Måndag!

Bion igår var riktigt bra! Jag hade inte så höga förväntningar faktiskt, men jag gillade den :)
Efter åkte jag hem till Tommy och spenderade kvällen och natten där :) trevligt att alltid kunna komma dit och sova där, trygghet på något sätt :) Imorse fick jag skjuts till skolan av Tommys pappa som skulle åka samma väg till jobbet :) så snällt!
Jag och Saga möttes upp och åt frukost tillsammans, blev juice och yoghurt med musli! Efter de var det naturkunskap, skulle se klart filmen, men eftersom att jag inte såg början i torsdags då jag var på extra matten fick jag gå ifrån lektionen och får låna filmen senare. Fick även ett nytt schema, så tisdagarna har blivit lite trevligare :)

Märkte i alla fall att det blev en håltimme för min del, då jag gick ifrån lektionen kl 9.00 och inte har min nästa lektion förrän 11.30. Träffade Jessica i korridoren, så jag har varit med på hennes lektion :) fixat lite med min powerpoint och sedan bara slöat framför datorn :) kul har det varit i alla fall!

Glöm INTE att rösta på mig, instruktioner finns lite längre ner i ett tidigare inlägg! En tävling utlovas om jag vinner ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0