torsdag :)

I tisdags fixade jag alltså mitt hår hos frisören :) och på kvällen var det balen! Jag lovar att bilder kommer, men jag kan inte ladda upp några just nu eftersom att jag är hemma hos älsklingen!
I alla fall, jag åkte till balen med philip i en röd cab, underbart! Vi åt, dansade, och chillade, så det var mysigt :) Vi drog till McDonalds senare på natten också :)

På onsdagen var det skolavslutning, jag skulle sjunga :) det gick bra, fast jag var rätt så nervös innan x) Men när jag kom upp på scenen så blev det perfekt! Det var mindre nervöst att sjunga på skolavslutningen än var det är att sjunga på kabarén xD fett skumt egentligen :) men men
Älskade killarnas låt på avslutningen, dom spelade en blandning med typ pirates of the caribbean, simpsons, pokemon, harry ptter, mario och nåt mer :) <3 Me love!
Gick i alla fall ut med 275 poäng :) 8 MVG, 7 VG och 2 G    Helt okej om ni frågar mig :) jag är jätte nöjd!
På kvällen gick jag på bio med tommy, jessica, emelie, hannes, philip, sanna och jokke. vi såg "Utan spår", den var speciell.
Tommy sov hos mig :) <3

Idag har jag slöat med tommy och packat till landet :) fick även ett brev av rytmus där det stod att jag skulle posta mitt betyg till dom xD så det har jag gjort, tillsammans med ett intyg från kurre, så att jag har större chans att komma in! Har även varit i farsta med tommy :) han kollade sina ögon, vi gick och kollade på örhängen till mig, och han valde ut ett par jätte fina silver ringar med svarta stenar i, älskar dom redan!! <3 och om man köpte något över 100 kr så fick man ett par örhängen och ett halsband för typ 60-70 kr, så jag köpte det också xD
Sedan gick vi och åt på thaiwoken :) det var mysigt! Första gången vi var på resturang ensamma, och det har gått typ 4½ månader x) kanske lite knäppt, men men :)
Gick även och letade solglasögon till älsklingen, men han hittade inga :( men däremot så hittade vi en fin t-shirt på jack&jones eller vad den där butiken heter :) så den köpte jag till honom i födelsedagspresent, men han ska få något mer också, för den var så billig :)
Nu har hans nya baslärare varit här i en timme och dom har testat att spela lite och så :) så vi får se hur det blir :) men tommy sa att han tyckte att han var bra, så jag antar att jag kommer fortsätta spela med honom ett tag!

Nu ska jag gå o pussa på tommy och äta jordgubbar! om han kan slita sig från de nya spelet som han köpte idag -.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0