Tisdag

Igår var det skola och jag tog mig en sovmorgon, jävligt behövlig! Fick i mig frukost innan jag pallrade mig iväg, utan att må illa, så otroligt bra! :) Några lektioner blev det och sedan tog jag och Saga bussen hem till henne :) jag hade vaknat med ett grymt träningsbegär och det slutade med att jag lånade bikini av Saga och simmade med henne och Adde :) hade egentligen tänkt gymma, men det får väl bli en annan gång :)
Kom hem vid 9 och satt en stund vid datorn, pratade med lite människor, och tog det bara allmänt lugnt, fick även i mig lite middag :)

Idag pallrade jag mig upp ur sängen och iväg till idrotten. Fotboll+jag som är bollrädd är inte en särskilt bra kombination, men jag lyckades rätt bra ändå xD ganska i alla fall...
Nu har vi historia lektion och jag behöver verkligen jobba, har bara extremt svårt att koncentrera mig, men jag får verkligen försöka! Ska lämnas in på fredag och idag och lite på torsdagkväll är den enda tiden jag har till att jobba med det, så jag får inte slösa tiden på något annat!

Vet att uppdateringen varit förjävlig, men jag har behövt vara med människor som fått mig att må bra, som pratar och får mig glad, utan de hade jag gått under....

Adde, Saga och Sofia R.B.
Tack för att ni lyssnar och finns vid min sida, jag älskar er! <3

:)

Den här veckan har varit grymt annorlunda om man jämför med hur mitt liv har sett ut senaste tiden, men det har varit grymt najs ^^
Fyllde år igår, 17, det firades med maskerad ;) jag var pirat ^^
släkten var här i fredags.. blev att fira lite..
Förövrigt så har jag haft huvudvärk sedan förra söndagen och mått illa sedan i tisdag, både verkar dock nästan gått över idag i alla fall :) i och emd att jag mått illa och inte käkat så mycket så har jag gått ner 2.5 kilo sedan i tisdags.. sjukt.. och min mage har blivit jävligt platt..
Har inte så mycket mer att skriva här nu då mitt liv vänder sig lite uppochner.. känns som att "alla" inte behöver veta allt :) de som jag litar på och vill ska veta pratar jag med, och de finns här varenda sekund på dygnet vilket jag är otroligt glad för :)
Mer kärlek till vissa och mindre till andra, så är det väl alltid? ^^



Såhär blev håret efter besöket hos frisören i onsdags :) Ljust!

McDonalds

Sitter i Sagas säng nu och myser ^^
Första gången jag är hemma hos henne :) Nu ska vi till McDonalds ^^

Onsdag

Skola, med Saga till Addes skola, Frisör, stan med Saga&Adde och hans kompisar, Hem plugga

Så har min dag sett ut!

Är nöjd med vad den har erbjudit och känner mig som en ny människa av flera anledningar.
Jag börjar bli grymt skoltrött och vet inte riktigt hur jag kommer orka mig igenom allt.
Har haft ont i huvudet sedan eftermiddagen igår, och hur många alvedon jag än tar verkar den inte gå bort.. Öronen börjar bli sjukt känsliga igen, jag behöver min bettskena och varva ner, det är pga stress.
Mitt humör går upp och ner, fort som fan, dock håller jag mig på topp när jag träffar människor, har jag gått och blivit sällskapsjuk igen? :)

Helgen har mycket trevligt att erbjuda. Jag fyller 17, ska ha ett kalas för släkten och en maskerad för de närmaste vännerna är det tänkt. Mycket överraskningar lär det bli, och kanske till och med fler än vad jag och andra vet om? You never know!

Har suttit och fixat med min PowerPoint sedan jag kom hem, och jag har kommit en bra bit på vägen, dock har jag upphovsrättslagen kvar, men jag hoppas att de går fort. De sista källorna ligger nersparade i skolan, så de ska jag lägga in imorrn på rasten, ska även fixa någon slags övergång från första sidan! Sedan är jag finito tror jag.

Extra matte imorgon, som om inte alla läxor var nog så ska jag orka mig upp över en timme tidigare än vanligt för att sitta och räkna.. det är frivilligt, men om jag vill ha G i Matte B så behöver jag gå.. har inte fattat så mycket de senaste veckorna, och det satte sina spår på senaste g-testet.. sjukt egentligen hur mcyket svårare det är med B och en lärare som itne kan förklara om man jämför med nians kurs.. då var jag bäst i klassen tror jag, var den enda i årskursen som kom in på högstadiet och fick 40/40 på proven. Nu ligger jag på gränsen till ig.. satan va det kan gå fort...



Btw så avgudar mitt nya hår, även om Jonte och Mio inte ser någon skillnad x)



Sitting here and just wait for you, please just say something!
 

-

What am I supposed to hide now?
What am I supposed to do?



I am stuck here in a moment
And I'm trying to pretend
So I'll play this feeling over and over again.

I know all this memory
Maybe I should awake instead
But I'm on my way to go back inside my head.

I close my eyes
And try to hide
But I wake when these dreams collide.

So I'll put this all on repeat
And I'll make up what comes next.
Now I lay here, daydreaming on your chest.

Well I'm stalling to open my eyes
Cause I know it's time for me to leave this bed
But I've decided to fall back
Inside my head.

I close my eyes
And try to hide
But I wake when these dreams collide.

But it all breaks down if I
Keep on wasting all my time.
All alone, in my head
Wish I'd never thought about it in the end.

I close my eyes
And try to hide
But I wake when these dreams collide

.

Huvudvärk, huvudvärk, illamående, ont i öronen. Jag mår inte bra.
Can someone please cheer me up?
Jag vet att du vill... Nu har du chansen.

Tisdag

Idag har det varit skola som vanligt.. simning på morgonen dock, men de var riktigt roligt :)
Tanken var att jag och Saga skulle till Addes skola efter att vi hade slutat, men han var inte där... så vi åkte hem till honom istället :) Så nu ligger dom och gullar i sängen ^^ någon rockmusik är på och man hör lite smackade eller jag kan borde säga smaskande? xD något hör man i alla fall.. tillsammans med en massa fnitter, så söta så :) Dock hade de varit roligt att ha någon mer här så kunde jag prata med någon som svarar xD Men men, man kan inte få allt här i världen xD


Gonatt!

Rösta på mig HÄR!
Klicka på galleri i vänsterspalten, sedan högst upp till höger står det sök på namn eller nummer, där skriver ni 6618 och klickar på sök, sedan kommer en bild upp på mig, ni klickar på den och röstar :)
Man kan vinna en studioinspelning och fotografering och får dela sin vinst med en vän, självklart ska Saga få dela med mig om jag vinner! :)

Kan lova en sak, OM jag vinner, då jävlar ska de bli en tävling här i bloggen ;) så se till att rösta!

Man kan rösta en gång per dag från varje IP-adress, så se till att göra det nu! ;)



Har fått coconut oil massage av mamma och fixat till mig lite inför imorrn :) Nu tänkte jag ta mig något att dricka och sedan är det dags att sova :) ska läsa en liten stund bara!

Trött

Våfflor blev det till middag och jag är mätt! :)
Har suttit och fixat lite med datorn nu sedan jag kom hem och är redan riktigt trött och vill bara sova.. men det kan jag inte göra riktigt än! Ska plugga engelska ikväll, duscha och fixa i ordning inför imorrn, har simning med klassen på idrotten! Ska bli kul faktiskt :)
Får se hur fort allt de här går, kanske att jag sätter på Systrar i jeans 2 som pappa hyrde åt mig i helgen, eller så sover jag :) tänkte försöka se 2½ Men i alla fall eftersom att det är nya avsnitt :)

Vann en tävling idag, tamponger, hos Julia! Tack så mycket :)



Jag längtar till våren, sommaren och Thailand i vinter igen :) Bilden, en dag nere vid österlen sommaren 05, jag minns hur stolt jag var över mina kläder och hur mycket jag verkligen försökte göra mig till på alla korten, nu i efterhand skrattar jag bara :) en bra tid!

Måndag!

Bion igår var riktigt bra! Jag hade inte så höga förväntningar faktiskt, men jag gillade den :)
Efter åkte jag hem till Tommy och spenderade kvällen och natten där :) trevligt att alltid kunna komma dit och sova där, trygghet på något sätt :) Imorse fick jag skjuts till skolan av Tommys pappa som skulle åka samma väg till jobbet :) så snällt!
Jag och Saga möttes upp och åt frukost tillsammans, blev juice och yoghurt med musli! Efter de var det naturkunskap, skulle se klart filmen, men eftersom att jag inte såg början i torsdags då jag var på extra matten fick jag gå ifrån lektionen och får låna filmen senare. Fick även ett nytt schema, så tisdagarna har blivit lite trevligare :)

Märkte i alla fall att det blev en håltimme för min del, då jag gick ifrån lektionen kl 9.00 och inte har min nästa lektion förrän 11.30. Träffade Jessica i korridoren, så jag har varit med på hennes lektion :) fixat lite med min powerpoint och sedan bara slöat framför datorn :) kul har det varit i alla fall!

Glöm INTE att rösta på mig, instruktioner finns lite längre ner i ett tidigare inlägg! En tävling utlovas om jag vinner ;)


Hotpants



Jag är med och tävlar om dessa underbara trosor hos Anna :)
Sponsrade av Evas Underkläder!

Rösta!

Rösta på mig HÄR!
Klicka på galleri i vänsterspalten, sedan högst upp till höger står det sök på namn eller nummer, där skriver ni 6618 och klickar på sök, sedan kommer en bild upp på mig, ni klickar på den och röstar :)
Man kan vinna en studioinspelning och fotografering och får dela sin vinst med en vän, självklart ska Saga få dela med mig om jag vinner! :)

Kan lova en sak, OM jag vinner, då jävlar ska de bli en tävling här i bloggen ;) så se till att rösta!

