängen, vill bara stänga öron och ögon och få lite lugn och ro...

Ikväll blir det restaurang med Cili och om jag orkar krogen, men det kanske inte är så bra att gå ut när det är nationella 8.00 imorgon som håller på 5 timmar..?

Biobiljetter till Eclipse

 

Jag är med och tävlar om biobiljetter till Eclipse hos Sandra :)


Mina nya shorts

 

Köpte dessa shorts på New Yorker för cirka 2 veckor sedan, är supernöjd verkligen!

Dom kommer absolut följa med till Mallorca i sommar ;)


100421

Är inte lätt att hinna med allt, i alla fall inte dagar som denna. Vaknade och fick se sms från Cili och jag ville bara dö när jag såg vad hon skrivit, det var snö ute. FY FAN. Ibland undrar jag varför jag är kvar i Sverige, känner att jag bara vill bort bort bort bort när det är snö en vecka innan det blir maj, sinnessjukt är det rätta ordet!

Har i alla fall hållt i en idrottslektion, gick hur bra som helst, spikat MVG = NÖJD SOM FAN!
Anmälde mig till sommarskolan idag, så nu är det fixat också :)
Jobb efter skolan, kände mig helt borta de första timmarna, men efter lite cola och annat var jag pigg och glad igen :) Pasta sallad med supergod dressing fick jag när jag kom hem, helt underbart god mat min mamma kan göra!

Har fullkomligt älskat den här dagen, har känt mig riktigt levande och glad som fan!
Vädret var nog inte så farligt ändå med tanke på alla bra delar ;)

50 dagar tills skolan slutar, dock ska jag ju gå sommarskola, så jag har ju en månad extra, men det är ju bara halvdagar!

My song

'Cause they're playing my song on the radio
And I'm singing it to you

100420

Trött i benen och fötterna. Sov hur bra som helst inatt faktiskt, tack vare öronproppar! Tandläkarbesök, kort skoldag och sedan stan. Har shoppat lite idag, men enbart ett par saker som jag tittat på länge, ångrar mig inte för en sekund!

Cajun marinerad ryggbiff, klyftpotatis, tzatziki och salsasås, helt otroligt god mat Tiffany's har! Har fått en VIP visning av globen, VIP utrymmen och loger, riktigt kul faktiskt! Som avslutning blev det Sky View, riktig häftig tur som alla borde prova på! Jag tog mycket kort, så det dyker upp någon dag när jag har tid :)

Imorrn blir det skola, ska hålla i en idrottslektion. Efter skolan blir det jobb direkt så imorrn har jag fullt upp! På torsdag blir det lååång skoldag och sedan middag på Bella Vista med Cilipili :)

Har gått mer än 245 dagar och det är mindre än 100 dagar kvar.
Jag längtar!

Mad World - Gary Jules

 

Mad World - Gary Jules

 

Riktigt bra låt, har haft den på huvudet flera dagar nu :)


100419

Jag skulle tydligen snabba mig upp från sängen imorse, för vi hade försovit oss.. Det roliga var nog att vi vaknade samma tid som jag vaknar i vanliga fall, och då snoozar jag en halvtimme :P Cili är så söt :')

Skola, spanska svordomar, geografi uppgift, case. Kände mig faktiskt lagom trött efter dagen. När jag kom hem blev det mellis och lite Smallville. Någon gång under avsnitten somnade jag och vaknade upp mer än 3 timmar senare, snacka om seg jag har varit efter det! Kokhett är det i mitt rum just nu och jag gör allt för att behålla den värmen. Mitt element är ju en av de få som är påslagna nu, och jag vill ha det varmt nånstans i lägenheten :P

Borde ha pluggat idag, mycket. Men det blev inte så, får fixa en grej imorrn och resten under veckan helt enkelt! :)

Sunday

Lite renare, lite snyggare, så känns det här hemma i alla fall. Har varit och ätit på restaurang Bella Vista med mamma och pappa ikväll, som vanligt var det väldigt gott och jag är supermätt! Iskallt är det nu här hemma, inte kul alls men vad ska man göra? Ikväll blir det Cili's hus, trevligt :)




Music is amazing. Since last night i've been listening to so much music I can, maybe too loud and I've been singing all the time. I just want to go out, dancing in Magaluf, but that's nothing knew. I know you want me, I gotta feeling, Boom boom pow, Right round...
Just found out I've talked to a person more than 1 year and 6 months before I met him, and on top of that, we didn't found out before now, 2 years and 6 months later. This is sick, but cool.
Feels like I knew so much about you before we met, but I didn't realize that when I met you the first time.
You can always count on me, don't forget that.

