M å n d a g

God morgon!
Jag är på toppenhumör idag och det verkar bara bli bättre och bättre ;)
Hann äta frukost imorse, städa ordning i rummet och göra klart allt OCH komma i tid till skolan! Skillat asså för att ha 40 minuter på sig ;)
Svenskan gick helt okej, även fast jag märkte att Saga inte var i skolan  : /  och inte har jag fått reda på varför heller...
På engelskan läste jag ut min bok! YAY! Fick även tillbaka feedback på discussion uppgiften vi gjorde förra veckan och jag fick ett VG+! Det jag skulle tänka på var att försöka få min accent att låta mindre svensk, så det ska jag försöka träna så mycket som möjligt på så kommer jag nog få ett MVG ;)
Spanskan gick jätte bra :) repetition inför provet och så fick vi se lite på en film, var väldigt intressant faktiskt :) så det hoppas jag att vi får göra fler gånger!
God lunch var det och jag åt med Philip och hans klasskompis :) hade de kul och fick oss flera skratt xD Mycket handlade om dramaklassen, scotland, mallorca men även om matteproven, sjukanmälan och annat trevligt :)

Om en halvtimme är det matte och sedan klassråd :) efter det slutar jag! Riktigt skönt med rätt kort dag :) men jag ska sätta mig här i skrivstugan efter och skriva lite på samhälle-historia uppgiften så att jag slipper göra allt jobb hemma!
Efter de ska jag in till stan med mamma igen, och idag ska jag fan hitta nya skor och några nya BHar, annars blir jag tokig!

Sitter föresten bredvid Björn och Majken och när dom märkte att jag ahde blogg ville dom vara med x) så, nu kom dom med på ett hörn också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0