.

Har inte skrivit på länge nu...

Lördag: Repeterade Romeo&Julia, tränade låtar och dans innan luncg och sen efter skulle vi börja repetera hela pjäsen, emn då fick jag mensvärk... jag låg på golvet och i en säng i 3 timmar totalt, efter de ringde philip sin pappa och bad honom skjutsa hem mig. Dom la filtar över mig, köpte ibumetin som ajg tog, fast de blev ingen skillnad alls! Men alla var väldigt snälla och satt där vid min sida :) tack för det <3
När jag kom hem la jag mig i sängen och halv sov medans jag kollade på tv i några timmar, och sen släppte de mesta. Då gick jag o mamma till den där restaurangen centrum, den som heter bella vista :) där åt vi middag :) jag tog nån entricote med potatisgratäng xD när man väl är på restaurang får man passa på :) Sen blev det Pannacotta till efterrätt :)
När vi kom hem kollade vi på CSI/Brottskod försvunnen. det var typ samma program, för när CSI slutade så kom fortsättningen i brottskod ;) Sen packade jag till Finnhamn :)

Söndag: Klockan 8.30 mötte jag Maria, Emelie, Liza och Jessica vid bussen för att ta oss in till cinderella båten som skulle ta oss ut till Finnhamn där vi skulle spendera vår klassresa :) Allting gick bra, fast när vi kom ut till Finnhamn så var de så kallt och blåste så de inte var klokt! brrrrr
Men vi bäddade o tog de lugnt innan vi tog en fika med mackor, varm choklad och te :) Efter de började jag må dåligt, fick mensvärk, ont i huvudet och öronen så att de bara dunkade! Så jag sov typ till o från i 3 timmar, sen blev de bättre. Sen på kvällen låg jag inne i niklas o joels och dom andra killarnas rum, då kom alec och johanna in o började dansa o grejer.. visade sig senare att tjejerna hade haft med sig dricka, och att dom hade fått i sig lite. men men, de var väl sött antar jag.. själv har jag kommit ifrån allt de där, och de finns väl både för och nack delar antar jag. men så länge jag har tommy och mina vänner så klarar jag mig utan sprit och annat knäppt.

Måndag: Då kom tommy till Finnhamn, helt jävla underbart! Saknade honom så himla mycket!!! När jag såg honom bara sprang jag och kastade mig på honom x) Han betyder så himla mycket!! <3 dagen spenderade jag med honom i stort sätt :) tog en promenad till kiosken också :) på kvällen skulle han o jag sova på glovet i niklas, joels och dom andra killarnas rum, men de blev var så jävla kallt så vi flyttade över till de andra huset igen :) Mysig natt :)

Tisdag: Vi packade och städade vårat rum :) så de såg faktiskt riktigt fint ut :) Efter de tog jag lite prommenader med söta människor :) Vid två tiden kom båten och vi åkte hem.. kändes som en lyckad klassresa i alla fall. För min del var den bättre än förra året :) pga att jag mådde dåligt då.
När jag kom hem packade jag upp och duschade, sen gick jag hem till tommy :) Vi tittade lite på TV och låg o myste :) sen sov jag där :)

Onsdag: hade sovmorgon, men jag o tommy lyckades komma till skolan ännu senare x) Lyckades få reda på avd ajg ska göra i hemkunskap för att få mvg, så jag får väl försöka :) efter skolan gick jag hem till tommy o hämtade min väska, och gav en av korsetterna till anna som ska få låna den när dom spelar sin pjäs :) Följde med Maria hem och satt o pratade bort flera timmar xD tiden går fort när man har tråkigt eller hur maria ;) ?  Hennes lilla mucho (stavas så eller hur?)  var så sööt :) När jag kom hem pluggade jag lite, och sen satt jag vid datorn..

Känns som något är fel.

Kommentarer
Postat av: maria

hahah ja mucho heter min lilla älskling! :D mysig klassresa, fast lite knas, menmen, allt ordnar sig! :D <3

2008-05-22 @ 15:22:31
URL: http://mmariua.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0