hello!

Godmorgon! :)
Vaknade upp med lite feber idag, så jag valde att stanna hemma! Sjukanmälde mig, ringde pappa och smsade saga innan jag gick och la mig igen för att sova bort febern. Vaknade helt av mig själv 3 timmar senare och kände mig lite piggare men med mer huvudvärk.. hur nu det kan komma sig...
Gick i alla fall upp och satte mig vid datorn, lämnade in Samhällsuppgiften via Fronter och skickade den till saga (hon erbjöd sig att printa ut den och lägga den i lärarens fack, så underbar hon är!)! Och nu är det fixat :)
Tänker snart lägga mig i sängen igen med varm choklad och kanske en macka, men jag ville kika liiite på bloggar innan, dock inte alls så mycket som jag brukar eftersom att jag inte mår bra!
One Tree Hill boxen kommer lägligt nu :) kan sitta och kika på underbara avsnitt under dagen! :)
Jag tänker bara ta det lugnt idag, men jag ska försöka få upp lite inlägg i alla fall :) men det blir nog inte så mycket ikväll eftersom att pappa kommer förbjuda mig att sitta vid datorn när ajg är sjuk x) vilket är rätt förståeligt, men om det bara är en liten stund i taget så tycker jag att det är okej :)
vad tycker ni?
Skriver mer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0