Lycka

Den här veckan har varit grymt bra, jag har skrattat två gånger så att jag fått ont i magen och en gång till och med så tårarna började rinna! Det har faktiskt inte hänt så ofta sedan jag slutade drama då de ofta är folket därifrån som fårr mig att skratta så... Men både i min egen skola och på Addes skola hände de, och jag tänker låta det fortsätta bli så, tänker inte koncentrera mig på de dåliga med Kärrtorp längre, för nu kan det väl ändå inte bli dåligare? Nej, skulle inte tro det, från och med nu kan det bara bli bättre! :) En sak är säker, det är att jag gillar SP1D :) det är en sån klass som verkar vara helt underbar, och lite har jag ju lärt känna de, åtminstone några i alla fall! En annan sak är att det var första gången ajg var på Addes skola i fredags, men inte sista gången! Jag hade så roligt när Saga började dansa som Lena Philipsson med en sopkvast xD
Vad tycker du Saga, ska vi åka dit nån gång i veckan ;) ?



Galningarna på Addes skola :) <3

Snyggt från Forever21

Snygga överdelar från Forever21 :)





Bilder: Forever21

Söndag

Godmorgon! :)
Jag vaknade för en och en halvtimme sedan eller nåt sånt och har bara tagit det lugnt sen dess :) Ska bara ta det lugnt idag, fixa lite med datorn, städa ordning i rummet, läsa Twilight och sånt :) Ikväll ska jag på bio, med mamma och mormor den här gången :) det blir "Män som hatar kvinnor". Ska bli kul att se den faktiskt :)

Bilder från i fredags :)



Glitter från Make Up Store



Jag är med och tävlar om detta underbara glitter från makeupstore! :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Foundation



Jag är med och tävlar om denna foundation hos Zandra :)

3 armband!



Jag är med och tävlar om dessa superfina armband här! :)

Goodiebag!



Jag tävlar om denna goodiebag! :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Goodiebag värd 1000kr



Jag tävlar om en goodiebag värd 1000kr här!
Jag älskar olika kokos dofter och doftljus, så den här goodiebagen är som skapad för mig! :)

Tryck

Jag är med och tävlar om valfria tryck från Glada Grodan hos Carolina. Var med och tävla du också!

100kr på H&M



Jag är med och tävlar om 100kr på H&M här! :)
Om jag vann skulle jag köpa mig några fina underkläder eller ett fint linne! :)

Hood från 4everyoung!



Jag tävlar om den här coola tröjan här!

Bokprojekt

Jag är med och tävlar om ett bokprojekt här.

Söt goodiebag



Vinna en goodiebag, det vill väl de flesta?
Att vinna en söt sak på en tävling, som dessutom avslutas på min födelsedag, det vill jag göra!
Klicka här för att komma till tävlingen!

Lördagens shopping!



Shopping:
Rosa/rött linne från Topshop 179kr (jag betalade enbart 161kr, hade 10%rabatt)
Svarta högklackade skor från DinSko 349kr

Köpte även lite grejer att ha på min maskerad på lördag och ett par leggings med dragkedja längst ner från Åhléns :)

Shopping!

Hemma är jag, efter en låång dag!
På jobbet gick allt bra och jag fick inte lika ont i handleden som jag fick sist, så det märks att det blir bättre och bättre :) När jag hade slutat åkte jag och mötta mamma för lite shopping. Fick med mig flera underbara saker hem, så jag ska väl fota de och lägga in här sedan :) är otroligt nöjd med mina köp! Jag har inte köpt något mer än de som jag behöver sedan jag kom hem från Thailand, så det här var väl den första gången som jag köpte med mig saker som jag bara helt enkelt ville ha! :)
Köpte med mat hem, och jag tog en Penne Salmone från våran italienska restaurang, otroligt gott var det och vitlöksbröd fick vi med hem, kan det bli bättre?

Tänkte nu bjuda på en allmänt galen bild ;)



Lördag morgon

Igår blev det ingen tid framför datorn, jag hade fullt upp med annat :)
Under kvällen låg jag och Tommy och kikade på TV och sedan satte vi på en film :) det var Transsiderian och den var riktigt bra faktiskt :) glad att bara hyrde den till oss!
Jag får strax skjuts in till Konsum där jag ska jobba några timmar. De ville egentligen att jag skulle jobba 4 timmar till, men i och med min handled (musarm) och att jag ska iväg med mamma efter så fick jag säga nej. Jag och mamma ska väl förmodligen köpa grejer till maskeraden och kika på lite kläder och så var det tänkt :)
Vet inte om det är nåt fel på blogg.se men jag ser inte mitt senaste inlägg när jag kollar min blogg.. kan ni se det? Är skrivet igår i alla fall! Aja, hoppas att det löser sig under dagen :)

Här kommer en bild på Saga och Cili som de tog för ett par dagar sedan :)


Fredag

Skoldagen har gtt bra och efter åkte jag och Saga till Addes skola :) var där ett tag och sedan åkte jag till Kuturama för att möta upp Tommy :)
Har precis käkat middag, räkor blev det!
Nu under kvällen blir det väl en film och mys med älsklingen :) <3

Torsdag, dags för sängen

Svenska artikeln skriven och printad och engelska grammar check har jag smått börjat på. Känner mig ändå rätt nöjd faktiskt :) jag har tagit tag i skolan på allvar och gör faktiskt de mesta frivilligt :) Tror det är för att jag har roligare i skolan, jag umgås med mer människor innan och försöker hålla mig borta från de jag inte tål! Igår skrattade jag så mycket att jag fick ont i magen och tårarna började rinna, fy fan va roligt jag hade! Fick även en söt inbakad fläta av lilla cili som fick hänga med idag också ;) dock en aning rufsig pga att jag rör mig i sängen när jag sover ^^

Tänkte faktiskt ta och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgonbitti och på lördag då jag jobbar. Det är ju trots allt viktigt att få lite sömn och just nu kräver min kropp mycket sömn eftersom jag tidigare dagar varit uppe lääänge och tittat på bland annat Scrubs med Tommy :) Sånt måste man ju också få göra ibland, eller hur? ;)



En nästintill osminkad jag :)

Nacho!





Det här är vad jag har sysslesatt mig med sedan jag kom hem för cirka 1½ timme sen :) Gott var det och jag är mätt!
Datorkunskapen gick faktiskt bra och jag är glad att jag orkade stanna hela dagen, började ju ändå 1½ timme tidigare än vad jag brukar göra på torsdagar...
Ska försöka börja plugga nu direkt så att jag kan lägga mig tidigt, är grymt trött redan nu!

Onödiga lektioner? Ja...

Samhällskunskapslektionen var i stort sätt onödig, åtminstone halva.. Men jag stannade, brukar bli så.. Har datorkunskap nu, får testa på att skriva ett prov eftersom att vi har excel prov om 2 veckor, har nyss klarat av g-delen och nu är det rast, vilket betyder cafeterian! :) Ikväll ska jag plugga till gramatik testet som ska vara på engelskan imorrn, läsa historia, läsa Twilight och skriva klart svenska artikeln.. skitrolig kväll jag kommer få.
Nej, nu börjar vi igen och ajg ska hålla mig vaken med min coca cola.


Torsdag!

Efter att jag skrivit sista inlägget igår satte jag på en film, en som mamma och pappa hade hyrt. Tittade i en kvart men sedan tröttnade jag, ingenting för mig helt enkelt! Direkt när jag hade stängt av så somnade jag, så det blev inget läsande utan istället en någolunda lång natt med underbar sömn!
Var dock uppe redan 7.20 eftersom vi ändrat schemat.. inte lika roligt. Det var ju sol och jag hade ändå fått rätt många timmars sömn så jag pallrade mig upp utan några större problem :)
Gick till naturkunskapslektionen och fick närvaro och sedan sprang jag direkt till extra matten, det var okej för min nya naturkunskapslärare!
Så jag lyckades sitta bredvid en tjej i Cilis och Philips klass som har MVG och fick hjälp av henne och min datorkunskapslärare som var grymt bra på att förklara, fan jag önskar att jag hade honom som lärare! Tragglade mig igenom 4 tal eller något sånt på en timme och jag förstod allt, så jag är nöjd med mig själv :)
Just nu har vi svenska och ska skriva artikeln, kände bara att jag behövde göra en snabb uppdatering här först! :) Efter det här är det matte, så då blir det ännu mera räkning!

Present, check!

Kom hem från stan för cirka 1½ timme sedan, var och letade kläder med mamma. Några kläder hittade jag inte, på grund av alla mönster färger, passform och annat, provade dock inte alltför mycket heller, så det mesta var att jag inte alls gillade alla t-shirts och linnen som fanns i butikerna...
Gick in på mango en sväng och där hittade jag ett otroligt fint skärp! :D Så mamma köpte de så får hon pengar av mormor sen så får jag det som en födelsedagspresent! :) så underbart! Det var ett skärp som ska sitta i midjan, med ett coolt spänne med nitar :) Bilder, det får ni se när det blir mitt ;)

Laddar kameran just nu, har lite nya bilder att visa, men det går ju inte än :) har läst en del i Twilight idag, men jag tror att det får bli 10 sidor till innan jag somnar, för nu börjar den bli grym! :) Tror faktiskt att jag senare ska läsa den på svenska, har ju säkert missat en del smådetaljer, plus att det skulle vara kul att se skillnaden på svenska och engelska, har aldrig gjort det innan :) sedan ska jag definitivt se filmen! ;)



Självkänsla



Självkänslan och självförtroendet går alltid upp och ner, oavsett vad. Det gånger då den inte är på topp och för att förebygga detta skulle jag jätte gärna vilja ha dessa böcker att läsa :) Det skulle vara bra att ha till hands och alltid kul att läsa! :) Jag tävlar alltså om dessa här!

