fredag/lördag

igår hämtade Tommy upp mig med moppen och vi åkte till "hemmakväll" för att hyra filmen "darkness". När vi kom hem så bastade vi och duschade, så jävla mysigt! Efter det kollade vi på filmen och poppade popcorn till det :) Under kvällen var flera av hans brorsors kompisar här, och det var flera som inte ens visste att vi var tillsammans, även fast vi snart har varit de i 3 månader.. lite skumt x) men jag fick veta av tommy att dom inte brukade vara här så jätte mycket.. så de var väl förståligt :)
Vi hade en riktigt bra kväll tillsammans, mysigt och helt underbart! Ja sov hos honom och vaknade inte en enda gång! Det brukar jag ALLTID, verkligen alltid göra.. men inte inatt!

Var tvungen att gå upp halv 7 idag för att jag skulle till konsum och jobba.. Det är väl inte direkt ett glamoröst jobb, men jag tjänar rätt bra, mycket mer nu när jag fyllt 16 :) Eftersom att jag ska till thailand i jul och förmodligen till mallorca några dagar nu innan sommaren eller i början av sommaren så kan jag ju behöva lite fickpengar :) överhuvudtaget så är det väl bra att ha pengar! 
Efter att jag hade slutat åkte jag till slussen för att möta sophie :) vi träffas verkligen inte mycket längre, men man försöker ta vara på dom få tillfällerna! Vi åkte hem till mig och tränade lite på låten som vi ska sjunga och hon spela på måndag på kabarén :) Det lät riktigt bra, i alla fall enligt mig. Hon spelade och sjöng låten som hon hade skrivit också, det var en fin ballad :) som sa rätt mycket om hennes röst., så den passade utmärkt till henne :)

Efter att hon hade åkt hem gick jag hem till tommy.. och sen dess har jag ätit middag och suttit vid hans dator.. men det är för att han är ute och spelar fotboll med hannes och richard. För typ några minuter sen kom hannes tillbaka och undrade var filmen var... dom skulle ta med den för att lämna tillbaka den.. efter lite letande så märkte vi att den låg ute på flaket.. eller vad de nu är.. för att tommy hade lagt ifrån sig de och brevet när han tog ut moppen .. ibland är min älskling smått förvirrad och slarvig.
Men det spelar ingen roll, för han är verkligen allt en tjej någonsin kan drömma om. Är så jävla glad att jag har honom!! Känns så konstigt att de kunde ha blivit så att han o jag aldrig blev tillsammans, pga att en person påstår sig ha gillat honom utan att tala om ett skit för någon, inte ens hennes bästa vän, och samtidigt som hon har gillat typ 5 andra killar   -.-  
Alla som man har förklarat det för säger bara att de är tommys val vilken tjej han vill ha :) och jag antar att det är sant, och jag är så himla lycklig över att han vågade ta steget och visa att han gillade mig, för de var trots allt han som tog dom flesta stegen till att det skulle bli något mellan oss :)
Jag älskar dig sötnos! <3

Är du mammas flicka eller bad-ass ?

[x] Druckit alkohol
[ ] Rökt/Snusat
[ ] Rökt vattenpipa
[ ] Testat Hasch/Marijuana
[ ] Testat Tyngre Droger
[ ] Drabbats av minnesluckor
[ ] Däckat
[ ] Druckit Hembränt
[x] Blandat alkohol och medecin
[ ] Druckit så mycket att du spytt
2 av 10

[ ] Snattat
[ ] Snattat regelbundet
[ ] Snott från privatperson
[ ] Misshandlat någon
[x] Fuskat på ett prov
[ ] Liftat
[ ] Flashat
[ ] Hamnat i trubbel med polisen
[x] Druckit alkohol på offentlig plats
[x] Langat Bröd från matsalen
3 av 10

[x] Kysst en främling
[ ] Haft sex med en främling
[ ] Haft ett one night stand
[ ] Följt med en främling hem
[x] Haft sex utomhus
[ ] Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[x] Hånglat med nån av samma kön
[ ] Haft sex med nån av samma kön
[ ] Har en lite smått sjuk fetich
[ ] Haft sex med någon som är 20 år äldre eller mer
3 av 10

