hej!

Har varit hemma i ett par timmar nu och hunnit få i mig lite mat! :)
Har velat blogga flera gånger idag, men helt enkelt inte haft tiden, men nu kommer ett inlägg i alla fall!

Har haft rätt så mycket att göra de senaste dagarna och släppt bloggen lite, har inte velat bli helt utarbetad heller, det är en av anledningarna! Har velat komma isäng någolunda tidigt och ändå sköta om skolan!

Idag har jag bara varit i skolan, en helt vanlig dag, förutom att en i klassen började elda något mitt i lektionen.. kan ju verka kul, men ärligt talat så tycker jag att det var rätt så onödigt.. är ju en sak att typ driva med en lärare på skämt.. men att börja elda saker inne i ett klassrum, då tycker jag att man har gått lite för långt!

Etfer skolan så åkte jag direkt in til Polismyndigheten för att hämta ut mitt pass :) det gick fort och det tog inte många minuter förrän ajg satt på tunnelbanan hem igen!
Passade på att köpa hem thaimat idag, då pappa inte orkade laga nån mat och mamma jobbar sent! Hur gott som helst! :)

Igår var de ju tänkt att jag skulle sola, men eftersom att tommy kom så sköt jag upp det till idag, så jag ska alldeles strax ta tunnelbanan till farsta för att lägga mig i solariet (med solskyddsfaktor!) en kvart :)
Men först ska Jokke få reda på vilka fel han hade om mig (la upp ett test på bilddagboken för ett tag sen som han svarade på xD)


Sista kvällen i Venezuela! Alldeles för röd...


Kommentarer
Postat av: jennie

mer?!?!!?:P

2008-11-04 @ 21:15:47
URL: http://madebyjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0