Fredagens shopping

Fredagens shopping ;D


Korallrosa t-shirt från H&M






Örhängen från Åhléns

Och så blev det en del underkläder också ;D

Forever21 har underbara kläder

Om Forever21 fanns i Sverige skulle garderoben vara enormt överfull och pengar skulle ändå finnas kvar! Jga fullkomligt älskar deras kläder och vill ha hur mycket som helst!








Bilder: Forever21

100418

Tiden går bara fortare och fortare, helt sjukt egentligen att det kan kännas som att tiden går så fort.. Vaknade för lite mer än en timme sedan efter 9 timmars sömn, helt underbart. Hade extremt många drömmar inatt, undra om det är för att man sover så bra? Frukost åt jag ute på balkongen i en solstol, helt underbart med 29 grader i solen, men lika kul är det inte med 5,6 grader i skuggan. Nej, dags att det blir 10 grader mer i skuggan, DAGLIGEN! Jag vill ha hit våren på riktigt nu!

Igårkväll tittade jag på Morden i Midsomer och på filmen Take the Lead, helt grym dansfilm! Satt även och pratade med en vän till och från hela dagen, är så jävla glad att jag fick chansen att träffa och lära känna den människan!

Idag kommer mamma och pappa hem från landet, så jag ska väl röja upp lite här hemma. Ska nog ta och plugga lite idag, är ganska pigg och känner att jag skulle kunna ta tag i lite så slipper jag ha så mycket senare :) Ikväll ska jag sova hos Cili också, ska bli underbart!

Jag blir verkligen riktigt glad när solen är framme, kan gå runt med en fånigt leende bara för att det känns grymt att solen lyser en rakt i ansiktet. Vet inte riktigt vad det beror på faktiskt, brukar inte få den här känslan varje år.. Men det är väl att underbara tillfällen närmar sig antar jag :)

This is the real goodbye

It's only your fault, you didn't listen to the people that cared about you the most. You made your choice and that was not to listen and just trust the bad things you heard. Now, you sit there all alone, in a situation I thought you'd never be in, and you are the only person to blame. You are throwing your life away and it's a shame you don't get it. The time has come, it's time for you to grow up. I was fine without you.
With these words you're no longer a part of my life.

I know one person is going to misunderstand this, but you shouldn't think of this as you.

Blus från novaqueen

 

Jag tävlar om denna supersöta blus från Novaqueen :)


Skor från skotornet

Jag är med och tävlar om 500kr att handla för hos skotornet.

Om jag vann skulle jag välja dessa skor:

 


Your song

 

Your song - Elton John


I've made my choice

You've made your choice a long time ago.
Now I've made mine.


Just deal with it.





Har velat i flera månader och nu helt plötsligt tog det inte många sekunder, jag är sjukt glad över vad som hände. Jag vet att här är det bästa, alla andra vet det också. Spelar ingen roll vad du försöker bevisa, för när du måste göra det på det där sättet visar det bara dina svagheter mer.

100417

Så tyst det var när jag vaknade... så underbart! Somnade om hur många gånger som helst och inte förrän efter 1 bestämde jag mig för att gå upp. Det kallar jag bra morgon! :D Hittade lite i kylen så att jag fick lite frukost i mig och satte mig framför TV:n för att kolla på en av filmerna jag hyrde igår, dansfilmen Yellow. Vet inte riktigt vad det är med mig och dans filmer, eller mig och spanska filmer.. Men blandningen av båda är otrolig, älskar det rent ut sagt!

