Handbags

A few years ago when I went to Thailand with my parents my mum and I brought 2 handbags but we came home with 9. Everyone says that every girl loves handbags and shoes and somehow I think that trips proved that girls maybe love handbags. I've been looking at handbags on the website Forever21 and these are my favorites right now!





Photos: Forever21

Cala Deiá
























K...

... som i kärlek

Mina favoriter från Cocoo.se

Från och med NU fram tills den 10 November 2011 har mina läsare 15% rabatt hos Cocoo.se om ni använder er av koden bloggspecial

Här kommer mina favoriter just nu från webbshopen :)














Vad gör du med dina foton?

Jag älskar att resa, har nog gjort det hela mitt liv, och något som jag försöker göra så mycket som möjligt när jag är någonstans ute i världen är att ta massor av foton! Jag gillar verkligen att kunna ha något att titta tillbaka på, något som får en att minnes små ögonblick som är lätta att glömma bort efter ett par år eller så.
Fram tills för något år sedan så hade jag alla mina foton på datorn, ibland brände man ner några på en cd för att kunna visa bildspel för vänner och familj, men inget blev toppenbra. Därför blev jag väldigt glad när jag fick prova på att göra en fotobok!
En fotobok är en bok du gör själv, du väljer storlek, färg, teman och klistrar in bilder, allt på datorn. När du sedan är klar beställer du boken och får den hemskickad. Otroligt smart och smidigt sätt att få in dina favoritfoton på en och samma plats, värdig nog att visas för vänner och familj!
Om du är intresserad av att göra din egen fotobok kan du läsa mer om det på fotobok.

I samband med att jag började göra fotoböcker med minnen från mina resor införskaffade jag även en stor ram att hänga på väggen, med plats för 10 foton i olika storlekar.
Jag valde ut mina favoritbilder med mina närmaste och bestämde mig sedan för att framkalla bilderna för att få en snygg och personlig tavla att hänga upp på väggen!
Vill du ha mer information om framkallning så hittar du det på framkallning.

Better Together

 

Jack Johnson - Better Together


111024

Last week I had work a few days and the rest of the time I was going through all the boxes from the basement, went to see my new cousins and spent some time at home with my family. Everything went by so fast, but I really don't mind.

I woke up a couple of hours ago and I better start with all the boxes again... Going through everything, throwing away as much as possible and put all the things we don't want in the apartment in new boxes. Not the funniest thing to do, but it's going to be so worth it in the end!

Photo taken about a month ago

Shopping Bershka

I bought this in Barcelona, in the shop Bershka.
I'd been looking at the top everytime I went into the store for about 2 months and finally decided to get it. I also found the most comfortable highwaisted shorts ever!


Byxor

Jag brukar ha svårt att hitta byxor som jag gillar och som sitter bra. Här är några favoriter som jag skulle vilja ha i garderoben och hoppas att de skulle sitta helt underbart!







Bilder: Forever21

Sometimes you just know it's right

One day I just knew it's right
and when I came to that conclusion,
I was completely sure that it will be worth it

Lista Oktober 2011

Det är länge sedan jag fyllde i en lista, hittade en lite annorlunda en som jag tänkte ta och fylla i nu :)

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag har faktiskt ingen som helst aning om vad som händer om 1 år. Kanske har jag börjat plugga, skaffat mig ett heltidsjobb, är ute och reser eller något helt annat. Vet inte om jag kommer befinna mig i Sverige eller någon annanstans, men man kan ju hoppas på någon annanstans haha!

Vad ångrar du, om något, i livet?
Det finns faktiskt inte mycket jag ångrar, men det finns något som jag alltid önskat jag hade sluppit, men det är inget jag kommer dela med mig av här. Tycker redan att jag har varit nog personlig och privat många gånger och undrar hur jag egentligen tänkt jag jag publicerat vissa bilder och texter. Det kanske är en till sak jag ångrar, eller? 