Illustrationstävling!



Jag är med och tävlar om en Illustration hos Sara! :)

T-shirts

Snygga t-shirts från Forever21! :)





Bilder: Forever21

KÄR-dag

Jag har skrivit spanska prov och samhälls prov nu, båda gick perfekt!
Nu är det KÄR-dag och jag ska hålla på med en statistisk undersökning. Sen ska jag möta upp mamma för en liten shoppingtur! Jag ska titta på en speciell butik, och sedan kanske leta efter lite toppar eller så, ska ha något att önska mig av mormor i födelsedagspresent :) så då får jag kika på kläder som jag vill ha istället för att få något jag inte vill ha/inte tycker om eller pengar som mormor tycker är tråkigt att ge :)
Skriver mer ikväll :)

Onsdag morgon

God morgon! :)
Vaknade upp imorse och solen lyste, blev på lite gladare humör, trots att klockan inte var mer än 7! Tvingade mig upp och fixade i ordning mig och hann med tunnelbanan utan problem :)
Har svenska just nu och jag har precis börjat skriva på min artikel som ska in på fredag, kände att jag behövde göra något i alla fall och inte bara prata bort lektionen eller något sånt..
Ska försöka läsa igenom de sista av samhället på rasten så att jag läst igenom allt en gång :)
Nu slutar lektionen och jag ska springa iväg till matten!

Kolla in här...

Kolla in här om du vill se på riktiga grejer... IchO

Bricka



Jag tävlar om denna brickan hos Annelie

Bilder från Thailand

Här kommer lite bilder från de första två dagarna i Thailand, några av de är mina absoluta favoriter! :)


Jag på bussen, ska till hotellet


Det vi möttes av på balkongen! Jag älskar dessa små sötnosar och ville gärna klappa de och ta med några hem, det sista gick ju självklart inte.


Coconut oil massage, så sjukt underbart skönt!


Fick alltid ananas efter massagen, gott!


Strandpromenaden


Bild tagen från strandpromenaden


Fixat mig inför kvällen, dock inget smink


Tagen från hotellet, utsikt


Shoppinggatan


Att shoppa och strosa runt i solnedgången är en av de bästa sakerna som går att göra!


Solnedgången vid havet


Jag sitter och smuttar på nån drink, eller de är kanske en cola? ;)

Jag längtar tillbaka och är så grymt lycklig att jag ska få åka till Thailand igen med Tommy den här gången! Vi ska inte till samma ställe, men staden som vi kommer bo utanför var jag i en kväll nu när vi var i Thailand, så jag vet ju var och så. Det kommer bli en oförglömlig resa <3!

Baslinnen och toppar

Enkla baslinnen och toppar, det är sånt som alltid behövs oavsett årstid och humör! Jag har faktiskt inte mycket av den varan, så dessa skulle jag absolut inte tacka nej till. Olika modeller och med några färginslag :)






Bilder: Forever21

Kvällen är fortfarande ung ;)

Har städat undan efter lunchen, mormor har varit uppe en sväng och hälsat på och lämnat lite galjar samt lite nybakt bröd :) Jag har kikat närmare på vad som fanns i min goodiebag som jag fick hem idag, vann en tävling i fredags :) och jag kan säga att jag gillade den!
Korthållaren fick Tommy, USB-minnet ska nog få sin plats på min nyckelknippa och kunna tas med överallt :) en MTV t-shirt och en fin silvrig kuvertväska är ju inte heller fel! Örhängerna från Pinkywebshop tror jag däremot inte var något för mig.. får se om jag säljer dom eller kanske ger bort dom, någon är kanske intresserad? :)

Snart ska jag ta tag i pluggandet... Ska läsa spanska eftersom att jag har läxförhör/litet prov imorgon, Samhällskunskap ska läsas då jag har G-prov imorgon och sedan måste jag ju självklart läsa min engelska bok! :) Blir dock mycket uppdatering här ändå tänkte jag :) Lite bilder från Thailand ska upp, en del har redan visats dock.. Sedan ska jag även få ihop ett litet inlägg om saker från Forever21! :)

Tisdag

Dagen har varit väldigt speciell, både dåliga och bra saker har hänt, men de bra har definitivt överhanden just nu! :)
När vi kom till skolan fick vi veta att en av våra mentorer skulle sluta och den andra skulle gå ner till halvtid, så vi skulle få helt nya mentorer och byte lärare i naturkunskap. Galet.. ja, verkligen, men det kanske behövs i och med så jobbigt det har varit med all information som inte gått ihop och allt sånt.
Schemat blev i alla fall ändrat, så jag har sovmorgon på fredagar framöver, dock bara till 9.15, men det är ju bättre än 8.05! Sovmorgonen på torsdagarna har dock försvunnit, inte det roligaste kanske... börjar 8.25 istället för 9.55... tänkte ju ha extra matte där för att de går så fort nu i B-kursen, men det verkar lösa sig med det, framöver tills vi löst det skickar vår nya naturkunskapslärare iväg oss på matten efter 20 minuter. Han tycker att matte är så viktigt och speciellt B-kursen när vi läser den på en termin och så, så det verkar bra!

Innebandy på idrotten, jag fick otroligt ont i handleden, men försökte göra så mycket jag kunde, efter det film på historian. Efter det var det ju lunch, men eftersom vi hade håltimme efter de bestämde sig Saga och jag för att åka hem till mig och äta våfflor! Vi mötta upp Adde på vägen som inte började förrän vid 13.30 och Tommy låg fortfarande och sov när vi kom hem :) så söt! Fick chansen att väcka och pussa på min älskling och laga våfflor och ha det trevligt allihopa, det gav otroligt mycket!

Efter de tog vi sällskap och jag och Saga åkte tillbaka till skolan och naturkunskapen, där behövde vi endast vara i en halvtimme, fick tillbaka proven, och jag hade fått VG! Det är sjukt mycket mer än vad jag hade hoppats på, så jag är så sjukt nöjd så det inte är sant!



Lycka

Godnatt



Godnatt! :)

Tommy-dag

På musiklektionen fick vi sitta och titta på massa youtube klipp, riktigt kul och lugn lektion :)
Efter skolan åkte jag och mötta Tommy och vi gick till en sushi restaurang och åt middag, jag tog självklart yakitori!
Efter de åkte vi hem till mig och här har vi varit sedan dess, badat, duschat, tittat på TV, ätit glass och massa annat trevligt! Har blivit rätt kass uppdatering då jag har varit rätt upptagen, men det kommer jag ikapp med :)
Nu börjar 2½ Men och sedan ska jag förmodligen läsa historian, lite av Twilight och sedan sova :)

Måndag, en ny skoldag

Låg och läste Twilight igår kväll lite för länge, så jag hade väldigt svårt att gå upp imorse... var dock tvungen att tvinga mig upp då jag skulle ha ett engelska prov nu på morgonen. Skrev klart de för en stund sedan och sitter nu bänkad i skrivstugan ett tag framöver med Cili och Saga :) vi har kikat på lite kostymer till min maskerad, pratat presenter och annat roligt!

Vad ska jag önska mig?
Helt seriöst, jag vet inte vad jag ska önska mig förutom pengar? Något måste det ju finnas, men vad? Det jag kommer på är en Freebra.. men den kostar 299kr, så då måste ju kompisarna gå ihop och köpa.. kan ju bli krångligt?
Men men! Om någon söt vän läser det här så vill jag ha en Freebra :) i storlek C!
Ni får gärna komma med andra förslag om ni har några, är både släkt och vänner som undrar! :)

EDIT: FIck en fråga om vilken färg (a), så jag vill helst ha en i enbart silikon, hudfärgad alltså, de säjljs på Twilfit! Inte någon i tyg alltså!
Detta är den jag vill ha!

Korsetter och smink

Jag är med och länkar om korsetter och smink från Elitefashion.se!
Besök deras skönhetsblogg för att läsa mer.

Mitt 2008!

Mitt 2008
Januari:
Starten på året var som en hel nystart för mig. Jag bröt med tjejgänget jag hade varit med under hösten och även min bästa vän sen ett par år tillbaka. Jag gick igenom en jobbig tid, men flera vänner ställde upp och visade verkligen att de stod vid min sida :) De flesta kvällarna på helgen såg ut såhär:



Februari:
Min kära vän Sophie kom ner till Stockholm och lärde känna mitt nya gäng. Jag började intressera mig för att spela gitarr och så självklart får jag inte glömma att Cecilia fyllde år, fick en dildo av Niklas och Tommy som döptes till slasken!



  

Mars:
Saknaden ifrån vännerna fanns och jag fick utstå många saker. Jag och jokke ramlade ner i en lerpöl en kväll då vi gick hem till Sofia och det slutade med att jag för första gången testade ett par baggy jeans. Denna månad fyllde jag även 16 och jag spelade Guitar Hero för första gången! Jag började också sjunga på diverse intagningsprov!





April:
Jag sjöng på ungdomsgården för alla spanjorer som kom till skolan, lärde mig att säga sötnosar på spanska och började gå till skolan istället för att ta tunnelbanan. Posade även med Angelicas kläder då hon skulle fota allt till skolan och hade då på mig första korsetten med snörning. I slutet av april var det även kabaré!





