Goodiebag hos finehair

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Finehair!
Klicka här för att komma till tävlingen :)



F r e d a g

Sitter i skolan, har rast just nu :)
Gjorde precis ett g-test, och jag känner att det gick bra, så jag är inte orolig!
Fick betygen från i höstas nu, blev VG i både Matte A och Företagsekonomi A, men de visste jag ju redan ;)
Blev krångel angående inviduella val och så, men jag hoppas allt löser sig, det ska nog gå bra.

Var inte alls hungrig vid lunchen och speciellt inte på linsgryta, så jag köpte mig en drickyoghurt istället, det är gott! Fick i mig lite och de är viktigast i alla fall, ska ju gå på Datorkunskapen idag istället för igår, så jag slutar inte skolan förrän 16.20 idag!

Säkerhetsutbildningen på konsum är gjord och det känns bra att jag har den mesta utbildningen och så, därimot så blev man ju lite skrämd när man fick se allt och så, men jag antar att man måste vara så pass förberedd som amn kan vara på allt...
Fick ett samtal från en på jobbet, och jag ska in på måndag och jobba 4 timmar, det blir perfekt! Lite extra i lön för både den här och nästa månad alltså :) känns riktigt bra, jag som behöver spara inför en kommande resa!

Nu ska jag iväg på engelska i 45 minuter, en kort men lärorik lektion! Vår engelska lärare är väldigt bra, en av de bästa lärarna jag haft, så jag lär mig mycket :) sånt är alltid kul!

Ha det så bra ;)

Funderingar

Förmodligen undrar ni väl varför jag inte publicerar några nya bilder längre osv, men jag har ju fått en ny kamera, som för övrigt är grymt mycket bättre än den gamla! Den behöver ett nytt program som ska installeras i datorn, och eftersom att vi ska köpa ny dator så tyckte jag att det var onödigt att lägga in programmet i ett par veckor, så jag har helt enkelt väntat :)
I helgen ska en ny dator beställas, så snart kan jag installera de nya programmet på en ny dator och då kommer fler bilder :)
Har tagit en paus från kameran de sista veckorna, bara tagit de lugnt, spenderat tid med Tommy och så, kändes som att de var mer värt än att fota min outfit varje dag och lägga upp här.. Känns som att såna grejer kan komma mer till våren :)
Vet inte hur jag ska göra med bloggandet längre.. känns som att det tar onödig energi som jag kan lägga på skolan, vänner eller andra viktiga saker... Men samtidigt vet jag ju att jag bloggar för att få skriva av mig, om jobbiga saker.. men det har inte varit så den senaste tiden. Det som är jobbigt håller jag för mig själv, det som är svårt skriver jag inte om på bloggen för jag vet att många "gamla vänner" läser den, och dom, just dom har verkligen ingenting med sånt att göra!
Tycker samtidigt att bloggen är ett kul sätt att få ut tankar, skriva om sånt jag gillar och brinner för... så ja, jag står just nu på tomgång helt enkelt.. vet inte alls vad som händer.
Jag tror i alla fall att jag ska försöka att inte bry mig så mycket om jag missar eller inte hinner blogga någon dag, och kanske inte alltid skriver ihop inlägg om vad som hänt/ska hända under dagen :)

En sak är säker, det är att bloggen inte kommer raderas!

O n s d a g

Igår kom Tommy över och sov här, det var sjukt mysigt :)
Han skrämde dock skiten ur mig på kvällen.. jag hade varit uppe på toa, och så pratar jag med honom när jag kommer in i rummet som för övrigt var helt mörkt, så ska jag lägga mig bredvid honom i sängen, då hoppas han upp och typ skriker! Fy fan va jag blev rädd, jag skrek och började grina och han bara skrattade... som vanligt när han skrämmer mig :P fan att jag ska vara så lättskrämd xD
Idag var det skola och jag gick dit som vanligt. Mådde sjukt illa och efter första lektionen bestämde jag mig för att gå hem igen.. var bättre så! När jag kom hem skulle Tommy precis gå upp, så jag var vaken med honom en stund tills han gick och sedan la jag mig för att sova! Jag vaknade halv 4 och kände att om jag fortsatte sova så kommer jag vara uppe hela natten, så jag tvingade mig själv upp och illamåendet kvarstod...
Sedan dess har jag tagit de lugnt, tittat på TV, pluggat, ätit middag osv
Sitter nu och kikar på Made in Sweden, och har precis gjort lite chokladbollar ;)



Föresten så har jag fått låna min grannes skärm till datorn, för att testa hur stor den vi köper ska vara :) så just nu sitter jag här med en 26", lite för stort förmodligen xD dessutom så är jag inte alls van vid de, men man vänjer sig ju med tiden :)
Tänkte snart sätta på en film, och vi får se om jag kollar i rummet, eller om de blir vid den här skärmen, haha!

T i s d a g - skolan

Sitter i skrivstugan nu och har otroligt tråkigt...
Hade ju idrott nu på morgonen men jag har ingen lust att bli sjuk igen, så jag var inte med på den, kändes bäst så!
Snodde med mig Sagas mobil och har precis pratat med hennes granne Camilla ^^ lite kul x)
Har lektioner fram till 15.15 och det är äcklig lunch, så de är ju inte alltför roligt...
Nu ska jag i alla fall iväg till biblioteket och låna en bok vi behöver till svenskan!

M å n d a g

I lördags gick jag ju hem till Tommy och kvällen tillbringades där med en massa mys :) tittade på King kong bland annat!
Igår firade vi att hans brorsa hade fyllt 20, fikade med en del av hans släkt, tittade på Naruto, spelade Wow, tittade på en otroligt bra film där Jude Law hade huvudrollen, var en film som symboliserade andra världskriget :) kommer inte ihåg vad den hette bara...
Sov där inatt igen och vi hade sällskap en bit till skolan :)
Skoldagen var underbar! Fick vara med min älskade Saga, som idag hade ett blått och ett grönt öga ;)
Äckelmat var det förstås, men det är kul att käka om man gör de med Saga och Simon!
Vi hade även estetisk verksamhet musik och det var wonderful! ;) jag lärde mig spela proud mary på gitarr ;) coolt!