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Jag kommer ha mina superduper fina tjocka eccoskor på fötterna och min stora svarta vinterjacka. Under det kommer man kunna se mycket stickat, klänningar, koftor, jeans och långärmat. Jag fryser näst intill alltid om jag inte befinner mig utomlands där det är sommar, så jag brukar dra på mig så mycket som möjligt! Får ju inte glömma en enorm stickad halsbuk, mössa och vantar också :)

Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Coca Cola går ju inte att sticka under stolen med. 2. Choklad kommer utan tvekan på andra plats. 3. Min nya telefon, så enkel och smart på alla sätt och vis!

Har du någon dold talang?
Ingen som jag kommer att tänka på.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen: Jobb fredag kväll, shoppingdag på stan med Cili under lördagen och sedan bio med mamma, vi var och såg Colombiana. På söndagen rensades det källarkartonger, och den blev en del tittande på film och tv-serier.
Nu till helgen: Jobb hela fredagen och resten av helgen finns inga planer än så länge. Förhoppningsvis ta det lite lugnt och njuta av livet!

Vad har du på dig just nu?
Stickad klänning med stickade strumpbyxor under och så ett par mysiga tofflor på det!

Bästa skönhetsknep?
Tvätta alltid bort sminket på kvällen och låt ansiktet vila från smink så mycket som möjligt.

Vilka är dina dagens planer?
Dagen har mer eller mindre passerat, men jag har hunnit få med att sova ut, storhandling, titta på tv-serier, rensat källarkartonger och bakat äppelpaj.

Vad äter du helst inte?
Grönsaker.

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Kenza
2. Therez Garderob
3. Beleza

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Ja, dock är det väldigt länge sedan.

Bästa staden/landet du besökt
Jag älskar Spanien, framför allt Mallorca som jag varit på 5 gånger. Annars är England och London en annan favorit, samt Thailand.

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Jag får ganska ofta höra att jag liknar Kirsten Dunst, av både nära vänner och främlingar, så jag antar att det ligger något i det!

Tror du på gud?
Nej.

Vad är din största rädsla?
Funderar inte så mycket på sånt faktiskt. Har däremot väldigt svårt för att "falla nedåt", så jag hoppar inte från höjder, vill helst undvika att hoppa fallskärm och så vidare. Skulle väl aldrig vilja bli lämnad ensam heller, den kanske är en typisk rädsla? 

Nämn en sak du aldrig provat på:
Hoppa fallskärm.

Hur/Var vill du bo i framtiden?
Jag vet inte riktigt. Har alltid känt att Mallorca har varit mitt andra hem, så det kommer väl alltid att vara en slags dröm att få bo där permanent. Men det viktiga för mig är inte en specifik plats egentligen, utan jag kommer alltid följa mitt hjärta och se vart det tar mig. Men Spanien och England är väl det som lockar mest, det är nära till Sverige, har annat klimat (Spanien är ju att föredra på den fronten) och alla människor är så otroligt trevliga till skillnad från Sverige.

Graduation - A day I'll always remember


Smile

Smile at life and life will smile at you

111018

It seems like whatever I do I keep using english more than swedish and I even have to remind myself to switch to swedish sometimes when I talk to my parents and so on. So I'm gonna try to write in english for a while, at least on and off, and we'll see how it goes.

The weekend was nice with work, shopping, movie and fixing stuff at home. A little bit of different things, even the weather, so I really shouldn't complain.

Today I started this week with work and the same goes for tomorrow. Except that, I have a million things to do, so I better get started or I will end up stressed like I always used to be.

Photo taken a couple of weeks ago

Photos Mallorca Agosto 2011

Havn't uploaded that many photos from the trip to Mallorca a couple of months ago,
so I decided it would be a good idea to start now :)






111013

Spenderade helgen i Cambridge och skulle gärna ha stannat.

Sedan jag kom hem har jag packat upp, tagit upp källaren till lägenheten för att rensa, tittat på massor av tv-serier och bara tagit det lugnt här hemma.

Imorgon blir det lite jobb, för att sedan spendera lördagen med en vän och sedan bio med mamma på kvällen.