Idag borde jag ta tag i disken... är ju inte så enkelt när man inte har vatten i lägenheten, utan enbart i trapphuset.. Får stå därute och diska upp allt, känns lite elakt att lämna att det till mamma och pappa när dom inte ens varit hemma :P Förövrigt ska jag bara ta det lugnt, slappa och vila upp mig inför veckan :)

fredagkväll

Great day! Helt seriöst, den här dagen har varit riktigt bra, trots allt regn. Skoldag som var lyckad, efteråt stan med Alex, tanken var fika men i och med att jag fyllt 18 gick vi till ett publiknande ställe instead :) Cider för min del och öl för honom, inte ett dugg förvånad :P Efter det blev det en shoppingtur och jag fick med mig rätt mycket grejer för lite pengar! Thaifood köptes, 2 filmer hyrdes och sen var jag påväg hem igen. Kvällen har spenderats i soffan, framför TV:n. Fick ett ryck och började baka, knappt 15 grader är det runt om i lägenheten för att elementen på ena sidan stängts av.. Det är gräsligt att leva med stambyte, men jag har redan klarat mig en vecka och det sägs att den första veckan är värst av alla.

Nej, dags att sova. Har varit trött exakt hela dagen och nu jävlar ska jag ta igen all sömn jag missat under veckan!

Bild tagen nu i veckan då det var fint väder :)


Give me...

... more!







Bilder: Forever21

100416

Igår blev det en tur till farsta med Cili, kikade i ett par butiker, åt middag på Il Piatto, fick levande musik ;), träffade på Ronny och Cilis vän Stefan :) Bra kväll, speciellt i provrummet på Vero Moda när Cili satt på golvet och bara skrattade åt mig när jag försökte prova ett par jeans leggings ;D

Nu har det gått 8 månader och är mindre än 3½ månader kvar, har klarat av mer än dubbelt så mycket av vad det är kvar och det känns underbart att jag snart kommer vara där igen :)


Spend your time well before you go
- Det är just det jag gör nu.

Skola idag som vanligt och sedan blir det förhoppningsvis en fika i stan med en vän :) Länge sen nu, på tiden att det blir av.

Picture Perfect

 

Picture Perfect - Tyler Hilton


Swedish style ;)

Sexy lips, dirty hips, nice ass, high class, sexy smile, swedish style ;)

Sexy lips, dirty hips, nice ass, high class, sexy smile, swedish style ;)

100415

Har i stort sätt knappt suttit vid datorn sen i måndags. Har haft fullt upp med skola, jobb och sleepover hos Cilipili :) Är grymt trött, både psykiskt och fysiskt och det märks att för lite sömn inte är att leka med för min del.

Idag hade vi förberedelser inför engelska nationella, hörförståelse, och när jag rättade mitt prov blev jag förvånad över hur bra det faktiskt gått! Kände mig jätte förvirrad, precis som jag alltid gör på alla förberedelser och själva nationella proven i engelska, men jag lyckas nästan alltid bli riktigt förvånad efter när jag får veta resultatet, känns ganska konstigt faktiskt.. Men jag klagar inte! Är bara enormt nöjd!

Om ett par minuter ska jag bege mig mot tunnelbanan där jag ska möta Cili. Vi ska äta middag på underbara IlPiatto och sedan ska jag kika lite på Vero Moda är tanken, har lite rabatt där ikväll nämligen ;D

Hämtade ut ett paket på posten idag också, 10st smoothies från Innocent som jag vann för ett tag sedan, kul att dom äntligen(!) dök upp, är över 1½ månad sedan jag vann nämligen..

Har mycket att göra nu, samtidigt som det inte finns tid till ens hälften.. Skulle nog behöva sova hela helgen för att orka med ytterligare en vecka, som ska börjas med sleepover igen, hos Cili! Lite kul, inte sovit hos/med varandra sen Mallorca och så pang, på 2 veckor blir det 4 gånger! Jag trivs i alla fall mycket bra i Cilis säng bredvid henne, så mysigt så! :)

Nej, nu måste jag springa till tunnelbanan!