Tänkte testa mina linser idag eftersom att jag köpte linsvätska och allt.. men nej, stod att man inte ska ha dom om man är kraftigt förkyld, min förkylning började dock gå över, men de är lika bra att vänta några dagar extra :)
Jag borde ha pluggat idag, men jag har varit på tok för lat, och nu mår jag illa.. så ja, de får väl bli någon annan dag xD



Jag längtar till nästa plåtning!

Smycken


Jag är med och tävlar om smycken hos MINI :)
Det är 100 smycken med ett värde på 7000kronor totalt!
Smyckesbutiken smycken4u öppnar och sponsrar med denna otroliga vinst.
Klicka här för att komma till tävlingen ;)

Freestreet

Tänkte tipsa om en ny gratissida(!!), Freestreet!
En hemsida där man samlar poäng som överallt annars, som, man sedan växlar in mot presentkort, nelly och caliroots! Förövrigt så är det här den enda gratissajten som man kan växla in poängen mot caliroots, kanske något för dig? :)
Den här sajten har dessutom inte hunnit få så många medlemmar! Just nu ligger antalet på under 300 personer!
Just nu har de även en tävling där man kan vinna 800kr på caliroots! :)
Bli medlem nu och få 25 poäng, klicka här!

Give it up

Vill bara slänga in ett inlägg och säga att ni som inte har något posetivt att säga kan sluta kommentera.
Om ni inte gillar min blogg eller stör er på saker så kan ni bara sluta läsa den helt enkelt. Ni tjänar inget på att skicka elaka kommentarer. Har inte fått några på ett tag men nu under helgen har jag fått flera stycken och dom godkänns inte alls, so you can just give up guys!

L ö r d a g

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte andas.. skit mysigt sätt att vakna på... verkligen...
Har varit på konsum och jobbat 5 timmar, det gick väl rätt bra, även fast näsan inte ville samarbeta!
Kollade nyss tempen, för jag känner mig konstig.. men den låg på 37.4 så det var inga problem :)
Tanken är väl att jag ska till Tommy ikväll och sova där :) kommer förmodligen smitta hela hans familj, men eftersom att jag inte hade nån feber så tyckte han att jag skulle komma, så ja :)
Jag hoppas att jag mår bättre imorrn och att jag är någolunda okej tills på måndag :) då är det musik för första gången på Kärrtorp och jag och cissi ska försöka träna om båda är friska.. iofs så är jag inte frisk än, och hon började bli sjuk idag, så vi kanske är tvugna att ställa in det.. men det får vi se då :)
Hoppas att ni haft en bra dag :)

Fredagkväll

Ikväll har jag gjort lite vettigt i alla fall och inte enbart suttit vid datorn :) skönt att få känna det efter en fredag-kväll!
Har tittat på film med mamma &pappa, börjat damma lite i rummet, hämtat linserna, tittat på TV, bränt skivor, rensat bilder på datorn m.m.
En del tävlingar har jag ju länkat till som ni har märkt, och jag gör det när jag har lust och tid :)
Just nu har jag lust att stänga av datorn, lägga mig i sängen och äta ben&jerry's och titta på något underbart TV-program! :)
Imorrn ska jag upp vid 10 och jobba, sedan ska jag sova hos Tommy är det tänkt :) ska bli mys <3

Tävling!

Jag är med i en kanon tävling där jag kan vinna blandande hudprodukter frånYves Rocher , Värdet ligger på 400 kr och tävlingen är för både bloggare och icke bloggare.Registrerar man sig på gratisbio får man extra stor chans att vinna.Tävlingen avslutas när Emma fått 100 st tävlande!

Goodiebag!



Jag är med och tävlar hos Selma om en lyxig goodiebag!
Var med du också!

F r e d a g

Förkylningen är bättre idag och jag hoppas på att jag är helt frisk till måndag då jag och Cissi ska försöka pallra oss iväg till gymmet ett tag :)
Idag har det varit skola och jag tycker faktiskt att jag fått mycket gjort på alla lektioner och förstått allt :) och ett topphumör, även fast näsan inte riktigt hänger med! ;)
Har varit iväg och hyrt filmer och hämtat ut mitt paket som bestod utav linserna :) har inte köpt linsvätska ännu, så jag får vänta med att använda de tills det är köpt!
Ikväll händer inget speciellt vad jag vet, ska försöka läsa lite på engelska novellen, rensa bilder i datorn, förmodligen se någon film och så :) bara ta det lugnt helt enkelt!
Imorrn är det konsum som gäller, och jag har även tagit på mig en extra timme, så det blir lite extra klirr i kassan ;) känns riktigt bra faktiskt! Eftersom att jag vanligtvis bara jobbar 4 timmar så gör ju inte en timme något :)

Vill slänga iväg en stor kram till Saga och säga att jag står vid din sida!

Extensions


Jag är med och tävlar om extensions från snap-on.nu här!

Lipgloss!


Jag är med och tävlar om detta lipglosset hos Linda!
Om jag vinner ska mamma få det som en liten överraskning :)
Klicka HÄR för att tävla!

T-shirt i valfritt tryck!



Jag är med och tävlar om en t-shirt i valfritt tryck :)
Klicka här för att komma till tävlingsinlägget!

Eyeliner!


Jag tävlar om denna underbara eyeliner!
Jag använder den och den är hur lättarbetead som helst, även för mig som inte alls har någon erfarenhet av flytande eyeliner etc.
Klicka här för att komma till tävlingen!

Tack!

Jag vill tacka Cocoo för mitt underbart fina armband som damp ner i brevlådan för ett tag sedan :)
Det kommer användas mycket, och var otroligt fint till min brunbrända hy :)



goodiebag värde 100kr

Jag är med och tävlar om en goodiebag värd 100kr hos Emma!
Klicka här för att komma till hennes tävling :)

