10 frågor

1. Beroende av?

Att ha något att göra, umgås med underbara människor, få egentid, dansa och röra på mig.

2. Vad får du oftast komplimanger för?

Att jag bryr mig om andra, min klädstil och ögon.

3. Dina planer under 2016?

Klara av fjärde året på universitetet och därmed bli klar med spanskan på utbilningen. När det gäller just spanskan så hoppas jag att jag är mer eller mindre flytande efter det här året. Förutom det så planerar jag att ha mer fritid, få mer återhämtning och kunna vara mer spontan. 

4. Vad är det konstigaste du ätit?

Det blir väl sniglar i en mariscosås.

5. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Beror alldeles på dag och vad jag ska göra. Men inför jobb eller universitet så går jag upp, fixar mig och åker iväg. Är jag ledig så går jag hellre runt i morgonrock halva dagen och väntar med att fixa mig till senare.

6. Serier du följer just nu?

The Big Bang Theory, NCIS, Hawaii 5-0, Bones, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Gotham, Scorpion, Chicago Fire, Chicago P.D. och Chicago Med. Helt galet hur många det är egentligen. Men jag tittar när jag har tid, så ibland går det veckor utan något avsnitt och ibland kan jag sträckkolla flera avsnitt på raken.

7. 5 saker du vill göra i framtiden?

Bli klar med min utbildning, få ett heltidsjobb i branchen jag utbildat mig, åka tillbaka till Kuba, resa till platser jag aldrig varit tidigare och skaffa familj. 

8. Har du någonsin brutit mot lagen?

Tror de flesta har gjort en del bus/hyss under sin uppväxt, men i vuxen ålder har jag nog aldrig brutit mot lagen.

9. Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

Hur mycket pengar som kommer dras på telefonräkningen den här månaden.

10. 5 saker du vill prova på eller lära dig och varför?

1: Att surfa. Jag har provat det och älskade känslan, vill verkligen göra det igen och lära mig ännu mer och bli bättre! 2: Bli helt flytande på spanska och inte känna att jag har några begränsningar med det språket. Jag älskar ju spanska och ska jobba med det språket så det känns som ett viktigt mål för framtiden. 3: Jag vill prova att åka helikopter någon gång i mitt liv, just för att det verkar otroligt häftigt och jag gärna vill se någon stad/del av land ovanifrån med inte från ett flygplan. En helikopter verkar ha mer frihetskänsla! 4: Jag vill lära mig att spela gitarr ordentligt för att musik är en stor del av mitt liv och har alltid varit. Jag spelade piano som barn men en gitarr är mycket lättare att ta med sig och skapar en annan stämning. Kan ta lite ackord på gitarr sedan några år tillbaka men inte sätta mig och spela som en duktig gitarrist kan. 5: Jag vill lära mig otroligt mycket mer när det gäller dansen. Jag gillar verkligen att dansa och tycker det är häftigt att se utvecklingen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0