100414

Fick sova en del inatt i alla fall, och även på morgonen, bäst sen den här veckan började i alla fall. Efter jag har slutat är det jobbet som gäller. Inte direkt taggad för jag är sjukt trött, men det är pengar och värt det utan tvekan. Lön imorrn, längtar för första gången någonsin. Ska nog köpa skorna jag hittade, dom var fina :)

Ikväll ska jag som sagt sova hos Cili och imorrn är det lång skoldag som gäller! Torsdagar är den värsta dagen när vi går längre.. gillar inte! Fredag är som vanligt och jag tror jag ska försöka träna om det finns tid. Sen får vi se vad helgen erbjuder, känns rätt långt borta om jag ska vara ärlig...

Cili.

Imorrn ska jag sova hos Cili, längtar som fan. Slipper byggjobbare, får sova i hennes sköna säng och bredvid en söt person som under många år funnits vid min sida.



Tack för att du finns, du har räddat mig i många situationer och det vet du.

100413

Värsta morgonen någonsin, vaknade 5.26 och det slutade inte där. Ett under att jag somnade om när allt kakel revs, men jag lyckades sova några minuter i taget och sedan vakna, så höll jag på i över 3 timmar. Skola och jobb har det varit, knappt någon mat, ögonen är helt jävla blodsprängda och så har de varit sen igår. Är trött i varenda liten muskel och huvudvärken och värken i öronen är jobbig. Såklart ska folk göra det värre genom att reta upp en.

Jag vill inte längre, jag vill inte nånstans. Jag gör sånt jag måste och försöker göra det positivt, men de enda man får tillbaka är negativt. Jag behöver en utekväll och vänner som verkligen finns för en. Dom verkar bara bli mindre och mindre, sjukt hur mycket falska personer det finns, förstår verkligen inte hur dom kan leva med sig själva. Antingen är dom väl hjärtlösa eller så har dom inget samvete, både och är ju vidrigt rent ut sagt.

Det finns sjukt mycket som får mig att må bra just nu och jag tar verkligen vara på varenda sekund. Önskar bara att jag kunde välja bort de personer/saker som har en negativ effekt. Lyssnar på de i min omgivning som vet vad som är rätt när det gäller det här, men fortfarande är det inte så enkelt som det borde vara. Jag är inte gjord för det här, jag är gjord för något helt annat och innerst inne vet både jag och alla andra det.

Like I said, I was born to be unique.





You try and you try, but people seem to not care at all.

fotografering hos hanna

 

Jag är med och tävlar om en fotografering hos Hanna :)


By your side

Tell me how you want it and it'll be that way.
I swear I'll be on your side no matter what you choose.

Night out

 

 

 

Great night out


100412

Och så försvann inlägget jag hade skrivit.. Nej det här är ingen bra dag. Jag har varit vaken sedan 6.04 och är inte på världens bästa humör. Solen och vänner gör det hela enklare.

Under kvällen har det blivit plugg och en sväng i stan i solen, behöver mer sol och mer tid!

P.S. Jon, you're the best and always makes me smile :)

Wake up

The more I'm trying, the more you run away from me and then later, you're complaining and tell me I'm a bad friend. Seriously, I can't do more than I'm already doing, not without your permission. We are not alike as persons, but there is things that makes us friends and it's been like that for a while now. Let me have my own life and stop ruin the things that's mine, you have already ruined enough. It was exactly like I told you, but you refused it was like that. Stop being so false and selfish and realize your not great. And please, realize you're not right all the time, give someone else right sometime, especially when they really are right! Don't try to say you're feeling sorry for me and tell people you don't want to let me down when you already did that a long time ago. Welcome to life, earth and reality, maybe you should try to understand that there is other humans with feelings, except yourself.

Til' you.. decide to wake up, I'm out

Falsas Esperanzas

 

Falsas Esperanzas - Christina Aguilera


Presentkort på dalala.se

 

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 100kr hos Dalala.se hos Daniela


100411

Idag har det varit jobb, från 10-18. Nöjd över den enorma summan jag tjänat idag och nu är det dags för dusch, middag och sista plockandet innan stambytet drar igång imorgon. Upp tidigt kommer det bli, 7 får det nämligen börjas borra, riva väggar och liknande, det betyder att jag kanske från och med imorgon måste vakna 7 varje dag förutom helgen.. Usch.

Nej, duschen var det!

Maloa

 

 

 

Mitt underbara armband som jag fick 18 års present.