Lista

Vem är i rummet med dig: Ingen
Vem fick du senast sms av: Mamma
Vem tänker du på nu: Saga <3
Vem pratade du senast i telefon med: Saga :)
Vems hus var du senast i: mitt eget, skolan, tommys
Vem önskar du var med dig nu: Tommy, alltid
Vem är din favoritsläkting: don't know, har inte så mycket gemensamt med släktingarna
Vem i din skola går dig mest på nerverna: inte särskilt många
Var går du i skolan: Kärrtorps gymnasium
Var är din mobiltelefon: Bredvid mig
Var är din mamma: I vardagsrummet
Var sover du: I min eller tommys säng
Var handlar du mest: olika klädaffärer :)
Var fick du tag i tröjan du har på dej: Från therese
Vart åkte du senast bil: minns inte :O
Var i ditt rum är du: ingenstans, är i datarummet ;)
Vad åt du senast: Makaroner och köttbullar
Vad drack du senast: mjölk
Vad är det för färg på dina byxor: blå
Vad är den närmaste saken som är blå: morgonrocken
Vad gillar du mest med skolan: saga <3
Vad har du på fötterna: tofflor
Vad är din favorit färg: svart i guess
Vilken film såg du senast: shooter tror jag :)
Vad hör du just nu: The kooks - She moves in her own way strömmar ut ur högtalarna!
Sovit i en annan säng: absolut, oftare i tommys än mig egen!
Tyckt att din kusin är het: nope
Sovit naken: absolut, det är underbart! ;)
Kört över hastighetsgränsen: nej, jag håller mig till högst 30 km/h xD har precis börjat övningsköra ;)
Målat om ditt rum: nej, bara tapetserat
Dansat framför en spegel: ja, självklart ;)
Fått hicka: ja, måånga gånger
Stulit pengar från en kompis: aldrig
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: nej
Varit i slagsmål: nej, men försökt avstyra det ett antal gånger
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: typ halvt
Hånglat med en främling: mer eller mindre
Saknar någon just nu: ja, alla på mallorca

Linser



Jag är med och tävlar om dessa bruna linser hos Emelie :)
ska ju själv testa en grönblå nyans, men eftersom att jag redan har blåa ögon så vore de häftigt att snabbt ändra till brun! :) Man vill ju testa på nya saker och se vad som passar ;)
Klicka HÄR för att komma till Emelies tävling!

Försylning

Igår hade jag mycket för mig, så det blev ingen tid för bloggen...
Det var skola som vanligt och det visade sig att Cili började i min spanska grupp, trevligt trevligt :)
Efter skolan åkte jag och Saga in till Medis för att köpa Vanilla Coke till våra kära pojkvänner som av någon sjuk anledning tycker att det är gott. Men de hade fortfarande inte fått in den leveransen, så det blev inget!
Efter de åkte jag till högdalen, där klippte jag topparna och köpte lite småsaker :)
Sedan åkte jag till farsta och mötta mamma. Köpte nya jeans, hämtade ut undervattensbilder, åt middag och lite sånt :)
Sedan åkte jag hem till Tommy för att hämta lite grejer som jag hade lämnat där, och myste ett tag framför TV:n. Sedan gick vi hem till mig och pluggade lite, tittade på TV och sedan sov han hos mig :) mysigt!

När jag vaknade imorse hade jag fått världens försylning, kunde knappt andas och var sjukt hes... Tommy som har smittat, men men får väl äta c-vitamin eller något...

Skoldagen har varit lång och mitt huvud och bihålor håller just nu på att sprängas -.-
Nej, ajg längtar hem till sängen och bra TV program!

Hemlig goodiebag


Jag tävlar om en hemlig goodiebag HÄR!

Loreal


Jag är med och tävlar om shampo och balsam från Loreal!
Klicka HÄR för att komma till tävlingen :)

Samsung

Jag tävlar om en samsung mobil här! :)

Klänning med rosett!



Jag är med och tävlar om denna supersöta klänning hos Caroline :) Klicka här för att komma till tävlingen!

Tankar

Dagen har gått bra, även om inte skolan är alltför rolig...
Jag har ju trots allt klarat mig mer än en termin, och eftersom att det var den första så var de nog den värsta..
Alla säger att gymnasietiden är den bästa, men jag vet inte om jag någonsin kommer tycka det.. Gick ju i en väldigt speciell klass 7an 8an och 9an, så för mig kommer nog det mer eller mindre vara de starkaste minnet. Däremot så börjar jag ha jävligt kul på Kärrtorp nu :) med min underbara Saga såklart, men även alla i klassen, grupperna börjar gå upp lite i kanterna och folk pratar mer med varandra :) att även träffa på Jessica, Philip och Cissi i korridorerna gör ju saken ännu bättre :) Jag börjar helt enkelt trivas på Kärrtorp

Jag behöver ju självklart alla utanför Kärrtorp, för annars skulle jag tröttna direkt. Utan min älskling och alla grabbar på kulturama, ja då vet jag inte vad jag skulle göra! Ibland har jag funderat på om jag inte borde ha börjat på kulturama istället, men ska jag komma nånstans, då ska jag nog göra det mer eller mindre själv, plus att jag inte tror att det är kört bara för att jag inte gått musik på gymnasiet. Jag menar, är det här verkligen min dröm, då kan den faktiskt bli verklighet :)

Nu for tankarna iväg igen.. men hur som helst, jag ville bara skriva mina tankar, för det var riktigt länge sedan ajg gjorde det här i bloggen... Gör ju inte det så mycket längre eftersom att jag vet att många kompisar läser, men ibland öppnar jag mitt hjärta, och då vet jag att det är rätt att göra det :)



Stegräknare!

Jag vill verkligen ha en stegräknare, tänk att veta hur många steg man tar per dag, då kan man lätt bli motiverad att gå mer, mer, mer... Det skulle i alla fall jag bli, och därför tävlar jag om en stegräknare hos Livsvinst.se



Naturkunskap

Sitter i skolan och tråkar, har en lektion kvar och det är naturkunskap, så då får vi se hur det är! Är första lektionen i det ämnen på gymnasiet, så jag hoppas att det är kul. I 9an hade jag ju en otroligt bra lärare sista terminen så jag hoppas verkligen att den här läraren är bra, annars tappar jag lätt fokus på naturkunskap. Men jag gick ut med MVG i både Kemi och Fysik, så det ska nog inte bli några problem :)

Blend!


Jag är med och tävlar om en blend här!

Läppbalsam



Vem vill inte ha ett läppbalsam i form av en muffin i handväskan?
Tro mig, jag vill ha den ;) därför är jag med och tävlar och hoppas på att den trillar ner i brevlådan! :)
Klicka här för att tävla du med!

H&M



Jag är med och tävlar om ett presentkort på H&M värde 500kr! Skulle vara perfekt nu när vårens nyheter börjar komma in i butiken ;)
Klicka här för att komma till tävlingen!

60 snabba frågor!