[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[x] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[x] Matstrejkat
[ ] Druckit alkohol för att dämpa depration
[ ] Piercat dig själv
[ ] Har en scar tattoo
[ ] Har en tatuering
[x] Har en/flera piercingar  (hål i öronen?)
[x] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva (jag tyckte att jag behövde, men ajg fick egentligen inte använda den

6 av 10

[ ] Spridit ut falska rykten
[x] Mobbat någon
[x] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän (räknas det om de var jag som hade pojkvän?)
[x] Tagit någons oskuld
[x] Gått bakom någons rygg
[ ] Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän,
[ ] Gett någon oskyldig skulden
[x] Tjallat på någon
[x] Kallat någon slampa/hora
[x] Hotat
7 av 10

Totalt resultat: 21

0-20: Du är mammas flicka. Du är ärlig och följer alla lagar och regler som finns

20-25: Du är en kaxig sak! Du säger vad du tycker och tänker!

25-50: Du är en riktig bad-ass. Tagga ner

förbannad!

Skrev senast i tisdags, så de har väl hänt en del.. kanske inte så intressant men men.. 

I tisdags sov jag som sagt hos tommy, det var mysigt.

I onsdags fick jag skuts hem av tom :) han körde runt i det fina vädret och frågade om ajg ville ha skuts, fett gulligt ^^ Sen stod vi typ o pratade i en kvart eller något :) Han och jag har ju inte samma kontakt som förut, så det var faktiskt roligt att prata lite med honom, mer än de vanliga "hur är det? aa okej " eller things like that. Sen bakade jag en kladdkaka som jag tog med hem till Tommy som han, hans brorsa och hans brorsas kompisar åt ^^ hoppas de blev så gott som de såg ut! Jag smakade bara en tugga.. var inte sugen efter all smet x) Både jag och Tommy var hur trötta som helst, så vi gick o la oss klockan 10.. helt stört egentligen, me riktigt skönt!

I torsdags hade vi nationellt prov i matte, det gick väl rätt bra, eller de kändes så i alla fall.. så jag hoppas väl på ett VG/MVG. Jag borde väl helst få ett MVG eftersom det är mitt betyg i matte, men om jag skulle råka få ett VG är det ingen fara :) Efter skolan jag gick jag hem till mormor och fikade där med mammas brorsa, hans barn och hans två "skötare" eller vad man nu kan kalla dom.. så jävla hemskt allt de där med deras bilolycka.. och fortfarande efter 2½ år så är han inte bra.. de är förjävligt! Efter de gick jag hem till tommy och tittade på TV och myste lite :) och så plockade jag ihop alla saker (förutom deodoranten som jag glömde där.. så jag fick använda en annan idag som jag inte alls gillar!) och gick hem för att sova hemma, eftersom mamma och pappa hade kommit hem... Jag satt och pratade med pappa till typ halv 12.. vi planerade typ alla helgerna fram till sommaren.. de är rätt lite tid kvar, och framförallt! det är väldigt lite tid jag har till att göra det jag vill och så.. Men men, de löser sig

Idag har de inte varit något speciellt förutom att jag blir så jävla förbannad på vissa människor.. Läste lite kommentarer i bloggen coh upptäckte att vissa har jävligt svårt att läsa, men visst de var ingen big deal, men vissa tycker tydligen att jag är tjock?! så tolkar åtminstone jag en kommentar där de står "gå ner 5 kilo och plastikoperera dig". Asså förlåt om jag är oförskämd nu, men har ni inget här o göra, så DRA! Det här är min sida, och de är meningen att jag jag ska kunna skriva här utan att få såna kommentarer. Om ni inte har något bra att säga, utan bara klaga, då kan ni helt enkelt skita i att läsa min blogg överhuvudtaget! sååå...

...GO TO HELL!!

!

