Present, check!

Kom hem från stan för cirka 1½ timme sedan, var och letade kläder med mamma. Några kläder hittade jag inte, på grund av alla mönster färger, passform och annat, provade dock inte alltför mycket heller, så det mesta var att jag inte alls gillade alla t-shirts och linnen som fanns i butikerna...
Gick in på mango en sväng och där hittade jag ett otroligt fint skärp! :D Så mamma köpte de så får hon pengar av mormor sen så får jag det som en födelsedagspresent! :) så underbart! Det var ett skärp som ska sitta i midjan, med ett coolt spänne med nitar :) Bilder, det får ni se när det blir mitt ;)

Laddar kameran just nu, har lite nya bilder att visa, men det går ju inte än :) har läst en del i Twilight idag, men jag tror att det får bli 10 sidor till innan jag somnar, för nu börjar den bli grym! :) Tror faktiskt att jag senare ska läsa den på svenska, har ju säkert missat en del smådetaljer, plus att det skulle vara kul att se skillnaden på svenska och engelska, har aldrig gjort det innan :) sedan ska jag definitivt se filmen! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0