Det här är första gången sen studenten som jag inte är schemalagd flera dagar i veckan på jobbet, jag skulle gärna jobba mer och hoppar gärna in när det är kris, det är ett som är säkert. Under tiden underhåller jag mig med träning och viktiga saker hemma, sånt som aldrig hunnits med innan i princip.

They bring me to you

 

Joshua Radin - They bring me to you


111004

Har fått mycket gjort de senaste dagarna, trots en förkylning som fullkomligt vägrar ge med sig what so ever. Jag har i alla fall träffat och umgåts med Jessica, handlat grejer till resan i helgen, tvättat en massa och jobbat. Nu har jag inget inplanerat jobb på ett tag, så jag ska försöka komma ikapp med allt som inte hunnits med samt bli frisk igen! Blir ju tokig på att nysa och vara hes. C-vitamin, frukt, nässpray och halstabletter är ett dagligt intag numera, gärna med lite turkiskt äppelte emellanåt :)

Förövrigt så har jag kikat lite på One Tree Hill de senaste dagarna. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är en helt otroligt serie!

Solnedgång för ett par veckor sedan :)


Höstkläder

Kikar på höstkläder, här är några favoriter








Bilder: Forever21

Påväg hem från London 2010








111002

Den här helgen har varit riktigt mysig trots min envisa förkylning som inte ger med sig för fem öre... Kommer bli tokig snart om jag inte blir frisk!

Fredagkvällen bestod av jobb.
Under lördagen åkte jag och mamma och handlade lite fint och behövligt på Grindstugan 7, helt underbart mysig liten butik som drivs av hennes jobbarkompis! Firande även en födelsedag på eftermiddagen. På kvällen bar det av till Hellströms för att träffa gamla klassen! Det var otroligt kul att träffa alla igen, se vad alla har för sig och bara ha en lugn kväll ute med trevliga människor runt omkring sig!
Idag blev det en tur till farsta för att uträtta massor av ärenden och ändå glömde jag hälften, inte klokt! Under kvällen har det blivit ännu mer födelsefirande, riktig mysig kväll hos kusinerna och man inser lite för varje gång att man skulle vilja ha såna kvällar oftare.

Försöker komma ikapp med allt som inte hunnits med senaste tiden, bland annat städa rummet. Tycker att hur mycket jag än gör det så blir det lite stökigt på 2 sekunder, förstår inte hur jag lyckas ibland, det är ett som är klart!

Bild från solsidan

Dagens outfit 1 oktober

Dagens outfit, från igår dagtid.




Skinnjacka - Skinnbutik i Farsta
Linne - Monki
Kofta - Vila
Jeans - Cheap Monday
Sjal - Mallorca
Skor - Scorett
Solglasögon - Mallorca
Väska - Accent

Åhléns - Estée Lauder

Jag var ju på Åhléns, sminkades av Estée Lauder och fotad av en proffesionell fotograf för ett par veckor sedan. Här nedan kan ni se resultatet! Jag är riktigt nöjd! :)



Denna bild tog jag själv för att se sminkningen i annat ljus :)


Sommarshopping

I somras kom mamma hem med en supersnygg bikini och jag gillade den så mycket att jag själv sprang iväg till stadium och köpte en! 49kr delen kostade den när jag gick dit, så helt fel var det ju inte! Bikinin följde självklart med till Mallorca i augusti!

Under weekend resan till Mallorca för cirka 3 veckor sedan så blev det inte mycket shopping, men det var heller aldrig tanken, men när vi gick förbi bershka i Palma så var jag bara tvungen att kika lite grann och med mig hem fick jag denna underbara gråa topp! Tyget påminner om mocka, kan användas som one shoulder, häftigt mönster som ger lite see through effekt och de underbara fransarna! Kostade mindre än 200kr och jag kunde inte vara mer nöjd! Ikväll är just den toppen på, otroligt snyggt till ett par vanliga svarta jeans!



RSS 2.0