HAR DU NÅGONSIN:
Blivit kysst: ja :)

Ätit sushi: nja, har typ smakat ett par gånger..
Stått på scen: ja !
Bivit dumpad: ja,
Varit ihop med någon som varit otrogen: ja,
Varit med om en bilolycka: ja =/
Sett smurfarna: hm, ja, men jävligt länge sen
Klättrat i berg: jupp x)
Stannat hemma en lördag bara därför: nja, inte direkt
Sett vita huset: -

ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt: varmt
Blått eller rött: rött!
Regn eller snö: snö
Ge eller få: både och
Ull eller bomull: ull ^^
Rosor eller tusenskönor: rosor såklart!
Matte eller engelska: både och
Öl eller cider: cider

MOTSATTA KÖNET
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: japp :)
Vet den om det: ja!
Gillar någon annan dig just nu: ja
Vad tittar du först på hos en man: ehm.. kroppen?

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA

Har du haft ett seriöst samtal: jupp ;)
Kramat någon: absolut
Blivit osams med dina föräldrar: njae, snarare tvärt om x)
Bråkat med en kompis: nej,


GILLAR DU ATT

Ge kramar: jupp ;)
Sova själv: nja, sover helst med tommy :)
Ge massage: självklart!
Gå promenader i regnet: nja, inte direkt en favorit sysselsättning
Tugga tuggumi: mja, ibland


FAVORIT
Mat: tacos coh thaimat
Program på TV: vänner, 7th heaven, 2½ men
Film: typ.. dirty dancing, pretty woman och pirates of the carribean
Restaurang: koh phangang
Ställe att vara: scotland
Låt: the ytse jam, apologize och last obsession
Sport: simning
Färg: röd och svart
Godis: choklad! xD


Trött på bloggen

Jag blir så jävla förbannad när man har suttit och skrivit ett blogginlägg som är hur långt som helst, och sen när man klickar på spara och publicera så försvinner det.. någon som håller med mig?!
Det hände 3 gånger för mig igår, sen gav jag upp, pallade helt enkelt inte

Men men.. ska väl ta och uppdatera allt nu istället :)

I lördags lagade vi som sagt mat hemma hos sanna, och åt tillsammans. Det var mysigt, och vi var inte så jätte många så det blev inte lika stökigt.. fast eftersom niklas jokke och philip cpade sig så var de kanske inte sååå stor skillnad.. men men :)  Egentligen skulle vi ju ha sett filmen walk the line, men de blev inte så. Vi var bara allmänt galna och spelade guitar hero :)   Senare på kvällen gick jag hem till tommy och myste lite, och sov där :) vi gick väl upp vid 2 dagen efter, så det var chill ^^
Latade oss bara hela dagen och kvällen. Tittade på två filmer, The eye och One missed call :) dom var asbra! fast jag blev jävligt rädd för one missed call x)
igår var det bara en helt vanlig dag... skola.. och sen bara lata mig hemma, tittade mest på tv, och "började" städa rummet.. hann dock inte särskilt långt, eftersom jag var för trött xD
Idag ska jag sova hos tommy :) eftersom mamma och pappa har åkt till landet. Jag är inte sån som älskar att sova helt själv i en lägenhet, så de bestämdes att jag skulle sova hos tommy eller han sova här. Idag blir det att jag sover där, får se om de blir samma imorrn :)  Nu är han och dömer match, så jag får vänta tills han kommer tillbaka :) 
Idag såg jag på FRIDAs hemsida att dom sökte par till en panel, så jag mailade och Ida ringde upp :D  jag fick veta att dom skulle fotografera mina läppar och några andra kroppsdelar och sen skulle tommy få gissa vilka som va mina x) Han ville inte först, och vi bestämde oss för att säga nej.. men eftersom jag så gärna ville så bestämde vi att jag skulle ge något tillbaka, och alltså kompensera (stavas?) det :) Så då tyckte han att det var värt det. Så på tisdag ska han och jag åka in och fotas och lite sånt, kommer bli hur kul som helst! Känner mig dock lite taskig, så jag har bestämt mig att att gottgöra han med de mesta nu ett bra tag framöver..  det känns mer rätt så :)
Förutom de så gick jag och pratade med syo på morgonen, kände att de behövdes, är så förvirrad, när de gäller mitt gymnasieval. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på rytmus så att jag slipper välja resten x)

