...

I lördags kom tommy till sist o hämtade mig med moppen och vi åkte till philip, för att han, hannes och richard skulle hämta niklas, eftersom dom skulle spela fotboll. Men niklas ville inte med, så vi åkte direkt där ifrån, till fotbollsplanen på skolan där dom (tillsammans med tommys brorsa och hans kompisar) spelade fotboll :) Jag satt bakom tommys moppe, för att inte få bollar på mig xD

söndagen vaknade jag rätt så tidigt, så jag väckte tommy :) vi låg o myste tills att han var tvungen att gå upp och döma match, då somnade jag om igen och sov i nästan 2 timmar :) skönt! När tommy kom hem hade jag precis vaknat, och vi åt lite lunch tillsammans och latade oss framför tv:n. Jag gick hem och åt middag med mina föräldrar som hade varit borta hela helgen. Efter de gick jag o mötte tommy och vi köpte godis och läsk och sen åkte vi hem till mig :) vi myste framför tv:n och han sov hos mig :) hur mysigt som helst!

Måndag morgon hade vi sovmorgon :) jag övertalade Kurre att 9:orna borde få det :) sagt och gjort! När vi vaknade var det fint väder, så jag bestämde mig för att ta på mig min nya sommarklänning, hur söt som helst! Vid lunch började vi bära alla delarna till trummsetet och förstärkare ner till aulan, så att vi kunde soundchecka och ha kabaré på kvällen. Vi soundcheckade och mitt i allt skulle Sophie komma, men eftersom jag stod på scenen och sjöng alla låtarna så skickade jag iväg Frida för att möta henne. Vi repade våran låt en gång och det funkade perfekt! Efter allt de gick vi hem till mig och provade kläder, sminkade oss och åt middag. och tillslut så skjutsade pappa oss tillbaka till skolan. Vi genomförde kabarén och tjänade lite mer än 1100kr på att ha en fikapaus då vi sålde kaffe, saft, kakor och bullar. Efter kabarén blev sophie hemskjutsad av paulo och ahns fosterfamilj och jag gick hem till tommy för att sova där, ännu en natt! älskar verkligen att sova med honom!

Tisdag, då var de 3 kabaré föreställningar pågång! Den första utfördes nästan bra, det som var fel var brandalarmet. Det startade mitt i sista låten.. och alla var tvugna att gå ut på skolgården och ner till ängen. Det visade sig sedan att de var en rökbomd som hade orsakat det, men polisen behövde komma dit och säkra spår.. så vi fick typ sitta ute på skolgården mer än en halv timme. Efter de fick vi slänga i oss maten för att sedan ha två till kabaréer, utan paus! Men det gick bra antar jag. Efter allt de så skulle jag och tommy in till stan för att fotas, men vi struntade i det. Det kändes inte helt rätt för någon av oss, och då känns det bara obekvämt. Min dröm är ju att bli modell, men de blir jag inte av att vara med i ett repotage i FRIDA med honom. Han behöver ju inte ha en del i allt jag gör, bara han stöttar mig, och det vet jag att han gör till 110%. Istället så var vi hemma hos honom och myste och hade en sista kväll innan han skulle till lajvet :)

Onsdag och valborg! Dagen började med att jag gick hem till tommy och sa hejdå, igen.. jag var där i ungefär en halvtimme och myste med en nyvaken pojkvän, vilket var väldigt mysigt! Efter det åkte jag till UM, hade tid där kl 9.00 Var där och pratade med en barnmorska i nästan en halvtimme.. dom tror att alla jävla preventivmedel är så jävla bra, vilket dom inte är. Det vet jag med både egen erfarenhet och av många av mina vänners. Alla har vi fått något problem, därför är jag emot såna där jävla piller! Tror inte de blir några såna alls någon mer gång för mig! Efter de kom jag till skolan och skulle ha idrott, men eftersom jag hade lämnat mina kläder hemma, så blev det en promenad i solen till konsum för att köpa glass istället :) ! Det var mycket trevligare. Efter lunch hade vi hemkunskap, ett av mina favoritämnen har de visat sig att vara. Vi fick laga pizza, det var riktigt enkelt! Efter skolan mötte jag pappa på "hemmakväll" som jag fortfarande vill kalla för videomix. Vi gyrde 7 st filmer där, för vi skulle åka ut till landet. Det blev påsmällen, blonde ambition, good luck chuck, wallander - pyramiden, the bourne ultimatum, the bourne supremacy och 88 minutes. Än så länge har jag bara sett wallander - pyramiden. Den var rätt så bra, har sett mycket bättre wallander filmer, men helt klart godkänd. Efter de så åkte vi hem och packade och åkte ut till landet. Skönt med lite avslappning. Vi kollad ebara på tv hela kvällen.

På torsdagen vaknade jag 10, rätt tidigt när man är ledig, men eftersom att jag gick o la mig halv 11 så var det rätt så förståligt. Jag gick upp och lästa ut min FRIDA tidning, som kom ut 2 dagar innan -.- lite knäppt... Under dagen åkte jag o handlade med pappa, och lyckades få med mig lite gott godis hem, djungelvrål till exempel, som jag äter på just nu. Det påminner mig om tommy :) han är verkligen min drömprins! Jag solade även lite mer än en timme, men ser att jag är lite lite rödare om kindern och man ser skillnad från trossträcket, jag säger bara najs! Om jag gör likadant på fredag, lördag och söndag så är jag i alla fall lite brun tills jag kommer hem till stan igen. Sen skruvade vi ihop utomhusmöblerna och jag bakade småkakor. Under kvällen tittade vi på Wallander - pyramiden. Sen satte jag mig vid datorn, och har inte gjort något sen dess.. nu är kl typ 20 över 12.. och jag borde sova! eftersom jag är trött och kanske ska upp o fiska imorrn, om inte så ska jag i alla fall sola och mamma har lovat att ta lite fina "modell" - bilder på mig (a). Så de blir nog en bra helg även fast jag inte har så mycket kontakt med någon, och är ifrån tommy, det här kommer vara de längsta vi har varit ifrån varandra.. men de är väl bra för vårat förhållande :) saknaden är viktig, det har man ju hört många gånger! Och de stämmer väl till viss del enligt mig. Jag tycker inte att man ska ligga varenda jag o gråta sig till sömns, men de gör jag verkligen inte, och de är jag väldigt säker på att tommy inte heller gör x) han är ingen sån person. Vi kommer bara komma närmare av det här, de är jag rätt så säker på :)
Nej nu ska jag gå upp till mitt egna lilla hus och sova i några timmar!

Puss och gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0