dagarna som gått

Nu är det reklam på project runway :) så bra, för då kan jag uppdatera lite :) dock kommer inget stort inlägg just nu :) bara lite uppdatering för de senaste dagarna :)

Igår jobbade jag som vanligt :) efter det så åkte jag in till slussen för att shoppa lite :) köpte en jätte fin ring på glitter som gnistrar något otrooooligt! Lägger upp bild på det senare :)
Testade också lite smink och hudprodukter på the body shop :) ett läppstift var jätte fint och gav exakt den färgen jag ville ha :) men jag köper inget ännu, det kommer säkert in många fler nu till hösten :)
Var även inne på Monki en liten stund, dom hade ju väldigt mycket rea, så jag tänkte att jag skulle titta lite, men jag hittade ingenting...
Istället åkte jag in till tekniska högskolan, där jag mötte upp mamma :) vi gick till en skoaffär där som hade hur mycket rea som helst, och jag köpte 3 par skor :) helt underbart! Tänkte fota allt och visa senare :) ! Eftersom att det var så pass mycket rea så fick jag allt för 620 kr, ett riktigt kap alltså!
Igår tittade jag även på TV ett tag, och så ringde tommy :) det var skönt att äntligen få prata med honom :) <3

Idag har jag jobbat igen :) efter jobbet åkte jag och hämtade ut alla skor och väskor hos skomakaren :) behövde bara betala 280 kr, det var riktigt bra! Å andra sidan gjorde han inte jobben så bra, så jag tror inte jag ska gå till honom om det gäller riktigt fina saker!
Efter de så gick jag till mormor :) har inte träffat henne på ett tag och det är lika bra att passa på när jag är ledig :) stannade där på middag :)

Har inte gjort så mycket här hemma, men nu har jag i alla fall fått en riktigt skön dusch ;) ska snart lägga i silikon serumet eller balsam sprayen, har inte riktigt bestämt mig än!

CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0