Maj:
Jag gick vidare på Rytmus vad gällde deras intagningsprov! Spelade Julia i "Romeo&Julia" på vår teater. Vi åkte på klassresa, till samma ställe som året innan! Annars var de väl rätt jobbigt vad gällde plugget då de gällde sig att skaffa bra betyg... Jag började för övrigt använda väldigt mycket band t-shirts under den här tiden, till mjukisbyxor, jeans, shorts you name it!



Juni:

Jag spelade den sista pjäsen i dramaklassen, som sjörövar Jenny i Tolvskillingsoperan. Hade en slutbal, jag gick med Philip och åkte en röd cab dit! Jag sjöng på skolavslutningen, slutade grundskolan och mitt sommarlov började! Jag tog ut en del av gänget på landet och vi umgicks under några dagar. Lärde mig kassan på konsum och fick därmed bättre tider till hösten!



Juli:
Var på gröna lund för första gången på flera år. Åkte sedan till älskade Mallorca med Philip, mamma och pappa. Spenderade några oförglömliga dagar där! När jag kom hem så bar det iväg på kryssning! Snacka om oförglömlig månad! :)



Augusti:
Jag sjöng på min pappas brorsas bröllop, både i kyrkan och på efterfesten, en underbar känsla att få medverka i något som är så stort för dom. Jag började gymnasiet, i Kärrtorp och träffade Saga för första gången! Finns mest outfit bilder eller bilder som jag inte vill ha ute på internet, så det blir enbart en bild på när jag brände mig ute på sjön.



September:
Jag började umgås mycket med Saga och pratade mer och mer med folk från nya klassen.



Oktober:
Jag och Saga hittade verkligen varandra och på i stort sätt varje bild gör vi något stört! Jag fick en gratis sotning av Chanel och min "musarm" började komma, så jag gick med skenan en stor del av månaden. Jag var på choklad festivalen med Jessica och i slutet av månaden gick jag på Simple Plans konsert med Maria, Daniela och Sofia.





November:
Jag började sola inför Thailand, fick min första märkesväska av mamma och fortsatte vinna en massa tävlingar. Var på kabarée på gamla skolan och fick första lovet sedan sommaren, väldigt behövligt!



December:
Packning inför Thailand startade och allt var ett kaos innan jag åkte. Sedan bar det av till Thailand och jag hade en underbar tid där. Jag fick chansen att sjunga med ett band på vårt hotell och det var helt otroligt! Jag tog vara på tiden, men saknade självklart alla här hemma otroligt!





Det här var alltså en resumé av mitt 2008, mycket tas ju inte upp, men det är ändå stora delar i mitt liv som speglas!

Söndagkväll

Under kvällen har jag haft besök av dessa två



De har fixat de som krånglade på datorn, tittat i massa fotoalbum och gamla skolkataloger :) att umgås är alltid trevligt!
Förutom de har jag kollat massa gamla foton och försöker knåpa ihop Mitt 2008 som ska upp här på bloggen, lite sent jag vet.. men bättre sent än aldrig va?

Ska snart gå ut och möta Tommy som ska komma hit och sova här inatt :) Vi börjar ju ibland samtidigt på måndagar, så då kändes det som att jag borde passa på att fråga :)


Paprikastore i samband med Lily



Lily lottar ut ett valfritt plagg från paprikastore, inget man tackar nej till va?

Om jag vann och fick välja ett plagg skulle det bli denna fina tunikan :)

 

Klicka här för att komma till Lilys tävling :)

Freestreet

Freestreet, den enda gratissida där man kan få presentkort på caliroots! Men om man hellre vill så kan man självklart ta nelly eller presentkortstorget.
Sina poäng samlar man genom klick, erbjudanden och värvningar! Eftersom att sajten endast har lite över 3000 medlemmar är det otroligt lätt att värva vänner, oavsett om man är stor bloggerska eller liten, så ta chansen att gå med idag och börja samla poäng!



Klicka här för att registrera dig idag :)

Lugn helg

Bastu blev det igår kväll hos Tommy och sedan började vi titta på en film, dock somnade jag rätt fort, så vi gick och la oss istället. Blev lunch när vi vaknade, rostad macka med prickekorv, tortillini och ägg :) Tittade på massa inspelade Scrubs avsnitt och åt äppelpaj och sedan gick jag hem.

När jag kom hem började jag direkt läsa Twilight och behövde slå upp massa ord i början, sedan flöt det på men jag kände att jag skulle ta en paus och sätta mig här vid datorn :) har nyss ätit middag, fiskpinnar med risotto, gott! Till etferrätt blir det äppelpaj, haha, två gånger samma dag ;)

Tycker att helgen har gått snabbt, men lite gjort har jag ju fått :) har pluggat engelska en del, varit med älsklingen flera kvällar, gått på bio, bastat, och massa annat, så nöjd, det är jag!



Iväg till Tommy

Har suttit här och tävlat lite ett tag, varit iväg till ica och köpt lite gott och självklart pratat med Saga ;)
Nu ska jag gå till Tommy, ska spendera natten där :) får se om det blir någon film eller nåt, annars så hittar vi väl på något annat trevligt!
Ska försöka att komma hem någolunda imorgon eftersom att jag behöver plugga :) så förhoppningsvis blir det inte n sån söndag då jag kommer hem 8 på kvällen och börjar blogga precis innan jag ska lägga mig :)


Bild tagen av mig i Thailand, behöver jag ens nämna att jag längtar tillbaka till värmen? :)

Hårvårdspaket



Jag tävlar om ett hårvårdspaket hos bloggtipsarna :)

Hemlig goodiebag


Jag är med och tävlar om en hemlig goodiebag här! :)


Lösögonfransar



Jag är med och tävlar om lösögonfransar här :)

Klänning från Turkiet/Alanya



Jag är med och tävlar om denna klänning :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Fluffy Marchmallow's produkter!

Jag tävlar om ett Fluffy Marshmallow´s set
från FluffbabesMuppsan´s blogg,
tävla HÄR du oxå

Gratisbio



Det är sant, eller hur?

Med Gratisbio kan du samla poäng genom att klicka dig in på olika hemsidor, gå med i nyhetsbrev, värva medlemmar, skriva ett blogginlägg och massor av olika erbjudanden!

Alla poäng du tjänar kan du sedan växla in mot exempelvis presentkort på presenkortstorget (där kan du välja över 60 butiker), presentkort på Nelly, Tidningsprenumerationer, Biobiljetter + Menybiljetter och pengar som sätts in på ditt Unibet konto! Alltså finns det något för alla smaker ;)

FÖrutom detta så kan du alltid vara med i alla deras tävlingar. Denna månad kan du vinna en prenumeration av din favorittidning, få 500kr på Nelly och en Asus eee PC 900. Otroliga priser som inte många skulle tacka nej till.

Här kan du bli medlem!

My Heroine

My Heroine - Silverstein


LÖRDAG!

NU ÄNTLIGEN fungerar internet igen!
Det har legat nere hela dagen och vi har nu butt modem och suttit i telefonkö ett par gånger och nu fungerar allt perfekt! Blir det några problem skulle jag skriva upp exakta tiden det hände och ringa tillbaka till dom :)
Igår såg ju jag och Tommy WatchMen på Rigoletto, den var mycket bra, men väldigt speciell, så jag har inte sett någon liknande film innan faktiskt, jag rekomenderar den starkt! :)
Kom väl hem strax innan 2 och då la vi oss och tittade på TV ett tag ^^
Vaknade 11.15 imorse av att en pigg pojkvän vägrade låta mig sov aoch skulle då störa mig så mycket som möjligt xD blev irriterad då, men det gick snabbt över :)
Lunch blev det istället för frukost och vi åt den självklart i sängen :) så brukar de bli hemma hos mig på helgerna och det är inget jag inte tycker om ^^

Under dagen har jag städat i rummet, ganska ordentligt faktiskt då jag fick bort väldigt mycket från skrivbordet :) Har även pluggat en del engelska och bara tagit det lugnt :) Borde plugga en del i helgen och jag ska faktiskt försöka göra det, men nu ikväll blir det faktiskt datorn, masas blogging och mycket annat :)


Börjar få tillbaka Thailand håret som hade så mycket volym så att det stod rakt ut vissa kvällar, tack vara mitt nya volym schampoo och balsam, från John Frieda collection! Dessutom tappar jag inte lika mycket hår, så det är otroligt bra och gör precis vad de lovar :)

Bio


Efter historian, Saga på får en puss av mig ^^

Efter skolan tog jag och Saga en tripp till stan och PK-huset, fick lite produkter fårn Nivea, kikade på Gina Tricot på ett par jeans till Saga och gick sedan till Filmstaden Sergel och köpte biobiljetter till mig och Tommy :)
22.15 startar filmen WatchMen på Rigoletto, filmen är nästan 3 timmar, så den slutar förmodligen vid 1-tiden nångång :) Är ju ingen större fara då ingen av oss ska upp tidigt imorrn ^^
Nu tänkte jag fixa i ordning mig lite, byta kläder och sminka mig och sedan ska jag gå till tunnelbanan och möta Tommy :) Tror faktiskt bara att vi varit på bio ensamma högst 3 gånger innan, en gång var det i alla fall förhandsvisning av 21, men det har nog hänt ett par gånger till :)

Internet fungerar perfekt just nu, och vi har inte bytt modemet.. dock har vi ett nytt liggandes hemma så att vi lätt kan byta ut det om det blir knas :)

Heidi Klum!

Heidi Klum T-shirten Fuck you har ju blivit väldigt stort i modevärlden och jag gillar trycket väldigt mycket!
I Thailand hittade jag ju dessa T-shirtar och valde att köpa en brun med svart tryck för knappt en femtiolapp, här i Sverige därimot kostar den allifrån 179kr och upp till 249kr på de internet shoppar där jag har hittat de, dessutom finns de bara i vitt och grått. Att min är fejk är inget jag bryr mig om, dock skulle jag inte tacka nej till att få en till i garderoben, en vit denna gång!



