Helgen

I fredags gick jag till skolan och hade teoriprov i musik, för att få ett mvg! :)  efter de repade jag in min solo låt tillsammans med scotty och jacob, alltså sjörövar Jennys sång :) som ska vara med i vår pjäs! Vi slutade vid lunch, alltså strax innan halv 12, så jävla skönt så de inte är sant!
Åt middag tillsammans med mamma pappa o tommy :) och tommy sov över :) riktigt mysigt

På lördagen åkte vi till tommys landställe, det är jätte fint där! Vi myste, grillade och gick ner till ett badställe. Jag o tommy tog en sväng med båten också :) åkte o tankade och köpte cola och glass ;)  fick köra lite också, så det var najs! På kvällen kollade vi på en film som hette specialisten, det var riktigt bra :) ! Sen gick vi o sov rätt så tidigt eftersom båda var cp trötta xD

Idag har vi legat o solat, gick ner till stranden och la oss på en filt där också :)  Försökte "spela" lite basket också, egentligen så kastade vi bara mot korgen ^^ men men, det var kul de också :)
Kom hem för ungefär 1 timme sen, helt bombad av all sol! Lite färg har jag i alla fall fått, dock inte så mycket, även fast vi låg ett par timmar!

Ikväll blir de plugg plugg och plugg. Om jag orkar kanske jag tar mig en sväng ut o springer :) skulle vara skönt att börja få ordning på min träning!

Idag är det 1 Juni :) vilket betyder att jag o tommy har varit tillsammans i 4 månader nu :) tiden går fort!

Kommentarer
Postat av: Jessica

naww grattis till dig och Tommy :D<3

2008-06-01 @ 20:46:21
URL: http://xladyofsorrows.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0