1. Nämn någon som fick dig att skratta igår? Saga <3 :)
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? Låg och sov :)
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Gick upp...
4. Vad hände dig 1995? Jag fyllde 3 år, gick väl på dagis och lekte som alla småungar ;)
5. Tre ord varför du sist spydde? Jag var magsjuk
6. Vilken färg är din hårborste? svart
7. Vad köpte du sist? Comviq kompis
8. Vad fick du senast i present? coctail kortlek tror jag, om man inte räknar julklapparna x)
9. Vilken färg har din tröja? har ingen tröja på mig, sitter i morgonrock ;)
10. Var förvarar du dina pengar? I plånboken och på 2 bankkonton
11. Hur var vädret igår? Tråkigt
12. Vad ser du fram emot? Modell för en dag
13. Snarkar du? nej
14. Vad är 15? 15 kanske? xD
15. Vilken skostorlek har du? 39
16. Vill du klippa dig? ja, topparna
17. Är du över 25? nej
18. Pratar du mycket? ja, lite för mycket kanske
19. Kollar du på O.C? nej
20. Har ditt namn ett "x" i sig? nej
21. Känner du någon som heter Steve? nej
22. Hittar du på egna ord? nej
23. Är du en typiskt svartsjuk person? nej
24. Vad har du för mobil? Sony Ericsson V800
25. Vem ringde dig sist? Tommy tror jag :)
26. Biter du på naglarna? Försöker sluta nu
27. Har du lockigt hår? nej
28. Vilken konsert ska du på härnäst? Förhoppningsvis blir det simple plan
29. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? alla lärare på skolan xD?
30. Hur många gånger har du svurit idag? ingen
31. Vilket ord säger du ofta? de finns ju hur många som helst..
32. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? nej
33. Ska du till skolan/jobbet imorgon? ja, tyvärr
34. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Tommy <3
35. Vad borde du göra nu? Göra frukost
36. Har du något smeknamn? ja, anton kallar mig för molle xD
37. Sover du mycket? ja, och det är skönt!
38. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Har inte sett så många, men kanske shooter?
39. Vad ska du göra på lördag? jobba
40. När var du ute sist? igår
41. Har du gråtit idag? nej
42. Är du en glad person? ja :)
43. Har du roligt nu? njae, inte direkt
44. Vad äter du helst? TACOS!
45. Vem var du med sist? Tommy <3
46. Pratar du i sömnen? nej xD
47. Vem kramade du sist? tommy <3
48. Nämn den bästa personen? finns många ;) ex. tommy och saga
49. Tycker du om någon just nu? japp, mina vänner och min pojkvän
50. Vill du flytta? nej
51. Hur ofta borstar håret? varje-varannan dag :)
52. Är du ego? nej, det är jag väl inte?
53. Gillar du att bada? ja <3
54. Skrattar du åt allt? nej, verkligen inte
55. Vem får dig alltid att skratta? jokke xD
56. Gråter du när du tittar på film? det händer :)
57. Vad gör du nu förutom det här? inget
58. Vad ska du göra nu? frukost <3
59. Vem ska du vara med här näst? tommy
60. Är det här sista frågan? japp

L300

Slutade använda den gamla ansiktkrämen pga att det var väldigt mycket parfym i den.. mamma är känslig mot parfym, så jag har försökt hålla mig borta från de, i alla fall när de gäller smink, hudvård osv.. Men de klart, nån hudkräm eller tvål med parfym gör inget, bara de inte blir för mycket!

Nu har jag i alla fall börjat använda ett nytt märka och jag gillar ansiktskrämen väldigt mycket :) den är ingen fukt kräm, utan en riktig ansiktkräm, vilket gör att den är lite kletigare, men nu på vintern går det hur bra som helst :) på sommaren, eller sen vår/tidig höst så använder jag den bara där jag är extra torr :) Märket är i alla fall L300 och säljs på apoteket, bilden är tagen från deras hemsida! Den kostar runt 75 kr för 60 ml, kanske mer än de flesta "billiga" märken, men jag märker i alla fall stor skillnad! Det är ingen kräm man behöver smörja på flera gånger per dag för att att inte bli torr, och heller ingen som man får finnar av, även om den är för torr hy, så jag tycker att den är värd pengarna. Jag använder ju inte min varenda dag, men jag tycker ändå att den håller väldigt bra, så man ska inte vara rädd att ta lite mer än vad man tror kan behövas :)


kväll

Kollade på United 93 som gick på 3an, och jag tyckte det var en bra film. Missförstå mig inte nu, jag vet ju att den är baserad på en verklig händelse och allt sånt, men jag tycker att dom har gjort filmen riktigt bra i alla fall! Hade många tankar kring filmen och jag satt och pratade med mamma under tiden, men hon tänkte på helt andra sätt än vad jag gjorde, så de funkade inte riktigt att diskutera på ett bra och tyst sätt.. pappa vaknade av att vi nästan skrek på varandra xD



Börjar faktiskt bli lite halvtrött, men jag ska inte sova riktigt än :)
Imorrn får jag sova ut som tur är och jag ska försöka hinna med ett och annat ;) bland annat plugga lite, förmodligen läsa engelska grejen och kanske lite samhälle, träna, fixa rummet och bara ta de lugnt :) men jag hoppas att de inte blir några problem, har ju hela dagen på mig ^^ I och för sig så kommer jag ju sova halva förmodligen, men då får de helt enkelt bli så :)

Gratissajt!

Är du en person som gillar att shoppa men inte har tillräckligt med pengar? Oavsett om det är kläder, smink, spel eller elektronik prylar så är det här något för dig!
Bli medlem på gratissajt, samla poäng och växla in mot presentkort på presentkorttorget och välj vart du vill kunna handla! Det finns 60 butiker att välja mellan, så då finns det alltid något som passar alla ;)
Förutom det så har gratissajt självklart tävlingar varje månad där man kan vinna fina saker ;)
Vad väntar du på?
Klicka här för att registrera dig!



S ö n d a g

Nu är jag hemma :)
Jag och Tommy tittade på Naruto igår, men jag blev för trött som vanligt efter typ 2-3 avsnitt, så jag somnade och han började spela istället xD men eftersom att vi hade kopplat datorn till hans TV så fick han ligga i sängen, så efter några timmar vaknade jag av att han pratade i headsetet xD så han stängde av och somnade istället :) sötnos <3
Det blev våfflor till frukost och family guy och simpsons :) mysigt!