Just därför är jag med och tävlar hos Kelly om den! :)

Gratisgodis



gratisgodis samlar man godis och även poäng som kan växlas till godis. Man samlar via värvningar, erbjudanden, gå med i nyhetsberv, tävlingar, klick och att skriva i sin blogg.
När man samlat ihop 11 godisar så kan man lägga sin första order!
Godis äter ju nästan alla någon gång, så varför vill man inte få det gratis hem så att man kan lägga pengar på annat?
Jag vill i alla fall få hem det gratis, så därför har jag registrerat mig på gratisgodis!
Äter du inte godis själv kan du alltid samla till en vän :)

Bli medlem HÄR!

Inflammationen var "musarm"



Inflammation i handleden.. det är det läkarna har sagt och det vi alla trott att det är. Nu börjar både jag och andra förstå att så är inte fallet, för då skulle det inte komma och gå på det här viset. Jag har fått musarm, alltså det är skada på grund av att jag har använt datorn för mycket och på fel sätt. Det är i vänster handen, alltså itne den jag använder musen med, men det har tydligen ingen betydelse. Smärtan går upp och ner, men under de perioder då jag använder datorn mycket, eller just skriver mycket på dator så gör det automatiskt ondare.
På grund av det här har jag svårt med träning, trycka på oliak föremål och flera andra saker, så jag funderar på att gå till en läkare som kan konstatera allt, ge mig intyg, kanske tabletter mot smärtan och råd. Känner att jag vill kunna besivsa för idrottläraren och framför allt, att jag ska kunna göra saker utan att det för ont. Vi ska även köpa en speciell avlastningsgrej och lägga framför tangentbordet så att jag ska kunna använda datorn men samtidigt avlasta.
Känns otroligt konstigt att jag råkat ut för detta, första gången jag kände några symptom var jag 15 år, alltså hade jag redan som 15-åring en arbetsskada, för det är väl en arbetsskada även fast jag inte har ett jobb med dator?
Hur som helst så känns det väldigt konstigt.. men den känslan får jag helt enkelt förstå och acceptera.

Valfritt från Chicy Me

Lily har en tävling där man kan vinna ett valfritt plagg från Chicy's egna kollektion Chicy Me, och självklart vill jag vara med och tävla! :)

Det plagget jag helst skulle vilja vinna är White Babydoll Tubedress, alltså denna fina dröm:

 

Jag skulle bli otroligt glad om jag vann och skulle absolut ha den på min skolavslutning :) den skulle även läggas ner i resväskan som ska med till Thailand, en perfekt klänning för de tillfällen då man behöver något finare att klä sig i! :)

FREDAG!

Mysig kväll hos Tommy blev det igår och jag ville verkligen inte gå upp imorse när jag vaknade, men självklart var jag tvungen att gå till skolan... eftersom att det är fredag idag och jag inte jobbar så kändes det ändå rätt okej.
Jag har haft en relativt lång skoldag, fått veta resultat på 3 prov, skrivit ett läxförhör och lånat engelska boken, det blev Twilight för min del. Så nu ska jag hinna plöja igenom en bok på 450 sidor på engelska (som alla säger är hur bra som helst) på 5 veckor och jag hoppas och hoppas och hoppas att jag hinner, skulle bli så otroligt nöjd med mig själv då :)

Jag bestämde mig för att gå på datorkunskapen idag för att få lite hjälp med min powerpoint presentation som ska in om 2 veckor, men än så länge har det bara varit genomgång, så jag har fått suttit här vid datorn och gjort annat! :)
Märkte att jag vunnit en tävling, en goodiebag, så jag är så otroligt glad! Sitter även och kollar bloggar, läser och svarar mail och allt annat som inte går så bra när internet hemma krånglar hela tiden... Pappa skulle försöka fixa det idag i alla fall, förmodligen byta ut vårat modem och se om det är de som är felet...
Jag och Saga ska åka in till stan efter den här lektionen, det ska bli kul ;) Senare ska jag hem och äta och åka in till stan igen för att gå på bio med älsklingen :) Han ville se en film som har premiär idag, märkte att det inte gick att reservera biljetter, så vi får väl typ hoppas? Eller så kanske jag kan köpa när jag ändå är inne med Saga? Det är ju ändå i närheten.. ska nog ringa Tommy och fråga om han vill att jag gör det :)

I helgen ska jag förövrigt plugga rätt mycket engelska förmodligen, har en text som ska skrivas under måndagslektionen, gramatik test på fredag och en bok som ska läsas! Men jag är grymt intresserad av engelska, så jag är i alla fall motiverad till att göra det ;)

Har tagit ett par bilder idag och ska försöka ta lite fler senare med Saga om inte batteriet på kameran lägger av, så de ska komma upp på bloggen senare :)

Fredag den 13:e är det ju också, jag har då inte haft någon otur idag, förutom att jag fått mitt första ig på ett matteprov, det är mitt andra ig totalt under alla år jag gått i skolan... det var väntat eftersom att jag inte kunde något alls kändes det som, så jag tycker inte att det är något större problem, satsar inte på mvg så :)

Home

Jag är hemma från skolan nu äntligen!
Sista lektionen var datorkunskap, och jag var helt slutkörd efter de..  Nu har jag fått i mig mat och fullkomligen häller i mig multivitamindryck.. inte för att det verkar hjälpa.. men men..
Nu ska jag sätta igång med pluggandet! Jag ska skriva en personligt brev och ett CV tills imorrn, är inlämning på svenskan :) Beroende på avd klockan blir sedan så får vi se om jag hinner göra färdigt inbjudningskorten, men det hoppas jag verkligen på! :)

Sen ska jag hem till Tommy i alla fall :) och köpa med mig goooooodis! :D Fan va gott de ska bli ^^


Behöver jag säga att jag längtar efter våren?

Skolan

Sitter i skolan och har rast just nu, haft 2 lektioner och det är två kvar, dock riktigt långa!
Börjar om ett par minuter och har då samhällskunskap i 1½ timme och sedan är det datorkunskap i 2 timmar och 20 minuter.. så jag kommer inte komma hem förran en bit efter halv 6, men så är det på torsdagar.
Har fått 12 mail idag, trots att det bara hunnit gå några timmar på dagen och jag känner verkligen att jag måste kunna ha tillgång till internet hemma, annars blir det ju helknasigt! Om det inte fungerar när jag kommer hem ska jag ringa till Comhem på en gång :)

Nu måste jag springa iväg till lektionen!

Torsdag morgon

Godmorgon! :)
Igår jobbade jag och sedan kom pappa och hämtade mig så att jag slapp åka hem själv :) jag tog ett par mackor och sedan gick jag hem till Tommy :) Vi tittade lite på TV och duschade och sedan sov jag här :) sitter vid hans dator just nu men ska gå till skolan om bara ett par minuter ;)
Nu på svenska lektionen ska vi se klart ondskan, är skönt att börja med en sån lektion faktiskt. Jag gillar ju ondskan så då somnar man inte i alla fall xD

Föresten! Jag har blivit en av finalisterna i Evelinas modell tävling! Jag skulle bli jätte glad om jag vann, så nu vill jag att ni går in och röstar på mig här! :)


O n s d a g

Internet stängdes av igår igen och jag fick inte igång det.. blir så jävla trött på sånt! Vi betalar 299kr/månad och så fungerar inte grejerna? Det är otroligt dåligt och förmodligen ska vi ringa till kundtjänsten idag igen om det inte löser sig, för nu jävlar är jag trött på att det inte fungerar som det ska!
Pga detta kan jag heller inte göra alla skoluppgifter, fått meddela lärarna om detta, inte få ut några inbjudningskort, och massa annat.. så jag hoppas verkligen att det löser sig idag eller imorgon :)

På svenskan har vi börjat titta på Ondskan, en film som jag tycker är riktigt bra! Den är ju inspelad lite grann i min gamla skola, kom ihåg hur det var när de skulle spela in den ^^ Haha! :)  Annars har det inte hänt så mycket idag, bara lallat runt här på skolan och gått på de vanliga lektionerna..

Direkt efter skolan ska jag åka in till Medborgarplatsen med Saga, ska leta efter vanilla coke till tommy, få i mig något att äta och sedan åka till jobbet och vara där i några timmar :)
Ikväll ska jag försöka få klar alla inbjudningar, om det fungerar som det ska vill säga, annars får det bli en annan dag! :)

T i s d a g

Oj oj oj, här jag har inte hunnit med någon uppdatering, men det ska det blir ändring på ;)
Igårkväll krånglade internet och tillslut orkade jag helt enkelt inte bli avbruten i allt jag gjorde, så jag gick och la mig framför TV:n tillsammans med Naturkunskapsboken istället! Låg och tittade på massa program från 21.00-00.30 och pluggade i alla reklampauser, haha bra där ;) I och för sig så förstod jag exakt allt jag läste och jag kommer fortfarande ihåg det, så tydligen pluggade jag väldigt bra när jag gjorde så xD

Imorse hade vi teori och avslappning på idrotten, kändes bra i och med att min handled inte är riktigt bra, så den klarar inte av några påfrestningar ännu.. hoppas att det inte blir något knas med mitt betyg nu om jag inte kan vara med på vissa saker =/ men det får jag väl ta itu med då i så fall. Efter det var det i alla fall historia och vi tittade på en jätte intressant film som handlade om mellankrigstiden och i början av andra världskriget! Den gav väldigt mycket, och det är jag riktigt glad över :) nu ser jag äntligen fram emot historian! :)
Det blev pizza till lunch, med Saga och Naturkunskapsboken självklart! Subject-verbs träning på engelskan eller vad de hette, och vi fick även tillbaka lite omdömen från summary, wordlist och diskutissionen som gjorde förra veckan. På summary och wordlisten fick jag MVG och diskussionen VG, så jag är väl rätt nöjd, hade dock hoppats på ett MVG- på diskussionen, men men, man kan inte få allt här i världen!
Naturkunskapsprovet gick över förväntan och för en gångs skull känner jag mig nöjd med mina prestationer och tänker inte ändra på den åsikten vad jag än får för slutresultat på det!