Tänkte lägga upp bilderna på mig som togs i lördags :) det blev fyra stycken, i 3 olika outfits :)
här kommer dom !

image25

image26

image27

image28

dom två första bilderna har jag ju korsett på mig, och jag älskar korsetter, så jag gillade verkligen att fotas med en!
den tredje bilden... ja vad ska man säga.. kläderna var lite halvroliga.. i "mini" tröjan höll mina tuttar på att hoppa ut, och kjolen var alldeles för stor, så vi fick sätta fast den med en säkerhetsnål istället för att knyta.. men men :) jag antar att det är rätt så positivt. Tyckte i alla fall att dom såg snygga ut på, men de känns som att de inte riktigt syns på bilden..
den sista bilden gillar jag verkligen, klänningen var underbar, fast väldigt kort, ju mer man gick, desta mer åkte den uppåt, men det blev himla snygg på bild!

Sexigt ;)  ?

fredag,

nu har jag precis ätit, de blev räkor.. var hur länge som helst sen jag åt de sist! Just nu väntar jag på att Tommy ska komma hit :) jag ska hem till honom och mysa, titta på film och sova där. Men eftersom han är hos ejnar just nu så bestämde vi att han ska komma förbi när han går hem, så kan vi gå tillsammans.

Var på teatern idag, vi dansade bara, och de var tydligen en dans som jag inte skulle vara med på -.- ibland är de bara så typiskt.... Men men, ska inte klaga, jag hade hur kul som helst! lärde mig en del av dansen bara för att det är kul och jag försökte på mig ett hopp som knappt någon av oss klarade... vi skulle över hela scenen, men dock skulle vi bara ta typ 5 steg eller nåt, så man skulle typ "springa" steget... och då lyckades jag aldrig stanna.. det kanske är väldigt tur att jag inte ska göra det xD  samtidigt så satt jag och philip och skrattade åt Sofia! Hon ser alltid så jävla rolig ut när hon dansar.. hon hänger inte med ett dugg, är efter alla andra med i stort sätt alla stegen, plus att hon knappt gör något av dom rätt x) så de är väldigt roligt att titta på!  Har under dagen också kommit på att hon inte förstår vad ironi är. för varende gång nogon säger något ironiskt så frågar hon om dom är allvarliga... såå, ja, sofia har lite svårt för sånt xD Men men :) hon är söt i alla fall ;)

Får väl se hur det blir imorgon kväll.. vi funtar på att ha en "laga-mat-kväll" igen :) om de blir så, så tänkte vi ha fläskkotletter, potatis kroketter och tsatsiki (stavas hur?), mums :) men men, inget är helt bestämt ännu,

Jag bjuder på ett par bilder som togs i solen idag påväg till farsta :)

image23image24

Hörnet

Igårskippade jag franska lektionen för att träna på lite låtar till kabarén, de kändes mycket viktigare. Kanske för att jag älskar musik och inte skulle klara mig att leva utan det :) !  Efter skolan åkte jag till farsta med philip, wilma, patrik och niklas och vi fikade tillsammans med amelie på ett fik i farsta :) jag köpte en mockaruta och en sprite att mumsa på ! Efter de gick vi till teatern, och jag försökte spela med lite inlevelse och hoppa in lätt (?), fattar fortfarande inte varför, men men..  :)  Efter teatern åkte jag hem och gjorde i ordning mig inför kvällen på hörnet :) jag skulle sjunga där :) det kom en massa spanjorer och då spelade vi lite grann, det var underbart roligt! :) de vill jag göra om!!!  dock hände en inte allför bra grej lite senare under kvällen... jag fick typ världens mensvärk och de kändes som att jag skulle spy, så jag bara satt på en sten och grät.. som tur var har jag en helt underbar vän och en helt otrolig pojkvän som stöttade mig :) när allt hade lugnat ner sig lite grann så följde jag med killarna hem och sov medans dom lanade. Så i morse ringde jag och sjukanmälde mig på konsum.. orkade inte jobba efter allt de, och de kändes bra att ta en paus :)  tommy kom o la sig kl 7 i morse, då var han trött på att spela .. eller åtminstone för trött för att göra det :) så vi typ halvsov hela dagen, det var riktigt skönt. 
När vi väl gick upp så gjorde han i ordning lunch åt oss :) och då kom richard upp o flamsade.. och hannes strax efter.. de märktes att dom inte hade sovit något xD

