2010

1. Bästa upplevelsen/minnet?
Mallorca resan. Det var den bästa tiden i mitt liv än så länge, utan att tveka!

2. Värsta upplevelsen/minnet?
Allt skitsnack från en idiot som inte visste vad den pratade om. Men så länge man lyssnar till sitt hjärta så går det!

3. Årets film?
Avatar blir det, även om den hade premiär innan 2010

4. Årets låt?
Rabblade upp hur många som helst i förra inlägget, men jag får nog säga Sitting waiting wishing, memories och waka waka för att hålla det kort ;)

5. Den bästa serien eller tv-programmet?
One Tree Hill, utan tvekan!

6. Bra eller dåligt år?
Det har varit ett bra år, det bästa hitills. Jag hittade mig själv under det här året. Sa upp kontakten med folk som fick mig att må dåligt, de som gick mig på nerverna hålls på lite avstånd för att man ska stå ut, och de som jag inte kan leva utan påminner jag så ofta jag kan att de betyder så otroligt mycket för mig. Jag lärde mig att stå på egna ben utan att falla ner på någon annan när det gått dåligt och jag har verkligen fått se vilka som står vid ens sida när man behöver det och vilka som inte gör det. Resorna jag har gjort det här året har varit otroliga och fått mig att förstå att jag mår som bäst under den tiden. Jag vet mer och mer vad jag vill göra med mitt liv, men inte helt fullt ut, men jag känner att jag numera är på god väg!

7. Vad hoppas jag tills nästa år?
Jag hoppas att det blir ett otroligt bra år. Jag hoppas att jag fixar körkortet, tar studenten med bra betyg, får resa några gånger och känna frihet efter att skolan slutat. Jag hoppas att jag mer och mer vet vad jag vill göra med mitt liv de närmaste åren och att allt inte riktigt går som planerat, utan att det blir mycket spontant och härligt!

Här kommer en liten sammanfattning och när jag har tid kommer bilder!

Januari -
Firade för första gången nyår med andra än mina föräldrar. Hot om skolmassaker, mycket plugg och shoppade mycket. Jag insåg också en sak som gjorde att allt fick en mening för en otroligt lång tid.

Februari -
Cili fyllde 18 och jag var med när hon piercade tungan, såg så otroligt skräckinjagande ut att jag bestämde mig för att aldrig göra det, även om det är snyggt. Resan till Mallorca bokades och jag gick som på små moln efter det. Snökaos var det i Stockholm och tunnelbanorna gick inte. Började trivas otroligt mycket bättre i klassen. Var på utförsäljning, vann flera bloggtävlingar och var på Twilfit event och fick goodiebag! Insåg det viktigaste av allt och hur verkligt det var. Blev väldigt drömmande och försvann i mig själv och ville inte öppna mig för någon. Röntgade handleden.

Mars -
Jag fyllde 18 och var ute på krogen i Sverige för första gången. Har aldrig blivit så chockad som jag blev på födelsedagen över ett paket och det hade pappa väldigt roligt åt då minen i mitt ansikte vad obetalbar. Började träna igen och tyckte det var otroligt kul fram tills att jag blev sjuk och motivationen försvann. Köpte snyggaste bikinisarna, leopard och en mönstrad i marinblått. Önskade mer och mer att det blev sommar och att jag fick komma till Mallorca. Bytte butik på jobbet och fick nya och fler arbetspass. Hanky Panky utförsäljning, alltid lika underbart! Insåg hur underbart det är med förhandsvisningar på SF. Hade en fotosession i skolan.

April -
Stambytet började, och därmed ett mer eller mindre helvete. Det blev sommar på två sekunder och jag satt och fikade med en vän nere vid vattnet en eftermiddag, otroligt skönt. Började gå till skolan istället för att ta tunnelbanan, det blev min egna tid och jag njöt av det otroligt. Stressen steg i skolan och jag anmälde mig till sommarskolan. Gick ut på en klubb i Sverige för första gången och hade många hemmakvällar med filmer, otroligt skönt när man har lägenheten själv! Åt ute halva månaden pga stambytet. Gick vidare på flera sätt och det kändes som att allt dåligt bara rann av en. Beställde massor av produkter från Hawaiian Tropic och längtade till sommaren. Fick sockerchocker och slutade helt med socker i 10 dagar.