Efter skolan åkte jag till mammas jobb där jag fick första gardasilsprutan av en läkare, nån gång ska man väl ta dom liksom.. Lika bra att ta det så fort som möjligt :)
Påväg hem blev de stopp i tunnelbanan så jag och mamma gick därifrån och käkade på Taco Bar, när vi skulle åka hem hade allt löst sig och vi fick till och med sitta hela vägen hem ;)

Har verkligen haft flyt hela dagen, så jag känner mig på bra humör! Planerar inför 17-årsdagen som kommer om 2½ vecka, funderar över en önskelista (som jag inte ens har?), mat till släkt och kompisar, maskeraden och en massa annat! Samtidigt ska jag hinna med en massa prov, inlämningsuppgifter, läxförhör, läsa Twilight på engelska och sjukt mycket annat! Känner ändå att jag inte kan ge skolan hela mitt liv, så jag tänker fortsätta ta extra pass på konsum när jag får chansen och har tid, vara med mina kära vänner och pojkvän, och självklart; blogga!



Fick i mig ananas idag på Hawaii pizzan, och då längtar jag verkligen tillbaka till Thailand! Ananasen där var gudomlig, tusen gånger godare än i Sverige! Fan va glad jag är att jag ska tillbaka!!!

MVG!

Såhär såg det ut när jag fick tillbaka mitt spanska prov!



Gissa om jag blev glad?

Förövrigt så har jag ett prov i naturkunskap imorgon, och jag känner att jag inte alls kan det.. så jag hoppas bara på att jag får ett g och slipper omprov... Naturkunskap är nog mitt sämsta ämne.. är ju enbart miljö och biologi vi håller på med, och det intresserar mig faktiskt inte alls. Men men, man kan inte vara bäst på allt och vara intresserad av allt.. känns bara som att jag skulle behöva lite mer tid på mig för att fixa ett prov just nu..
Ähh, nu får jag sluta hacka ner på mig själv, fick ju fan MVG på spanskan, jag ska vara glad! Det är alldeles för mycket stress i skolan nu och på alla andra ställen också.. nu ska jag enbart tänka positivt och fokusera på det jag gillar, så tar jag de som jag är ointresserad av senare och lägger inte ner lika mycket energi på det :) det känns som en bättre idée :) då kan jag få VG/MVG i ämnen som intresserar mig, såsom svenska, engelska, spanska, musik osv och då lägga ner den energi som behövs för de :) Jag tror faktiskt att det här är en riktigt bra idée!

Nu är det måndag.. igen!

Sitter i skolan just nu och har musik. Jag och Saga tänkte sätta igång vårt egna arbete, vi ska repa in en låt på gitarr och sjunga lite.. åtminstone är det de som är tanken :) Just nu sitter vi vid datorerna och tittar på musikgrejerna på fronter och försöker komma fram till vilken låt vi ska ta :) det kan ju ta några gånger innan vi har bestämt oss, men det ska nog gå bra :)
Funderar faktiskt på om vi någon vecka ska ta en tripp till min gamla skola och musik läraren Scotty för att få lite hjälp :) han har ju bl.a. lärt mig wonderwall på gitarr och driver ju många gitarr kurser, så jag tror att vi skulle kunna få mycket hjälp där faktiskt :)

Folk som inte kan sköta sitt eget ska inte klaga på andra.. Alla kan självklart göra fel nån gång, men en lärare ska inte klaga på att elever kommer försent flera gånger då de själva i stort sätt aldrig kan passa tiden själva.. Det är bara en sak, men jag stör mig väldigt mycket på det, sånt som man lätt blir irriterad över..

Just nu är jag dock på bra humör, trots att skolans värme gått sönder och allt känns som is xD Jag har i alla fall fått upp värmen äntligen :) och jag fick återigen användning av Philips tröja som har legat i mitt skåp sedan i höstas :) Tack Philip!

Träning?

Glömde att berätta att jag idag har testat en sån där träningsgrej som man fäster på magen som ger elektroniska stötar som gör att man får magmuskler! :)
Har faktiskt länge velat testa, bara för se hur det känns, och det visade sig att Tommy hade en liggandes hemma! Så idag blev det en test, och jag akn säga att jag blev rädd när den satte igång så hårt, jag skrek! Haha xD Tommy skrattade och tyckte jag var larvig, men tillslut hittade jag den rätta "hastigheten" för mig och jag la mig i sängen och tittade på TV :) testade två program så det blev väl typ 20 minuter.. det har var alltså vid kanske 2 tiden idag.. och fortfarande känner jag mig helt slut i magen xD Den rätta träningen är det ju självklart inte, men de kan väl vara kul att testa några gånger :) den ligger i alla fall inne i rummet nu, så jag kan testa när jag vill :)

Här kommer en till bild på Saga och Adde, som Saga bad om ;)



Berlock


Jag är absolut med och tävlar om denna snygga berlock!
Klicka här för att komma till tävlingen!

Naomi Campbell



Jag tävlar om Naomi Campbell's parfym Cat deluxe at night! Klicka här för att komma till tävlingen!

Shimmer

Shimmer har startat en tävling i sin blogg där man ska ge svar på vilka vårnyheter man tycker att de ska ta in till sin webbutik :) som tack kan man vinna en present!

Jag tror att klänningen kommer slå enormt stort i vår/sommaren och därför bör butikerna som vill hänga med satsa stort på det! Alltså, klänningar i alla längder, varianter, färger och mönster, det tror jag starkt på!

S ö n d a g

Var uppe till 4 inatt.. och vaknade redan vid 11..behöver jag säga att ögonlocken redan känns tunga?
Vi tittade i alla fall på film igår, nån Batman, och den var grymt bra! :)
Idag har jag degat framför TV:n och sett Ian Eright's unfit kids, från Storbrittanien var den såklart och jag kan svära på att en av ungarna hade scotsk accent xD
Tommy lärde mig lite grejer på gitarren igår också :P så nu kan jag spela pirates of the caribbean grejen riktigt bra ;) haha!
Åt i alla fall lyxmiddag med hans familj, kusin och morbror innan jag gick hem. Lamm, klyftpotatis och tsatsiki, och jag kom även underfunn med att jag trivs väldigt bra med Tommys familj och släkt :) det är inte direkt pinsamt och nervöst längre :) tur är väl det, jag ska ju ändå till Thailand med dom i vinter ;)
Att det varit dålig uppdatering idag på bloggen beror ju självklart på att jag varit hos Tommy, men nu är jag ju tillbaka och skriver för fullt :)

Hittade föresten ett par söta bilder på Saga och Adde här i datorn *Saga, slå mig inte!*

 

Thai

Nu har jag ätit underbart god Thaimiddag och Lime rulltårta till efterrätt :) gott gott gott säger jag bara!
Har kikat runt på diverse shoppingsidor och förmodligen lägger jag en beställning för ett presentkort inom några veckor :) ska bara prata lite med tommy och visa färger och så.. det är en bikini jag vill ha :)
Nu ska jag i alla fall gå över till älsklingen :) ska ta med mig lite gott att käka och stanna på ics och köpa coca cola :) men de ska tommy få betala, för jag spar pengar till thai ;) haha xD Nej men jag betalade mer än honom förra helgen, så det beror på det ^^

Här är föresten en fin bild på mig och Saga som togs när vi var på Kulturama :) En av de få bilderna på oss som jag ser riktigt bra ut på ^^ xD



Ge mig!

Från Forever21! :)
Bikinin var inte så jätte fin på just den här bilden, men jag tror att den kan bli riktigt snygg när man har lite mer former att fylla ut och så :)






Bilder: Forever21

Grape?

Jag har kommit hem från Konsum och har inte direkt mer ont i handleden än innan eftersom jag stod värd den största tiden :) Olle var så snäll och bytte med mig ^^ Dock har jag lite ont i ryggen.. haft det sedan igår, men mamma gav mig lite massage nyss så det är bättre! :)
Jag tog även på mig ett till extrapass :) så på onsdag ska jag in och jobba 15-20.15 och tjäna extra! Pengar till Thailand lär jag ju få ihop när jag tar såhär mycket pass ;) haha xD



Åt lite grape tidigare i veckan, men jag tyckte att den var riktigt besk.. har faktiskt för mig att jag brukade äta den med socker när jag var liten.. Nåja, grapefrukt är nog inget för mig helt enkelt :)

Lördagmorgon

Godmorgon!
Jag är uppe me tuppen, eller nästan i alla fall.. Ska iväg till Konsum och jobba några timmar. Är extremt trött även fast jag sovit nästan 11 timmar inatt, så jag får väl helt enkelt hoppas att jag blir piggare under dagen! :)
Ikväll ska jag vara med Tommy i alla fall, ska förmodligen sova där :) det ska bli supermysigt!
Förutom de bör jag väl plugga engelska och naturkunskap under helgen, men det löser jag nog :)

Gär kommer ett par bilder från UF-mässan som jag, Saga och Chrstinevar på!