Nu är mormor här i alla fall och vi tittar på filminspelningen från Thailand när jag sjöng med bandet från Filipinerna :) helt otroligt! De hade ju inget stativ och jag missade ett par gånger, men de spelar ingen roll alls, att bara få se det är otroligt! Once in a lifetime, så är det bara! Minnet kommer leva kvar föralltid! :)

Imorrn har jag studiedag :) YAY!

Lördagkväll

Tommy ringde för ett tag sedan och jag ska hem till honom och sova där ikväll :)
Tar med mig fruktsallad och stjärnor (ni vet dom där chipsen) så att de blir lite gott! Ska se Naruto, sen får vi se om de blir något annat också ;)
Är väl kvar där ett tag imorrn, går väl hem till middagen ungefär :) så ni får vänta med uppdatering tills dess! ;)

Freebra!

En Freebra har jag velat ha sedan väldigt länge eftersom att den inte syns när man har snygga klänningar eller linnen! Men eftersom att den kostar 299kr så har det helt enkelt inte blivit så...
När jag var i Thailand köpte jag ett otroligt snyggt linne, och det kräver en Freebra, annars kan jag inte använda det, så nu är det jag som ska ha en Freebra!



Därför så tävlar jag nu om en Freebra hos Vivalaglam! Det är Ingelita som sponsrar och där finns föresten riktigt snygga klader ;)

d.brand jeans



Jag är med och tävlar om ett par d.brand jeans från lyx.se hos Vivalaglam! Klicka här för att komma till tävlingen!

Stegräknare



Jag tävlar om en stegräknare från stegraknare.se! Klicka här för att komma till tävling :)

Läppglans



Jag är med och tävlar om läppglans hos Stjärndjur! :) Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!

ta de lugnt

Kom hem för en liten stund sedan :) Jag och pappa skjutsade hem tommy och sedan åkte vi till ringen och tittade på dator! Den vi hade planerat att titta extra på verkade bra, men de fanns en bättre, så de blir förmodligen den :)
Tittade lite på mickar också, men de får nog bli ett värsting headset istället för en stående tror jag :)

Tommy skulle iväg på hockey nu på eftermiddagen, han ringer väl när han kommer hem, så än så länge har jag ingen aning om vad som händer ikväll :) men det gör inget, ska ändå bara ta de lugnt nu på eftermiddagen, rensa lite i datorn och eventuellt städa rummet :)

Här är en bild som jag hittade på Sagas blogg, tror inte att jag visat den innan :)
Är väl tagen i höstas nån gång ;)



L ö r d a g

I torsdags hade jag en helkväll hemma, skönt att bara ta det lugnt, även om det är mysigare att göra det med tommy! Igar var jag i skolan som vanligt, men på matten satt jag i skrivstugan, för att några skulle göra prov.. lite skumt att man måste gå dit men sen inte får sitta i klassrummet.. blev inte så glad när min lärare sa det. Men ajg började på en av engelska uppgifterna i alla fall, och det gick väl rätt bra, var inte så svårt. Dock glömde jag att skicka den till mailen, så jag kan inte göra mer på den förrän jag kommer till skolan på tisdag, lite typiskt..
Förövrigt så var jag en sväng till Medborgarplatsen igår, skulle köpa lite saker tänkte jag, men de blev inte av.. Kollad ei alla flal linsvätska och behållare till linserna som nu är beställda(!) och så kikade jag i den engelska butiken efter Vanilla Coke till Tommy, men dom hade inte fått leveransen.. så jag skulle komma tillbaka nästa vecka, så de blir väl ett besök där snart igen ;)
Igårkväll kom tommy hit och vi åt räkor till middag :) efter de blev de Simpsons, Let's Dance, Flash Gordon och Scrubs :) mysig kväll, men de kunde varit bättre på TV (är inte alltför intresserad av Let's dance om man säger så).
Just nu ligger Tommy och sover, men jag kunde inte somna om, och då var de lika bra att gå upp och låta honom sova en stund till :)
Senare idag ska jag, mamma och pappa i till ringen och kolla efter en ny dator :) den här gången får jag välja saker som jag behöver eftersom att jag använder den mest! :) Blir förmodligen en med riktigt stort minne och snabbhet :) En ny mus ska införskaffas också, förmodligen även ett nytt tangentbord, då ingen av oss gillar de nya som vi köpte i höstas.. så kan de gå :)
Vi behöver inte köpa högtalare i alla fall, för de jag fick innan vi åkte till Thailand är gudomliga ;) Haha

Här är linserna som förmodligen kommer någon gång under veckan :)



Lycka

Nu sitter jag här i skolan och har många känslor.
Jag är sjukt glad
Jag är irriterad och förbannad
Jag är trött

Men framförallt, jag är Lycklig

Den känslan är otrolig, hel otrolig.

Som flera vet bröt jag från ett tjejgäng för lite mer än 1 år sedan, och det gjorde ont, men jag kände att det var värt de.
Nu efteråt inser jag verkligen hur rätt jag har gjort. Jag har haft kontakt med några från gänget och umgåts med dom, men flera har jag absolut ingen kontakt med idag. Även om vi hade det kul tillsammans så krävs det mer, åtminstone för mig.

Nu efter har jag fått underbara vänner, som verkligen finns här, i alla lägen. Visst, man bråkar och tjafsar, det gör de flesta mer eller mindre, men nånstans så känner man att det är värt det.

Niklas, lilla lilla Niklas... Jag förstod inte alls vad du gjorde när du tog mig i försvar förra året, när du ställde dig vid min sida och sa att du skulle stå kvar. Vi har bråkat flera gånger och jag har blivit så besviken på dig, men på något sätt bevisar du alltid att du är värd att kämpa för, och det är du verkligen! Varenda gång jag ser dig blir jag glad och du får mig att stå för den jag är och må bra. Du är den jag känt längst, och jag gissar på att det är lite mer än 10 år nu :)


Jessica, du betyder mer än du vet för mig. Vi har varit vänner i flera år, men inte förrän nu senaste året har vi blivit bra vänner. Du har hjälpt mig igenom mycket, utan att kanske riktigt veta om det. Vill i alla fall tacka dig för allt och berätta att jag står vid din sida, när du än behöver mig så finns jag här :)
(Jessica, du har vid flertal tillfällen bett mig att inte visa bilder på dig, så jag lägger inte upp någon)

Sofia, Isabella, Emily and Matthew, I can't survive without you. In so many ways you have been there for me and I love you so much for that! I was worried that I wouldn't meet you again, but this summer when we met, it was amazing. It's sad you live so far away, but that doesn't mean that we can't see each other, and you know that! I love you for who you really are and nothing is ever going to change that!