Kan inte vara mer nöjd! :)


100410

Igår blev det en lugn kväll och samma blir det ikväll för imorrn är det jobb som gäller!

Under dagen har jag varit i farsta med mamma och pappa, fixat inför stambytet som startar på måndag, bakat tårta och bara tagit det lugnt. En välbehövlig dag och nu känner jag mig nästan som en människa igen ;D

Mycket planer de närmaste veckorna och jag undrar när jag ska få tid till att sova och leva.. Antar att det löser sig med tiden :)

Har både fått kommentarer av vänner och grannar om att jag varit ute mycket nu och kommit hem mitt i nätterna. What can I say? Har aldrig varit en person som varit ute och festat, antar att jag tar igen det nu? ;) haha skämt åsido ^^
Nej, men seriöst så tar jag bara vara på lovet, vet att det inte kommer finnas lika mycket tid senare. När till och med pappa säger "och? gå ut och ha kul!", då är det inte för mycket, då är det bara perfekt! Jag laddar för Mallorca redan nu ;D

This is me.

My story

My life

 

 

I was born to be unique


Juveliasmycken.se

Juliaberg har äntligen fått upp sin webbshop, Juveliasmycken.se

Om man bloggar om sina favoriter från hemsidan har man chansen att vinna 300kr i presentkort att handla för där :)

 

Tävlingen hittar du alltså hos Juliaberg!

 

 

 


Fotografía

 

Fotografía - Juanes ft. Nelly Furtado


Solresor söker resereporter



Solresor söker en ny resereporter under en vecka!
Vinnaren ska driva en blogg, ha en digitalkamera och en laptop. Under en vecka utomlands ska vinnaren blogga och berätta om bl.a. hotellet, resmålet, utflykter, mat och stämning.

Jag tvekade inte en sekund, självklart anmäler jag mig till tävlingen. Vore helt underbart och jag skulle definitivt utvecklas som person och få testa på nya äventyr. Lära mig om en ny kultur och språk är något jag tänkt på i år och nu kanske man kan få testa på detta lite mer?

Jag hoppas och håller tummarna stenhårt!
Det här är en dröm och chans som bara kommer en gång i livet!

Krogen

Chaplin's






















Dagens lista

Humör: Glad
Gjort: Lagat mat, duschat, segat
Planer: Film
Ser på: Dator skärmen
Lyssnar på: Spansk musik
Läser: SOLO tidning
Äter: Tacos
Bästa: Lugn dag
Sämsta: Att bli väckt av borr och elektriker
Väder: Det regnar tydligen ute

Födelsedagstårtan

 

 

 

 

Bäst tårta till min 18årsdag. Utan tvekan.

Choklad maräng, yoghurt-grädde, mango, passionsfrukt, kiwi och champagne ljus ;)

Underbar!


Jon's birthday

 

Jon turned 16 yesterday, I wish I could have celebrated his birthday with him and his friends in Magaluf!

Counting the days til I'll be there.

 

Your advice always helps me and you are the one person i know I can tell everything.

Thanks for helping me through everything.

You're like the brother I've never had :)


Secret

He was a boy
She was a girl
Can I make it any more obvious?

He wanted her
She's never tell
Secretly she wanted him as well

klocka från weardesign

 

Jag är med och tävlar om en plastklocka från weardesign i valfri färg hos Felicia :)


Owl City - Vanilla Twilight

 

Owl City - Vanilla Twilight


100409

Mycket har hänt senaste dagarna, har varit ute på krogen både onsdag och torsdag, knappt sovit något och varit allmänt seg. Elektrikerna har varit i lägenheten varje dag den här veckan och fixat en massa i lägenheten. Igår var jag hemma hos ett par kompisar, lagade middag hemma och blev itvingad dumle av Adde xD Har blivit Southside, Vasa's och Chaplin's än så länge och jag är nöjd med alla ställerna. Att bli igenkänd på krogen av någon som läser min blogg trodde jag inte skulle hända, men det gjorde det. Kom frma en tjej i onsdags och jag blev väldigt förvånad, trodde inte alls något sånt om min lilla blogg :)

Får se vad som händer idag, känner mig rätt sliten, men om någon är på att gå ut så är jag det också. Det är ju ändå påsklov ;)

Toppar från Forever21 är oslagbara

Snygga toppar finns alltid, här är några som jag gärna vill ha ;)







Bilder: Forever21

100407

Fick minst sagt en del gjort igår, och färg fick jag av de timmarna jag satt i solen, var helt förvånad på kvällen, men det kändes grymt!

