Helgen

Efter teatern i fredags kväll gick jag hem till tommy och överraskade honom :) han hade lan med massa killar.. o dom skulle dra till videomix när jag kom x) så jag följde med :) när vi kom tillbaka så stannade jag i en timme eller nåt sånt, för att sen gå hem och sova :)

På lördagen skulle jag egentligen jobba på konsum, men jag mådde illa och hade ont i magen, så jag ringde o sjukanmälde mig istället, sen somnade jag om :)
När jag vaknade vid halv 1 så mådde jag bättre :)

På lördag kvällen gick jag hem till tommy och myste med honom för att sedan sova där :)

På söndagen slappade jag hemma hos tommy i stort sätt hela dagen. På kvällen gick jag, mamma och mormor till den där restaurangen i tallis och åt middag :) gott gott
Senare på kvällen kom tommy hem till mig, vi tittade lite på film och sedan sov han hos mig :) mysigt!

Idag var de stökigt i skolan, jag försökte skriva de där författarporträttet som ska vara inlämnat imorrn, coh de gick väl, men fan va jobbigt de var när alla bara skrek och höll på!
Efter skolan följde jag med tommy hem, vi myste, tittade på tv och åt glass tillsammans
Resten av kvällen har jag tillbringat framför datorn. Skrivit på hemkunskap inlämningen och uppdaterat lite på bilddagboken och här på bloggen :)

Har också varit och shoppat med mamma. Köpte ett par nya diesel jeans, ett par svarta shorts, en t-shirt, en vit bh och typ "träningskläder" som jag ska ha i sommar.

CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0