Philip, du är en speciell person och det är inte alltid jag förstår mig på dig. Men du och jag har ett band, något som håller ihop oss, det är Scotland. Mallorca med dig i somras var otroligt och jag kan inte tacka dig tillräckligt för allt du gjort för mig. Vi umgås inte lika mycket längre, men känslan finns kvar, det vet du, jag älskar dig!


Jokke, killen som alltid får mig att tänka på ett annat sätt och se saker från andra håll :) Att luta mig mot dig har jag behövt i många lägen och du har alltid funnits där! Att du sedan får mig skratta och bli helflummig, det är bara underbart! Vi träffas nästan aldrig, men det spelar ingen roll, du betyder i alla fall och det hoppas jag att du vet!


Joel, du är otrolig, på många vis. Jag älskar dig för den störda person du är och det finns inte en enda gång jag inte har skrattat i ditt sällskap, sen får alla säga vad dom vill! Saknar dig otroligt mycket och önskar att vi kunde ses mer, du betyder!


Det finns många fler som betyder, och ni vet det själva :) De här personerna har något extra och alla som inte känner dom missar något, något stort. Jag älskar dom alla på sitt sätt och vet inte vad jag gör om jag förlorar någon av dom!


The kooks

 The kooks - She moves in her own way




So at my show on Monday
I was hoping someday
You'd be on your way to better things
It's not about your make-up
Or how you try to shape up
To these tiresome paper dreams
Paper dreams, honey

So now you pour your heart out
Your telling me you're far out
You're not about to lie down for your cause
But you don't pull my strings
'Cos I'm a better man
Moving on to better things

Well uh oh, oh I love her because she moves in her own way
Well uh oh, oh she came to my show just to hear about my day

And at the show on Tuesday
She was in her mindset
Tempered furs and spangled boots
Looks are deceiving
Make me believe it
And these tiresome paper dreams
Paper dreams, honey
Yeah

So wont you go far
Tell me you're a keeper
Not about to lie down for your cause
And you don't pull my strings
'Cos I'm a better man
Moving on to better things

Well oh oh, oh I love her because she moves in her own way
Well oh oh, oh she came to my show just to hear about my day

Yes I wish that we never made it
Through all the summers
Their keeping us instead of
Kicking us back
Down through the suburbs
Yes I wish that we never made it
Through all the summers
Their keeping us instead of
Kicking us back
Down through the suburbs

But uh oh, I love her because she moves in her own way
But uh oh, she came to my show just to hear about my day
But uh oh, oh I love her because she moves in her own way
But uh oh, oh she came to my show just to hear about my day


Gratisbio



Gratisbio
, den gratissajten som funkar bäst!

Jag gillar helt klart gratisbio mer än de andra gratissajterna!
Varför?
Jo, de har flera sätt att samla poäng på, och uppdaterar de alltid ofta.
Man kan värva vänner, shoppa på internet, ta del av erbjudanden, klicka sig in på olika sajter och skriva om de i sin blogg. Man behöver inte alltid värva flest för att få mest poäng, utan de finns alltså sätt att få det ändå!

Förutom detta har de alltid tävlingar, varje månad! Den här månaden har de en värvningstävling, som går ut på att värva så många medlemmar som möjligt. Priset är en prenumeration på en tidning, och det är 10 stycken som vinner!
De som medverkar i tävlingen får även ett tröstpris, en t-shirt med eget tryck fårn Vistaprint, dock får man själv betala frakten!
En till tävling som finns nu är att den som först värvar 333 medlemmar får en minidator!
För de som inte värvar så många medlemmar finns det såklart också en tävling till, där man kan vinna 500kr på Nelly!
För att vara med i den tävlingen gäller det att skriva om Gratisbio i sin blogg :) så nu hoppas jag på det bästa ;)

Alla poäng man samlar kan man sedan byta ut mot biobiljetter, menybiljetter, presentkort i 60 olika butiker, greatdays, Nelly och Unibet. Det finns alltså något för alla smaker!

Klicka här för att bli medlem nu! :)


T o r s d a g

Igår när jag kom hem slappade jag framför TV:n ett tag och sedan ringde tommy och frågade om jag ville komma över :)
Så dit gick jag och det blev Thai mat, mys framför TV:n, Naruto och liiiiite plugg, men det var också väldigt lite x)
En mysig kväll med älsklingen, helt klart!

Idag har jag äntligen kommit igång med Matte B, och det känns bra att äntligen ha börjat, istället för att sitta och göra ingenting på lektionerna! Nu har vi i alla fall samhällskunskap, vi läser om Gaza konflikten, och jag är inte alltför insatt, så jag sitter här och läser lite om bakrunden.. antar att jag får ta hjälp av mamma ikväll eller under helgen, för jag kan nog behöva lite hjälp om det :)



Supergratis

Supergratis, en hemsida där man kan samla poäng som man växlar in mot olika saker. Bland annat kan man få presentkort, biobiljetter, playstation 3, kondomer och ipod. Bli medlem HÄR och börja samla poäng! :)

O n s d a g

Sitter i skolan just nu och har egentligen engelska, men det fick bli en stund i skrivstugan i alla fall :)
Tänkte att jag lika gärna kunde plugga sedan när jag kommer hem istället, ska förmodligen inte göra något speciellt i alla fall.
Blev pizza till lunch, eftersom att skolmaten var usch... de märktes, för måååånga satt nere på pizzerian x)
Förövrigt så är det KÄR-dag idag, vilket inte är det roligaste, eftersom att vi ska jobba med statistik.. är nåt projekt i matte, svenska, engelska, naturkunskap och samhällskunskap -.-
När vi började i höstas sa dom att KÄR-dagarna var till för studiebesök, eller hur -.- därför vi får sitta med matte flera gånger då eller? Nej, skrota KÄR-dagarna eller ha det som "extra-hjälps-dagar", så att man kan få hjälp i ämnen om man behöver istället!

kväll

Statistiken har ju sjunkit medan ajg har varit i Thailand, och eftersom att jag inte tagit upp bloggandet på samma sätt så förväntade jag mig inte att de skulle stiga så snabbt, men det visade sig att bara idag gick det upp rätt mycket :) Är jätte kul att ni tittar in :)

Har i alla fall bestämt mig att bloggen inte ska "styra" mitt liv, utan ajg ska bara blogga när jag har tid osv... förut bloggade jag ju varje dag, men nu ska jag kunna strunta i en dag och bara vara med tommy :) trots allt så betyder mina nära och kära mer än bloggen :)
Jag gillar fortfarande att blogga och jag tänker fortsätta, bara ändra det liute grann :)

T i s d a g

Nej, jag har inte tröttnat på att blogga, jag har bara inte haft tid...