Maj -
Haiti-galan på skolan blev av och jag var konferencier. Jag började fokusera mer och mer på mig själv och förstod vad jag ville när det gällde många saker. Jag gick på min första studentskiva och hade otroligt roligt! Stambytet fortsatte men blev klart i slutet av månaden och det var en underbar känsla. Gick på premiären för Sex and the city 2 och började lugna ner mig och inte stressa så mycket. Fick en skogarderob som var välbehövlig! Började sola och fick rätt mycket färg fort, speciellt på fötterna där jag fick en randig bränna pga gladiatorsandalerna. Blev sjuk vilket skulle visa sig hålla i sig i 2 månader. En del utgångar, minns speciellt den med lite folk från klassen, riktigt trevligt! Fick en makeup rådgivning på The Body Shop. Njöt av nästan varje sekund och förstod att jag verkligen var fri på ett sätt.

Juni -
Slutade skolan och chillade med klassen en del. Åkte flak med mina kusiner vilket var en enorm upplevelse! Var på DJ eventet vid kungliga operan. Började sommarskolan och trivdes enormt. Tog det lugnt med alla utgångar, men jobbade rätt mycket trots att jag var sjuk. En galen grej hände och det är ett roligt minne. Satt vid sergel och tittade på många studentflak som åkte förbi! Var på landet en sväng och solade en del.

Juli -
Gick ut sommarskolan. Jobbade som en galning! Fick en veckas semester på landet och åkte ut med båten och solade och tog fina bilder. Fick en riktigt snygg bränna! Badade vid smedsuddsbadet för första gången och lärde känna nya människor mer ordentligt. Hade kul med kompisar och fick bättre kontakt med Jessica igen. Shoppade även en del behövliga saker. I slutet av månaden åkte jag äntligen till Mallorca och hade det helt underbart!

Augusti -
Det enda jag kan säga är Mallorca. Det var helt underbart, the time fo my life. Alla upplevelser, alla nya människor och vänner sedan innan, familjer jag fick träffa... Allt jag ka säga är att det var underbart och oförglömligt. Festade konstant i 3 veckor, träffade massa nya vänner när jag kom hem och firade Jessicas 18årsdag lite tidigt! Träffade även en vän som jag inte hade sett på länge. Och började även skolan.

September -
Skolan var lugn och jag började övningsköra lite mer. Gick ut på krogen väldigt mycket och trivdes otroligt bra i sällskapet med barndomskompisar, folk från skolan och Jessica. Testade mycket nya ställen och hade kul på vägen! Spexfoto togs och vi hade det kul i klassen med bra sammanhållning! Gick på VILA utförsäljning och köpte äntligen ett PS3. Saknade Mallorca något enormt. En släkting dog.

Oktober -
Begravning och avsked av en släkting. Började köra på körskolan och insåg att målet att skaffa körkort kom ett steg närmare. Höstlovet började och det blev en start på många utgångar. Åkte till saltsjöbaden och kikade på en butik som mammas jobbarkompis hade öppnat, otroligt! Gjorde högskoleprovet för första gången! Blev plågad av huvudvärk och ena handleden började spöka.. Otroligt bra väder för att vara höst! Köpte mina nya underbara vinterskor från ecco! Tror även det var i oktober som jag gick på Ugglas revy!

November -
November startade under mitt höstlov och jag var väldigt glad över allt som hände då. Släkten från norrland kom ner och firade mormor som fyllde 85, jag hade flera körlektioner och började även på en körkortsteorikurs. Gick ut en massa med Jessica och andra personer som betyder mycket :) Blev sjuk igen och jag började gymma. Bokade London resan och var otroligt glad över det! Gick på Harry Potter premiären och filmen var verkligen grym! Gick på massage för första gången i Sverige. Snön började falla ner och kom för att stanna, första advent inträffade även i november. Alla helgona inföll och jag tog en promenad med barndomsvänner till skogskyrkogården för att sedan sätta oss på bar och sedan se på nattbio, otrolig kväll. Fick bra kontakt med barndomsvänner och jag känner att det är otroligt bra.

December -
Vinterkräksjukan kom och hälsade på, fyfan asså.. Lederna tog stryk och jag fick mjölksyra av att gå runt i 5 minuter! Snön täckte marken otroligt och det var riktigt kallt emellanåt. Hade min första tävling på bloggen! Stressade sönder pga skolan och fick nån liknande magkatarr.. Fick åka till London med mamma och det var verkligen otroligt! Shoppade mycket och fick se flera sevärdheter och gick på musikalen we will rock you! Gick ut och hade flera riktigt bra kvällar i början av månaden! Firade in det nya året med samma gäng som året innan och hade en superkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0