Chrstine och Saga :)


Christine, Saga och Jag :)

Fredagkväll

Jag är riktigt trött efter den här långa skolveckan som även innehållit lååånga kvällar.. alltså, jag har inte gått och lagt mig "i tid" någon dag.. så nu har jag bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll, redan nu faktiskt! Ögonen vill inte riktigt vara öppna och jag vill att det ska bli lördag så att jag får träffa tommy :) så ajg sluter gärna ögonen så går det mycket fortare!
Imorgon ska jag jobba på Konsum, så jag ska väl upp någolunda i alla fall.. måste gå runt 10.
Ha en bra fredagskväll! ;)

Modelltävlingar!



Jag är med i dessa 2 modelltävlingar :)
Ahlgren
Elliy

Presentkort på skönhetsbehandling

Jag är med och tävlar om ett presentkort på en skönhetsbehandling hos Marlene!

Tack för armband

Min kväll har hittills varit lugn :) jag har bara fixat vid datorn, redigerat bilder, lagt över musik osv :)
Tänkte slänga iväg ett stort tack till Emma som jag vann detta söta armband hos! :)
Det kommer användas flitigt tillsammans med mitt armband från Cocoo



Fint från Forever21

Lite fint från Forever21 igen ;)




Bilder: Forever21

Stötande = raderas/anmäls

Kom hem för ett tag sedan och har börjat flytta över musik från gamla datorn, tar sin lilla tid med mitt USB minne som bara ligger på 4GB...
Har även hjälpt pappa med maten en del, det blir potatisgratäng och fläskfilé, gott gott! :)
Jag kommer inte träffa tommy ikväll, han är upptagen, så det får bli imorrn istället! SÅ då får jag förhoppningsvis lite tid här hemma att fixa massa saker, och så kan jag få sova tidigt, haha!
Förövrigt så kan jag bara säga att alla stötande/elaka kommentarer eller liknande raderas direkt här på bloggen, så det är ingen idée att lägga ner energi på att skriva sånt till mig. På bilddagboken så anmäler jag, och har idag sett min första stötande kommentar. Jag godkänner inget av detta och tar inte åt mig. Så det är som sagt bara att sluta :)
Nåja, ska inte älta mer om sånt, villa bara att de som skriver detta ska vara medvetna :)


Här kommer förra fredagsen outfit :)



Linne - Kappahl
Strumpbyxor - Lindex
Kjol - H&M
Kofta - Vero Moda

Äntligen Fredag!

Just nu har jag svenska, men kan inte alls koncentrera mig för de flesta pratar högt eller typ skriker.. men vi ska göra ett CV och det kan man lika gärna göra hemma, så jag tror inte att det är någon fara :)
Idag har jag förövrigt g-test som kommer gå åt helvete -.- antar att det blir ett nytt prov för mig del senare...

Har ingen aning vad som händer efter skolan.. funderar på att åka in och köpa biobiljetter och sen typ hem, men jag får se hur de blir :) Kanske ska träffa Tommy ikväll, men inget är bestämt.

Jag vaknade redan 5 imorse och var helt säker på att jag hade försovigt mig, så jag typ flög upp och tittade på klockan som då självklart stod på en bit efter 5. Då la jag mig, vända på mig och lyckades somna om på direkt! Det är underbart när man lyckas med det :) Imorse fick jag sällskap till skolan, Saga såklart ;) sånt är mysigt och får än att le lite extra, för hon gör min dag bättre, på alla sätt och vis :) Älskar dig vännen <3
Till lunch blir det förhoppningsvis pizza för våran del, såå sugen jag är! ;)

Fiskbensfläta

Tiden bara flög iväg och klockan är mer än 12.. jag trodde inte den var mer än 11 -.-
Skönt att det snart är helg i alla fall, jag kan ju sova då!

Nu har jag uppdaterat mig lite på tävlingsfronten och länkade till en del idag :) blir så glad när jag ser lite mer annulunda tävlingar och sådant man verkligen verkligen vill vinna! Jag har ju vunnit förut, så det kan ju faktiskt hända igen :)

Nej, nu ska jag verkligen sova! Måste få några timmar sömn innan morgondagen :)


En fiskbensfläta som Saga gjorde på min några dagar sedan :) riktigt fin blev den!


Silverplätterat hjärta


Jag tävlar om ett silverplätterat hjärta :)
Klicka här för att vara med du också!

Godis för naglarna


Jag tävlar om dessa godingar ;)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Röd tritoni :)



Jag tävlar om denna snygga klocka från Tritoni :)
Den kan man vinna i Festivalbloggen! :)

Photoshoot!


Jag är med och tävlar om en Photoshoot HÄR!
Klicka er gärna in och var med ni också, det här är ju en underbar chans att få stå framför kameran :) sånt som jag älskar!

Nytt och bättre!

Gratisbio!
Nu är sidan omgjord, designen är ändrad och allt är såå mycket enklare :)
Man samlar poäng på samma sätt och det går fortfarande att beställa presentkort till samma butiker och så :)
Klicka här för att bli medlem!


Eller hur? ;)

Annonser

Nu har jag skickat in annonserna :) så nu under helgen får ni kika in på Secondhandtorget och höra av er om ni vill köpa något ;)


Lee jeans

Dagen har varit bra och jag lärde mig mycket på datorkunskapen :)
När jag kom hem blev det plugg.. naturkunskap, har ju prov på tisdag och jag är inte alls bra på det! Men jag fick en del hjälp av pappa och jag hoppas på hjälp på lektionen imorrn och på måndag :)

Har kikat runt lite på bloggar och annat smått här vid datorn, och förutom det så har jag fotat lite kläder och annat som jag tänkte slänga upp på secondhandtorget :) ska skicka iväg ett par mail angående annonser så kommer de väl upp om några dagar :)
Än så länge är det en väska, ett halsband, en oversize tröja, ett volang linne och handledsband eller vad de heter..
När jag väl letade hittade jag ett par jeans i garderoben som jag totalt glömt bort! Så nu har jag ett par Lee jeans som är svart/gråa, riktigt coola! Passade på att ta några bilder på de, så att ni får se :)







Vad tycker ni, satt de bra? :)

Babyliss


Jag tävlar om detta hos Vivalaglam! Sponsrat har Empire gjort! :)
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget.

T o r s d a g

Är i skolan nu, har varit på nåt stormöte där skolledningen fått svara på massa frågor.. var väl bra antar jag, även fast jag inte tyckte att svaren var de b'sta direkt, men så är det väl alltid.
Har samhällskunskap med någon vikarie nu efter lunch och sedan som sista lektion, datorkunskap! Ska lämna in ett powerpoint arbete om några veckor, så förmodligen måste jag sitta och jobba med det hemma ikväll, ska få hjälp av pappa är tanken.. det känns som om det inte kommer gå bra!

Var hos tommy igår och sov där också, vi tittade på film och kollade lite på Scrubs, hade det otroligt mysigt eftersom att vi inte setts på hela veckan!

Bokningsavgiften till Thailand är betald och resan är helt beställd :) jag är otroligt glad och vill inte vänta till december!

Hem till tommy..

Nu tänkte jag hoppa in i duschen en sväng och sedan ikväll ska jag till Tommy :) har inte träffats sedan i söndags, så det ska bli mysigt <3 Ska även sova där :)
Imorrn har jag ju sovmorgon till 10 ungefär, men jag funderar på att åka in till akuten med handleden, eftersom att det inte går över.. så jag får se hur jag gör helt enkelt!
Kommer nog slänga upp ett inlägg innan jag går!
Under tiden kan ni kika på ett par bilder från Thailand ;)


Jag i bussen, precis kommit fram och skulle till hotellet på Krabi


Dessa söta ödlor som fanns överallt :) jag ville verkligen ha med en hem!

Yes!

NU verkar den nya datorn fungera som den ska :) enda problemet är att jag inte kommer in på MSN, men ajg hoppas det löser sig med tiden :)
Ska under kvällen lägga in musik från den gamla, ta över gamla bilder, installera program till mobil, mp4 och webbkamera :) Då kan jag sitta vid den nya utan några problem och ha allting samlat!

Dagen har varit väldigt upp och ner för jag tröttnade rejält på Kärrtorp i och med att lärarna står och ljuger mig rakt upp i ansiktet! Men men, tog en tur med Cecilia till farsta på håltimmen och hade trevligt, så jag blev på bättre humör! Förövrigt så skrev jag ett spanska prov idag och det gick super! ;)

Här kommer en bild som jag inte visat tidigare ;)


Adde och Saga, jag minns inte när jag såg er så lyckliga sist! älskar er <3

Nytt fint :)

Nya fina kläder hos Forever21!





Bilder: Forever21


Handkräm


Jag är med och tävlar HÄR!

Mineralsmink!





Jag är med och tävlar om dessa godingar här!
Anledningen till att jag vill vinna är att jag älskar mineralsmink och skulle gärna testa på ett nytt märke :) min foundation håller på att ta slut och jag har aldrig testat mineral ögonskugge förut så det skulle vara otroligt roligt!
Sminket är sponsrat av Parfymbutiken.

