T o r s d a g

Har håltimme just nu, så jag tänker tillbringa lite tid här i skrivstugan :)
Har svarat på en del mail, kollat in lite bloggar och lite annat viktigt :) Nationellt prov i matte sista delen hade jag i morse och det gick riktigt bra! Så jag känner mig inte så orolig :) Hade även en redovisning i Samhälle-Historia och det gick också bra :)

Nästa lektion börjar 14.50 och det är svenska, vi håller på med antikens grekland just nu och det är ju inte de roligaste jag vet precis.. men det kommer prov på det i januari-februari, så det gäller att hänga med! :)

Både den svenska bokrecensionen och projekt arbetet i företagsekonomi ska vara klart tills på måndag, så jag måste verkligen jobba med de i helgen! På recensionen ska jag få ett VG minst och på företagsekonomin ska jag och Saga få MVG på! That's it!

Efter skolan ska jag hem och fixa mig, kanske äta något också och sedan ska jag möta Jessica och vi ska åka till Kulturama och se på en spelning :) Ska bli riktigt roligt och jag ska få träffa min älskling också :) har inte träffats sedan ajg smög upp i söndagsmorse... så det är några dagar sedan! Om jag har tur så får jag sova hos honom ikväll (a) annars så ses vi ju i helgen :)

Det sista jag kommer göra i skolan innan jag åker till Thailand blir ett prov i Historia-Samhällskunskap om Sverigedemokraterna, det kommer nog gå rätt bra :) får i alla fall hoppas på det :)

Ska inviga mitt nya halsband ikväll som för övrigt är svart och inte silvrigt/grått som det ser ut att vara på den här bilden jag tog :) just so you know! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0