Ju mer tiden går, ju mer vår och sommarshopping det blir, desto mer solen tittar fram - desto mer längtar jag till Mallorca. Känns som att det kommer bli oslagbart vad som än händer. Kommer ju vara där så pass länge och det är väl det som är den stora skillnaden. Jag kommer kunna ta det lugnt och se ön mer än tidigare, inte stressa igenom porto pi för att hinna klart på en dag, inte gå ut varje kväll för att det är så några kvällar man har kvar. Åh va jag längtar!

Nej, tillbaka till verkligheten och Sverige. Idag blir det shopping med Cili och jag är taggad till tusen! :D varmt börjar det bli ute också så jag skippar vinterjackan utan tvekan! Det känns som att det här kommer bli en riktigt bra dag ;)

Födelsedagsutlottning hos Beleza

 

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 300kr på Frisör Center i Stockholm hos Beleza


Studio med Saga

 

Det här är första bilden jag sett som togs i studion med Saga för några veckor sedan :) Väntar spänt på de andra bilderna och är så grymt nyfiken! :P


En bra låt

 

Joe Satriani - Crying


100406

Inte varje dag man vaknar av 3 elektriker som kommer instormandes i lägenheten :P Nu ligger det elprylar överallt, möbler är flyttade, all el är avstängd och två grabbar springer runt och fixar med allt. Är van att det ligger elprylar överallt, men resten är nytt. Känns skumt att ha folk springandes runt mig hela tiden och jag känner mig så ivägen jag bara kan bli. Men jag antar att det bara är att vänja sig, ska ju ha stambyte och folk här i 6 veckor. Satte mig i alla fall ute på balkongen för att komma bort och där i solen lyckades jag somna, äta frukost och bara ta det lugnt. 2½ timmar blev det innan solen gick i moln och då blev det för kallt att sitta kvar. Fräknarna började komma tillbaka, men det krävs fler timmar för att få någon färg :)

Idag har jag inte mycket planer alls. Ska försöka ta mig till farsta när tunnelbanerna börjar gå igen och fixa lite saker där :)

Season

Just go with the seasons
It's what we do.

Believe

Just believe in it.

Tunikor från Forever21

Annorlunda tunikor, något som man inte alltför ofta ser på alla vanliga butikerna i Sverige. Forever21 har ett stort utbud av detta och här kommer några som jag kikat på :)








Bilder: Forever21

100405

Konstig kväll. Förföljd av killar i en bil. sprang hem till Cili och där stannade jag hela långa natten. Sov bra med sötnosen men det kändes riktigt annorlunda att vakna upp bredvid någon :P

Har i stort sätt inte hunnit göra något vettigt idag, inte haft lust till det heller. Rensat lite i garderoben, packat upp från landet och plockat undan i rummet, tråkigt alltså.

Är sugen på marängswiss men jag tror inte jag orkar gå till ica och köpa allt och sen fixa till det.. får nog bli en annan dag under lovet! :)

Måste komma iväg till banken och köpa ett par shorts!

Krämvit tunika

 

En fin krämvit tunika. Perfekt nu till våren! Byttes för någon månad sedan :)


Påsksöndag

Jag åker hem idag, så får jag sova ut imorrn ut och slipper stressa upp på morgonen för att åka hem. Blir alltså bussen för min del, men det gör mig faktiskt ingenting :) Kan vara skönt att ta det lugnt en stund, läsa tidningar och lyssna på musik, är inte ofta det händer längre :) Nej, dags att åka!

Sum 41 - Pieces

 

Sum 41 - Pieces


Favorit i repris

Sätt din mediaspelare på shuffle och skriv sen in låtarna i turordning och svara på frågorna, inget fusk!