Längtan

Har ätit middag och tar det bara lugnt just nu :)
Har fått väldigt många besökare de sista dagarna och det vore jätte kul om ni slängde in en kommentar och berättar vad ni tycker om min blogg :) skulle vara kul att veta vad som är bra och vad som kan förbättras!
Just nu lyssnar jag på White Lion - You're all I need, en rätt sockersöt låt men som ändå är bra och inte liknar alla smörballader :)


Jag längtar till sommaren, solen, havet, båten och allt annat som hör till :) i sommar är det jag som lär mig köra det sista så jag får åka ut själv :)

Home

Nu har jag varit hemma ett tag, fick sluta 35 minuter tidigare från Naturkunskapen pga det som hände imorse, så jag blev på lite bättre humör, men jag tycker fortfarande att det var dåligt!
Sedan jag kom hem har jag tittat lite på The Tyra Banks Show och Top Model Backstage :) intressant och kul att titta på faktiskt! Sitter just nu med filten runt omkring och myser här framför datorn med underbar musik strömmande ur de underbara högtalarna :)
Den nya datorn är inlämnad igen, så nytagna bilder blir det som sagt inte på ett par dagar, men bilder tas ju fortfarande så det kommer upp lite på bloggen så småning om ;)

Vet inte riktigt om jag visat den här bilden innan, jag redigerade den på Picnik för ett par månader sedan :)



T i s d a g

Nu är nästan hela dagen avklarad, bara naturkunskap kvar. Ingen jag ser fram emot, främst för att jag blev irriterad imorse när läraren inte dök upp till klassrådet/mentorstiden.. känns dumt att man bestämmer läkarbesök då flera gånger i rad när man vet att det är problem att få rfam all information till klassen.
Allt krånglar hemma när det gäller datorer och internet, igårkväll fungerade gamla datorns internet och den nya gick inte ens att sätta på utan internet.. så jag hoppas att pappa lämnat in den idag så att vi kan få fram vad felet är... imorrn eller på torsdag kommer även ett nytt modem komma hem i brevlådan då det kan vara fel på de gamla.. så jag hoppas att det löser sig så att det blir lite lättare i alla fall! Comhem bygger ju om tydligen så de kommer vara problem den här veckan och nästa vecka mellan 8.00 och 17.00 så helt bra kommer det ju inte bli, men förhoppningsvis ska jag kunna blogga som vanligt på kvällarna i alla fall :) Nytagna bilder kommer när nya datorn fungerar igen :) kommer dock leta upp lite gamla och förhoppnings vis såna bilder som jag inte visat på bloggen innan så att det blir lite i alla fall ;)

Ikväll är det house har jag för mig, isf ska jag se det :) annars blir det spanska plugg och så ska ett personligt brev skrivas till svenskan :)

F*ck it

Började 8.10 idag, men en mentor var sjuk och den andra på läkarbesök.. för att man inte ska åka till skolan i onödan så har vi skrivit in mobilnumret på fronter, tror ni att vi får sms? Nej, självklart inte, det är ju Kärrtorp vi pratar om! Som om det inte var nog så har vi boxercise, och det kan jag inte vara med på eftersom att jag har ont i handleden och har inflammation i den.. så jag kunde ha fått sovmorgon till 10.30, FY FAN va jag hatar det här, kärrtorp är sämst och ni funderar på att börja borde tänka igenom det 1, 2 och 3 gånger, för det här är den sämsta skolan jag gått på och det sämsta valet jag gjort!

2½Men + lussebullar = sant!

Gillar:
Att jag ska få åka till Thailand med Tommy :)
Att jag äntligen vann en illustration och även smink och armband!
Att jag och Saga ska skratta oss igenom alla dagar i Kärrtorp
Att jag fått lite ordning i rummet igen

Ogilliar:
Att det fortfarande är snö nu när det är mars
Att pengar inte växer på träd, för de skulle behövas nu inför Thai
Att jag är för kort för att bli modell (fick en kommentar idag av en modell som undrade om jag sökt någon agentur när hon fick se mina bilder från i måndags!)
Att datorerna/internet krångar en massa..


Scotland <3 älskar er och det kan ingen någonsin ändra på!



Nu är det 2½ Men som gäller, och säsongens sista lussebullar ska avnjutas :) Sedan ska jag hoppa isäng så att jag kommer upp imorgonbitti ;)

Give me summer

Idag var det ju som sagt första skoldagen på ett tag och det var inte så farligt som jag förväntade mig att det skulle vara, utan jag och Saga kom igenom dagen skrattande :)
Jag och CIli blev tillsagda mååånga gånger på spanskan, jag blev irriterad på vilken syn vissa har på våldtäkt, jag hade musik med folk som med tiden kunde spela lite bra låtar, pratade med Niklas angående det och en massa annat :) efter den här dagen tar jag inte min mattelärare på allvar xD

Handleden gör inte lika ont längre, men jag har skenan på mig och knaprar Ipren så de snart flyger ur öronen på mig, för nu SKA det här bort, för jag orkar inte ha det såhär! Har lite ont i rumpan pga att jag tröningscyklade en stund igår, tänkte försöka göra de några minuter per dag så att jag inte rasar ihop av att jag är så otränad ;)

Fryser om händerna och börjar längta till sommaren, till värmen, till solen, till Thailand, till havet.. åhh va underbart de här året kommer bli :) lyckan är stor och den blir bara större :) <3


Sommarbild från Åland ett par år sedan då jag var där med familjen och Jonas familj :)

M å n d a g - igen

Strul med internet vilket resulterar i att alla här hemma blir mer eller mindre irriterade på varandra..
Jag har både igår och idag suttit i telefonkö med comhem, lämnat in en ny dator för att vi trodde att problemet berodde på den osv. För en stund sedan trodde vi att vi hittat problemet och skulle få ett nytt modem hemskickat, för att det förmodligen gått sönder.. när pappa senare tittar till de så fungerar det igen, fast bara till ena datorn -.- snacka om förvirrad. Dessutom fick inte ena nätverks kabeln kontakt.. även fast den var helt ny, så nu ska vi byta igen och se om det går. De gamla datorn funkar för tillfället, men man vet ju aldrig hur länge när de beter sig såhär -.-

Ville bara att ni skulle veta det i alla fall :) jag kommer fortsätta blogga som vanligt, och går de inte hemifrån så får jag sitta i skolan eller kanske gå över till tommy en sväng imorrn :) ikväll verkar det ju ha fixat sig i alla fall ;)

Hur har eran dag varit? :)

Godnatt :)

Jag ska gå och lägga mig nu, behöver sömn! :)
Tänkte bara säga att jag har placerat min blogg på kartan :) HÄR!

Mysdress



Jag tävlar om denna mysdressen från Friis & Company, klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Nytt!

Här kommer lite favoriter igen :)





Bilder: Forever21


Obeskrivlig lycka!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, och nog har saker hänt ändå ;)
Jag har fått mail och kommentarer från 3 söta bloggerskor vars tävlingar jag vunnit, så nu ska jag bli illustrerad, få hem smink och ett armband, gissa om jag blev överraskad och glad? ^^
Som om inte det var nog så har jag fått klartecken av mamma och pappa. Jag ska åka till Thailand med Tommy familj, kusiner och mormor nästa vinter!! :) Vi åker dagen efter julafton och kommer hem 9:e Januari. Kan inte beskriva lyckan, ska få åka till Thailand för 3:e gången, den här gången med den jag älskar mest, min pojkvän, bo på lyxhotell, 5-stjärnigt och leva i lyx! Det kommer kosta rejält, så jag ska betala en del själv, och det tänker jag absolut göra, annars är det ju synd om mamma och pappa! Min lycka är enorm och obeskrivlig just nu :)

För några timmar sedan kom jag på att jag har sovmorgon till 11.30 imorrn :) så skönt att få sova en natt till!



Fotograf Bago, Allpeople


Gratis


Gratisbio, finns som sagt ingen bättre sida att samla poäng på och få presentkort :) Klicka på bilden för att bli medlem nu!
 

Kan det bli bättre? Att samla 100 poäng är inte svårt, så alltså behöver du bara värva 2 som gör det och du har en biobiljett! :)

The Veronicas



I go ooh ooh, you go ah ah
lalalalalalalala

lalalalalalalala
I wanna wanna wanna get get get what I want
Don't stop
Give me give me give me what you got got
Cause I can't wait wait wait any more more more more
Don't even talk about the consequence
Cause right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say, what they think think
Cause you're the only one who's on my mind
I'll never ever let you leave me
I'll try to stop time for ever, never wanna hear you say goodbye (bye bye bye)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

Untouched
And I need you so much

See you, breathe you, I want to be you
Alalalala alalalala
You can take take take take take time time
To live live the way you gotta gotta live your life
Give me give me give me all of you you
Don't be scared
I'll see you through the loneliness of one more more more
Don't even think about what's right or wrong, wrong or right
'Cause in the end it's only you and me and no one else is gonna be around
To answer all the questions left behind
And you and I are meant to be so even if the world falls down today
You've still got me to hold you up up
And I will never let you down (down)

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

Untouched, untouched, untouched, untouched, untouched
Alalalala alalalala
Untouched
Alalalala alalalala

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you

Untouched, untouched, untouched

Outfit

Dagens outfit, de har ni inte fått se på länge, men nu kommer det en ;) det är de jag hade på mig igårkväll. Fredagens outfit kommer senare, datorn krånglar igen men den här bilden fick jag in igår som tur var :)


Linne - Gina Tricot
Sliten jeanskjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M/Lindex
Amband - Cocoo
Örhängen - Albrekts Guld
Ring - Glitter

Till det hade jag fluff strumpor från Twilfit, Skor från DIn sko och en kofta från Vila :)
Gjorde lite lockar i håret också, men jag fixade de på några minuter, så de höll inte direkt.. men men, kul att testa i alla fall :)



Vi var som sagt hos Niklas igår, träffade folk, tittade på film, lagade mat och åt tillsammans :) riktigt trevligt var det! Jag sov hos Tommy, och fick skjuts hem för ett par timmar sedan..
Har än så länge hunnit äta, plugga spanska, gjort musikläxan och städat. Ska fixa fler läxor och sånt och kanske rensa ur lite grann i rummet, får se vad som hinns med :)
Imorrn ska förmodligen datorn lämnas in igen, för den krånglar som sjutton!
Hur har eran helg/lov varit? :)

RSS 2.0