Kom ju hem i torsdags förra veckan och sen dess har jag varit hemma ett par timmar i fredags och en timme igår, resten av tiden har jag inte haft tid att sitta vid datorn :)
Jag har sovit hos Tommy varenda natt och det har varit underbart :) Ätit middag med hans familj, legat och tittat på massor av filmer på hans nya TV, sovit över 13 timmar under en och samma natt.. ja mycket har hänt :)

Gick upp till Niklas i fredags och lyssnade när han, tommy, jacob och oliver spelade, lät riktigt bra faktiskt och jag blev grymt förvånad och imponerad när jag fick veta att dom hade skrivit låten ;)

I fredags var jag hemma hos en gammal klasskompis. Ett ganska stort gäng var där, men de blev typ uppdelat och konstigt och ja, jag trivdes inte. Tjejerna satt och fnissade i ett hörn och killarna spelade Guitar Hero, jag var med killarna, för jag kände mig inte riktigt hemma bland tjejerna... förmodligen för att dom var 13-15 år gamla. Förut har jag inte märkt någon skillnad, men nu kändes det verkligen. Var skönare att vara med grabbarna som var 15-16, min ålder :)

Igår åkte jag till stan och mötte upp mamma. VI gick och handlade vintersko till mig :) det blev ett par mörkbruna korta skinn skor med lite fluff inuti och jag hittade även ett par andra skor med fint siden band :) som lite ombyte istället för att behöva gå med puma gympaskor hela tiden :) är ju finare att ha dom här till leggings exempelvis :)

Just nu sitter jag med tofflor och morgonrock och har precis fått i mig en god Smothie :)



Smothie:
Ett par dl yoghurt (jag använder lätt vanilj yoghurt), beroende på hur mycket man vill ha
Hallon
½ tsk vaniljsocker

Man mixar ihop det och vips så är allt klart!


Ny gratissida!

Här kommer ett tips på en gratissida, en som jag precis har registrerat mig på!
Det är såklart Free-Food!
Här samlar man poäng som man sedan löser in mot presentkort på Ica, Coop, Willys, Hemköp och Lidl.
Man samlar poäng via värvningar och olika erbjudanden!

Om man inte är intresserad att få presentkort för att kunna köpa mat så kan man ju köpa godis eller, som jag tänker, hyra film! På min ica butik går det nämligen :) alltså är det här inte enbart en sida för småbarnsföräldrar, utan även för oss ungdomar :)

Klicka HÄR för att bli medlem!

lista

Ögonfärg: blå
hårfärg: blond
längd: 165cm
klass: SP1B
älsklingssnacks: choklad och glass ;)
pinsamaste ögonblick: ingen aning xD
klädesafär: Beroende på vad man vill ha
favoritsymbol: dont know
första kyss: var ett tag sen
stjärntecken: vädur
drömyrke: finns en del
turnummer: 7, 8 och 11
kändis att byta garderob med: måste jag välja en? några tusen kanske...?
idol: finns flera
drömresemål: New York kanske? ;)
älsklingsdjur: apor är söta, delfiner är roliga att simma med, hundar är speciella :)
beroende av: godis
favoritfrukt: ananas ;)
står närmast i världen: nån person? tommy antar jag? :)
fobi för: spindlar, fast de börjar gå över
älsklingsbok: massor :)
dröm: att fortsätta vara lycklig
favoritlåt: gud de finns alldeles för många, gillar still loving you med scorpions just nu ;)
hemsida: finns några
piercingar: just ears
tatueringar: bestämt ungefär vad jag ska göra och var, men de får vänta till jag fyller 18 :)
favoritfilm: pirates of the caribbean är najs :)
idyll: värme, sol, bad, tommy :)
förebild: finns flera
kärlek: är underbart :)
ödet: dont know
karuseller: extreme är kul :)
personsmak: tommy <3
smink: en hel låda full.. sen thailand har jag bara använt mascara, och bara en dag :)
kläder: massor och jag vill ha mer!
språk: svenska och engelska, liiiiite spanska och franska...
röker: aldrig
dricker: cola :D
Kändisar du träffat: har inte träffat några stora kändisar x) bara typ therese ahlshammar, en gladiator och sånt :)
instrument: har spelat piano och kan några ackord på gitarr
hatar: inte direkt nån...
älskar:
tommy :) <3
bits: har slutat med det ;)

Nytt år

Ska göra ett nyårsinlägg när jag får tid :) med massor av fina bilder osv.. Men eftersom att bildprogrammet inte är fixat än så får det vänta :) tills dess så gör jag den här nyårslistan som i stort sätt alla bloggerskor gör ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag började på gymnasiet, antar att det räknas :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gav ett och det höll jag inte direkt, men de två sista veckorna på året så höll jag det ;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte vad jag kan komma på.

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Mallorca (Spanien), Åland (Kryssning) och Thailand

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Lite mer möjligheter och att några dörrar öppnas

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
1 februari (jag och tommy blev ett par) ,12-16 Juli (jag fick träffa de på Mallorca igen) och 25 december (första dagen jag sjöng på en scen i Thailand)

8. Vad var din största framgång 2008?
Att få möjligheten att sjunga på scenen på hotellet i Thailand.

9. Största misstaget?
Kanske gjort av med lite för mycket pengar på shopping, inte alltid bra grejer heller...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har haft infektioner i handleden som inte velat gå över, men annars inget speciellt

11. Bästa köpet?
Nya Canon kameran.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Shopping x)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag och tommy bestämde oss för att bli ett par. Sedan dess har jag känt mig som en prinsessa :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Fade to black, The Ytse Jam och Way back into love

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, helt klart!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Uppskattat saker mer

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Lägga ner energi på folk som bara får en att må dåligt

18. Hur tillbringade du julen?
I Thailand med mamma och pappa

19. Blev du kär under 2008?
Ja :) fast de började ett par veckor innan det blev 2008 ;)

20. Favoritprogram på TV?
Scrubs, Vänner, OTH, Top Model och House

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar är ett starkt ord och i de här läget skulle jag inte använda det. Finns några som jag absolut inte vill ha kontakt med, de blev så i början av året.