 

1. Hur mår du idag?
Dear Mr. President

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
Feel

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Eternal Flame

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Running On Empty

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Impossible

6. Hur är det med kärleken?
Cry Me A River

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
I Want To Break Free

8. Hur mår dina vänner?
The Call

9. Tycker dina vänner om dig?
Crash

10. Hur ser folk dig som?
Candy Shop

11. Spanar folk in dig?
Good Riddance

12. Är du bra i sängen?
Hero Of War

13. Har nån sexfantasier om dig?
Frozen

14. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
Picture Perfect

15. Hur kommer du dö?
Temple Of Love

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
On The Floor

17. Vilken är din oturslåt?
Do you

18. Vilken är din turlåt?
Hips Don't Lie

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Seaside

Hudvård från Hawaiian Tropic

Det här har jag beställt hem från Nelly.com :)

 

 

 

 

Jag har bara provat oljan tidigare, och en annan body butter i samma märke och jag har varit supernöjd med båda! Så jag passade på nu med lite % rabatt och en rabattkod, blev billigare än i butik och jag slapp springa runt och leta, riktigt nöjd! Nu hoppas jag på snabb leverans som Nelly alltid brukar ha! :)


100404

Igår tittade jag på filmen Försoning, inte alls som jag förväntat mig, men ändå bra :) Blev en lugn kväll i alla fall och det kändes bra :)

Nu börjar jag bli lite rastlös här ute på landet.. Känner att det är dags att åka hem, att träffa folk, gå ut och shoppa, fixa med banken och allt annat som ska göras under det här lovet :) Får se om det blir idag eller imorrn vi åker. Har rensat en del idag, mycket las ju upp i mitt hus i höstas när det började renoveras i stora huset och det märktes idag när jag gick upp. Orkar dock inte ta tag i allt i och med att det bara är 10 grader däruppe, så det får bli en annan gång helt enkelt.

This photograph

Look at this photograph
Everytime I do it makes me laugh.

Födelsedagspresent från Cili

Födelsedagspresenten jag fick av Cili, helt sjukt underbart söt! :')

Tack sötnos! <3

 

 

 

 


Walk in closet - yes please

Skulle vilja ha en walk in closet och allt detta får gärna flytta in!








Bilder: Forever21

Valfri klänning

 

Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis

 

Jag är med och tävlar om valfri klänning hos http://www.fashionbox.se/se/ hos Sissi :)


100403

Igår krånglade internet och det blev inte så lätt att skriva geografin, så det sköts upp till idag. Kikade även på Pirates of the Caribbean igår, älskar verkligen de filmerna! :)

Idag har jag kört ner till ica, skulle handla lite och då var det lika bra att jag fick sitta bakom ratten igen, det funkar helt okej och det är verkligen bara att köra köra köra köra. Påsklunch har det blivit också, riktigt gott även om jag inte äter allt, gillar ju inte sillen... Just nu sitter jag och gör geografin och det är verkligen irriterande. Gillar inte den här uppgiften alls och jag kommer vara så jävla glad när jag är klar! Fira med att inte plugga på minst en dag! Solen lyser och jag längtar tills det är tillräckligt varmt så man kan ligga och sola ute varje dag!

Nej, tillbaka till pluggandet, ska fan bli klar innan kvällen!

Heidi Klum

 

Det berömda Heidi Klum trycket. Har själv en t-shirt sedan innan, men nu bytte jag till mig ett ljusrosa linne med trycket. Riktigt snygg men lite väl genomskinlig.. får se hur jag löser det :)


Gillar/Ogillar - påsk 2010

Gillar:
Att det är lov
Att det är mindre än 4 månader kvar tills jag åker till Mallorca
Att jag hade en underbar födelsedag
Att jag äntligen är 18

Ogillar:
Att det fortfarande är mycket i skolan
Att det kommer bli svårt att få tillräckligt mycket sömn under stambytestiden
Att det fortfarande är snö ute
Att jag måste gå sommarskola


Tävling evas underkläder

 

Jag är med och tävlar om en vara från Evas underkläder hos Alexandra


You're the storm that I believe in

I like the sweet life and the silence
but it's the storm that I believe in
you fill my heart, you keep me breathing
'cause you're the storm that I believe in

'cause you're the storm that I've been needing
and all this peace has been deceiving
I need some wind to get me sailing
so it's the storm that I believe in

Min nya resväska

Här är jätte paketet som dök upp i mitt rum i söndag när jag trodde jag öppnat alla paketen. Det var två flyttkartonger staplade på varandra, för att få plats ;)

 

 

 

 

I låg en röd resväska med en världskarta på som mönster!

