♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Första kärleken, ja det beror väl på hur man tänker. Första personen man ser som sina "första kärlek", som verkligen älskade eller först "småbarnskärleken"? Jag väljer att berätta om min första småbarnskärlek!

Jag var 5 år gammal, älskade att vara ute på landet på sommaren, antagligen för att den personen jag var kär i var där mycket på somrarna. Min grannes barnbarn brukar komma dit och hälsa på just på somrarna och det var även den personen som kom att bli min första kärlek när jag var liten. Har även mitt första minne med den här personen.

Killen var en 13 år gammal gotlänning och jag förstår inte riktigt hur han stod ut med mig, men det gjorde han! Vi plockade smultron i backen vid vägen där det alltid fanns så många, vi låg i soffan och myste framför svanprinsessan och åkte ut med båten och fiskade! Det där kallar jag riktig sommarkärlek! Jag bestämde mig i alla fall för att jag var kär i honom och en dag när vi stod på ica i kön så tyckte jag att det var ett bra tillfälle att berätta det. Sagt och gjort, där stod en 5-åring inför alla människor på ica och sa att hon var kär i en kille som var 8 år äldre, snacka om att mamma och pappa har retat mig för just det under hela min uppväxt.. Stolt över det var jag i alla fall och ingen annan än han kunde vara en bättre person att vara kär i när man var så liten.

Hans mormor flyttade tillbaka till gotland efter en tid och han kom inte och hälsade på något mer. Men både minnen och foton har etsat sig fast på hjärnhinnan för all framtid.

Efter cirka 7-8 år dök han upp från ingenstans på landet en sommardag när jag befann mig i Scotland. Mamma ringde och berättade det samma dag och jag var så enormt förbannad att jag inte hade varit där. Men efter det fick vi upp lite kontakt igen och det var minst sagt överraskande och roligt. Vi har än idag lite kontakt och jag hoppas att få träffa honom någon gång i framtiden, det är ju trots allt 10-11 år sedan vi träffades!

Det här var alltså min första kärlek. Vill inte nämna något namn eller visa bilder, men det får ni stå ut med ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0