Planering - känslor

För knappt en timme sedan kom jag hem, har varit och plåtats idag och jag åkte från J redan vid 13, så det tog sin stund :) Är nöjd i alla fall och förhoppningsvis blir jag det med en del av bilderna också! Vet inte om jag kommer visa upp någon på bloggen då det var ett ganska privat tema, men nån bild kanske kommer upp, vi får se helt enkelt :)

Nu är sminket borttvättat och jag ska åka iväg till J igen :) Har inga planer imorrn, men i stan tänker jag nog stanna i alla fall till fredag tror jag.. Vill gärna träffa lite kompisar om några har tid, annars bara planera, fixa, välja kläder osv inför Mallorca resan! Första resan som jag gör helt utan någon vuxen med, andra resan jag gör utan föräldrar, tredje resan där en kompis följer med. Det här är nog en av de resor jag varit mest taggad till, bland annat för att jag inte hade en aning om vad vissa av resorna skulle ge. Jag vet att jag har the time of my life i Mallorca. De människor som finns där, som vi umgås med, några av mina närmaste vänner, några av de som bryr sig mest och allt sånt gör resorna otroliga, så varför skulle den här inte bli lika underbar? :)
Att jag även reser med Cili, min älskar cili, för andra gången (vi var ju i Scotland tillsammans) gör ju saken otrolig. Vi ska göra allt på egen hand, det både skrämmer mig, gör mig nervös men ändå ser jag fram emot det enormt! En trygghet för mig är att vi kommer bo på hotellet som jag bodde på förra året med Philip, mamma och pappa och även att jag kan gatorna och bussarna till viss del där i närheten :) Att jag även börjat läsa spanska (tillsammans med Cili) gör ju att man känner sig lite tryggare! För nog är det så att kan man hälsningsfraser och lite därtill på deras språk så kommer man nog mycket längre än om man skulle använda sig av engelskan direkt, det är i alla fall sånt jag tror :)

På ett vis känns den här resan otroligt läskig och jag undrar om det verkligen kommer gå så bra... mest för att jag måste klara mig helt själv med en vän för första gången.. Men samtidigt, varför skulle det just gå fel den här gången? Jag vet att jag kan lita på Cili och det är ändå vi två som håller ihop därnere vad som än händer. Det här ska gå bra! :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

nu har jag länkat vinnaren av armbandet i bloggen :)

allt bra med dig?

2009-07-30 @ 01:20:33
URL: http://letmetellyouafashionstory.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: TUSEN tack!!

2009-07-30 @ 22:28:36
URL: http://lindablom.se
Postat av: cilipili

Klart det kommer gå bra! Jag har pengar så vi klarar oss, jag kommer bara inte kunna shoppa järnet och sånna andra "lyx"-grejer men det gör ingenting för mig. Och vi kommer visst kunna ha kul även om jag inte kommer kunna handla massa saker.

Sluta oroa dig! <3

2009-08-01 @ 13:47:32
URL: http://prill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0