Ikväll ska jag, Tommy och Niklas hem till sofia för att mysa tillsammans. Jag och sofia ska göra en efterrätt med glass, grädde, maränger och chokladsås, och sen ska vi väl kolla på någon film eller något sånt  :) det ska bli najs ^^


Måndag :)

Nu var de länge sen jag skrev, men det finns bra anledningar :)
I torsdags gick vi som sagt på bio , och tittade på förhandsvisningen av "21", den var jätte bra, men massa turkar stod o typ skrek o grejer :S de va asjobbigt! På fredagen var de teatern, och jag o Samuel tränade våran låt, så nu verkar den sitta! :) yay!  På kvällen kom Tomas till hökarängen, så jag Maria och Emelie gick och mötta honom, men eftersom han skulle vara med karina sen så hann vi typ bara vara med han 10 minuter en kvart eller nåt :) men det var okej :)  Sov hos Tommy i fredags, och vaknade på lördagen av att philip ringde tusen gånger, han sa åt mig att komma typ nästan direkt till honom, så de gjorde jag. När jag kom dit höll han för mina ögon och tog in mig till vardagsrummet, och där stod 17 personer och skrek grattis till mig! :D vi skulle fira min födelsedag :)  efter de drog vi iväg på laserdome, och spelade 2 gånger. Passade på att gå förbi mormors gamla jobb, annikas hembageri, och träffade hennes chef :) jag och tommy fick mackor, munkar och dubbla tryffelbeskvier, MUMS! Blev lite lagom mätta efter de !  Efter allt så åkte alla hem till mig och philip hämtade tårtan som han hade bakat :) så fikade vi. Blev fett mysigt :)  Totalt var de alltså 19 st som var med, jag inräknad :) fast alla var i o för sig inte med när vi åt tårta x)  Efter allt stannade philip och samuel och hjälpte mig att duka undan o fixa borden, så snällt så :)
Mamma o pappa kom hem o gjorde middag åt mig o philip xD och sen typ satt vi lite vid datorn. Efter de gick han hem och jag gick till tommy :) Kollade på nån japansk skräckfilm med honom o hans pappa, förstod inte så mkt, men men :)  Hela söndagen tillbringade jag i stort sätt hos tommy :) vi lagade lunch tillsammans (han fick göra allt, jag var bara där och störde, men de räknas väl ?), duschade och myste :) På kvällen var vi hemma hos mig, och jag gjorde efterrätt med maränger, glass, grädde och chokladsås, vi kollad epå flightplan, jag tyckte den var bra, men ahn tyckte att den var seg .. fast jag förstår väl hur han menar :)  sen sov han hos mig :) så de har blivit 4 nätter i rad, fastän de är skolan :) mysigt!
Idag följde jag med jokke hem och spelade guitar hero :) fett najs, passade på att gulla med hans sköldpadda också, JAG VILL OCKSÅ HA EN!!!! Efter ett tag kom philip o snodde gitarren, så.. då fick jag vänta..  tråkigt.. men men :)  Tommy kom hit och åt middag, han pallade inte laga egen mat och hans mamma var inte hemma :) så lat är min pojkvän :) hehe
nej nu ska jag gå o mysa med honom! :D

ciao ;)

Guitar hero

Nu har jag precis kommit hem, har varit hemma hos jokke och spelat lite guitar hero :)  ville träna lite x) har testat de en gång förut, de var väl i söndags.. så nu tyckte jag att de var dags igen :)  Samtidigt så gullade jag med hans sköldpadda :) den är såå söt!! Vid bussen mötte vi Hannes. Buss chaffören sa till alla som står att hålla i sig ordentligt för att han kanske behövde bromsa :S så jag höll i jokke och hannes höll i mig :) för jag var för lat för att hålla i dom där grejerna i taket x) Ikväll blir det bio med pojkvännen :)

RSS 2.0