Otroligt stor och lätt att rulla åt alla håll och kanter.

Jag är nöjd, MER än nöjd!


Topp med spetsrygg

 

Det här är den fina tröjan jag köpte för presentkortet jag fick av Saga. Bilden visar absolut inte hur den ser ut i verkligheten då färgen inte alls stämmer överrens och spetsen man ser är ryggen där det är spets utan något bakom. Man ser alltså huden helt igenom över ryggen i stort sätt :) Får försöka komma ihåg att visa den på någon dag. Den ska med till Mallorca i alla fall, utan tvekan! ;)


100402

2a april idag, solen lyser men här ute på landet har det varit minus under natten, sjukt. Sov i en otroligt liten säng inatt och jag är inte van vid det, så sömnen var väl inte den bästa, men jag klarade mig. Idag måste jag verkligen sätta igång med hemtentan för nu vill jag bli av med den, ska bli så otroligt skönt efter när jag slipper allt! Just nu ligger jag i soffan och tittar på Sex and the city, den serien är verklligen bra! Skogsbärscider till det and I feel great!

Falling slowly

 

Falling Slowly - Glen Hansard & Marketa Irglova

 

Otroligt fin låt.


Nytt hos Cocoo

Nytt har kommit in hos Cocoo.se och även gamla godingar!

Från och med nu och fram till den 19 april får ni 15% rabatt om ni anger koden bloggspecial

Här är några av mina favoriter:


















Skärp

Skärp, något man aldrig kan få för mycket av! Bytte till mig detta i höstas :)


100401

Blev otroligt mycket att göra igår och idag och jag är helt slut. Känner mig borta i hela kroppen och huvudet...

Igår blev man väckt av byggjobbare, för att sedan somna om. Skola med vikarie som vanligt. Efter det blev det stan med Saga! Åkte först till en blodcentral för att lämna in ansökan och testa blodet osv. Visade sig att jag hade för tunna blodkärl och är tvungen att komma tillbaka om några år istället.. Jag har i alla fall försökt, får se det så.. Men besviken blev jag! Efter det blev det lite shopping på Yves Rocher och The Body Shop och även lunch på kungshallen. Sen bar det av mot Nacka Forum! Fick ju presentkort av Saga, på New Yorker, så jag ville självklart kika lite efter snygga kläder där, och självklart hittade jag nåt riktigt riktigt snyggt! Visar sen ;)

Efter shoppingen fick jag sms från en vän som frågade om jag ville gå ut och kolla på en match ute på nåt ställe, jag tackade ja och var glad att jag äntligen fyllt 18 och kunde gå ut. Sagt och gjort, utgång blev det, men det tog ett tag innan vi hittade ett ställe som inte var proppfullt. Hittade ett ställe vid Odenplan och det fick bli min debut, lyckad kväll och jag är glad att jag fick chansen! :)

Idag gick allt jag gjorde emot mig, näsblod, kunde knappt sova under natten, höll sedan på att försova mig, glömde laddaren hemma och fick åka tillbaka och hämta den och så vidare.. Blev helt snurrig av allt och började se suddigt, inte roligt! Blev i alla fall buss ut till landet efter skolan och sedan övningskörde jag för första gången i år, från bussen till stugan. Kom upp i över 80 kilometer i timmen för första gången och jag märkte att körning är som att cykla, har man en gång lärt sig det kan man det!

I helgen är det plugg som gäller, hemtentan ska in på söndag och jag ska göra klart lite engelska uppgifter också tänkte jag. Förutom det ska jag vila upp mig något enormt, läsa bra tidningar och böcker, kika på diverse filmer och förhoppningsvis köra en massa!

Nej, nu blev det här inlägget väldigt långt.. Men så kan det bli ibland :)

RSS 2.0