22. Bästa boken du läste i år?
Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson, Röda vita rosen av Mariette Glodeck, Sex som jag vill ha det av Abby Lee, Tyskungen av Camilla Läckberg och Lycksökare av Lesley Lokko

23. Största musikaliska upptäckten?
Scorpions och Metallica

24. Något du önskade dig och fick?
Massor av saker

25. Något du önskade dig men inte fick?
Finns säkert något som jag inte kommer på

26. Årets bästa film?
Arn tror jag :)

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade med mamma, pappa och Tommy på en Thailänds restaurang i stan. Dagen efter blev det en födelsedagsfest anordnad av Philip som hade fått tag i 17 personer som skrek grattis när jag kom in i hans vardagsrum. Vi åkte till stan och jag blev bjuden på Laserdome :)

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Oändligt med pengar xD? Annars skolmaten :)

29. Vad fick dig att må bra?
Tommy och gänget från Dramaklassen som jag började umgås med. De i Mallorca spelade också stor roll i det hela :)

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, inte direkt nån x)

31. Vem saknade du?
I början av året var de gamla bästisen, men nu ingen.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Saga, utan tvekan :)

Hemma från Thailand

Nu är jag hemma, hemma i Sverige igen.

Har mycket blandade känslor just nu, men de mesta är att jag är lycklig!
Lycklig över att ha gjort den här resan
Lycklig över alla möjligheter jag fick
Lycklig över allt jag fick uppleva
Lycklig för att jag är hemma

Jag känner verkligen att den här resan har fört med sig något bra :)
Jag fick andas ut och bara vara, även om det tog tid innan jag lät det hända. Jag fick tid för mig själv, utan att behöva tänka på skolan och andra som behöver en. Jag fick träffa nytt folk, många som jag nog inte kommer glömma.

Hela tiden har jag varit frisk och kry och haft det skönt med sol och bad. Värmen är ju underbar, speciellt för mig som nästan alltid fryser! Pappa snarkade såklart hela nätterna, men jag sov med öronproppar så till och med det löste sig.

Jag saknar Sverige på flera vis och speciellt Tommy, men jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen och göra det till en bra resa, och nog blev det en bra resa :)

Jag fick provdyka, ner på 11.8 meters djup! Gjorde två test och får alltså tillgodoräkna dom om jag vill ta ett certifikat senare :) Jag älskade känslan när man ställde sig på botten och om jag får möjlighet så ska jag absolut ta certifikatet och fortsätta dyka :)

Jag åkte fallskärm efter en båt, något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men när jag satt där på stranden, var lite halvdeppig för att snorklingen just där var sämst och Phuket inte var som jag mindes det så såg jag hur person efter person gjorde det. Jag tittade i några minuter och tillslut sa jag till pappa att jag ville testa. Han började skratta för att han inte alls trodde att jag skulle våga, för att jag på något sätt har varit höjdrädd. Men tillslut insåg han att jag var helt allvarlig så han sa bara "om du vågar göra det så betalar jag", sen gick han fram till guiden som lotsade iväg oss till killarna som höll i allt.
Minuten innan all utrustning spändes fast berättade en annan guide att en svensk tjej brytit ryggen veckan innan när hon landade. Men jag hade sett hur alla landade och jag intalade mig själv att det inte var någon fara.

Pappa filmade när jag flög upp, tog kort när jag var uppe i luften och filmade när jag landade, så är det nån som inte tror mig så kan ni få se, för jag har fan bildbevis xD

Att sväva däruppe i luften var en otrolig känsla och inte alls läskigt! Jag har kommit fram till att det inte är höjden jag är rädd för, det är när jag störtar ner från någon höjd... Frittfall är bara jobbigt, speciellt tillt, jag vågar bara hoppa från 3:an i ett badhus eller på en badplats osv... Men fallskärm efter en båt, det var ju inte alls läskigt, det var bara coolt :)

Jag fick även sjunga med ett Filipinskt band på det första hotellet vi bodde på. 6 kvällar stod jag på scenen och fick sjunga med dom, det var helt otroligt. Det är något som jag verkligen verkligen inte kommer glömma! Fick avskedspresenter sista dagen, massor av saker fårn filipinerna, och som om det inte var nog så spelade dom in när jag sjöng och jag fick med mig 2 skivor!

Förutom allt detta så har jag träffat massa underbara människor. Alla servitörer, servitriser, bandet, hotellpersonal, svenskar och massa annat folk.

Det som gjorde de lilla extra på Phuket var att vi träffade en svensk familj med en tjej i min ålder, det kan behövas ibland :) Dom kände min kusins familj, eller åtminstone så visste dom vilka de var :) vi tillbringade hela dagen på stranden och kvällen ute. Föräldrarna drog ju iväg nån gång på eftermiddagen, men vi var kvar, satt och snackade om allt möjligt :)
Att det sedan var killar från Italien, eller killar och killar.. de var kanske nästan 40 år, som skrek och vissla och ville att vi skulle bada med dom gjorde ju bara att vi började asgarva och skämmas i och med att typ hela stranden stirrade på oss.. Matilda var nästan lika mörk som en thailändare och de märkte killarna som typ börja snacka med oss, han gick fram till henne och jämförde armarna xD såg lite kul ut.. Hennes familj hade typ träffat dom innan så vi satt och snackade med dom ett tag, en av dom hette Mali, lite kul :)

Känner att det börjar bli dags att packa upp resväskan, åtminstone ta upp necesären och slänga alla använda kläder i smutsen. Sedan ska jag in i duschen och fixa mig och gå till Tommy ikväll :) är över 3 veckor sedan vi träffades så det ska bli underbart att få vara hos honom ikväll :) han ska få massor av julklappar, han är värd att skämmas bort! Insåg nyss att jag har 9 presenter till honom xD och nej, allt är inte från Thailand :)

Jag uppdaterar med bilder när det går, har inte lagt in bildprogrammet i datorn ännu och idag kommer jag inte hinna installera det :) får bli en annan dag helt enkelt :)

RSS 2.0