måndag morgon

Godmorgon!
Just nu sitter jag här vid datorn och tvingar i mig frukost, det går ju nästan inte! Jag har haft problem att äta frukost tidigt sedan några år tillbaka, men det började funka nu på hösten.. men senaste veckorna har jag slarvat lite. Nu mår jag illa, precis som jag gjorde onsdag torsdag och fredag förra veckan, plus att jag mår illa för att jag inte har ätit och då är det svårt att få i sig något, det kan jag garantera! För mig brukar det funkar efter nån timme eller precis när jag kommit till skolan, men då är man ju lite sent ute...Så nu sitter jag här med en tallrik havregrynsgröt med lite hallonsylt på och ska åtminstone få i mig halva, annars vet jag inte vad!
Jag hade ställt klockan redan på kvart över 6 idag, vilket resulterade i att jag fick knappt 6 timmars sömn... kanske inte de bästa då jag ändå sitter vid datorn på morgonen? Nej, inte direkt.. men jag får försöka kompensera det med att gå coh lägga mig tidigt ikväll, typ vid 9-10 tiden nån gång :)
Skoldagen idag är väl som vanligt antar jag.. har i och för sig matteprov, men det är bara ett g-test och borde inte vara någon fara :) hoppas jag i alla fall!
Om 10 minuter måste jag gå för att hinna med tunnelbanan, men det kommer jag hinna :) har redan klätt på mig, fixat håret, sminkat mig och packat väskan! Känns skönt att jag har allt gjort och gick upp tidigare för det.. men samtidigt hade jag nog kunnat behöva sova en halvtimme längre.. aja det där löser sig ikväll får jag hoppas!
Vet inte riktigt vad som händer efter skolan idag.. antingen så pluggar jag, tar de lugnt eller är med Tommy :) får väl se hur de blir! Funderar lite på att åka och sola, men jag kanske borde vänta en dag till.. vet inte riktigt..
Har inte så mycket press just nu i de flesta ämnerna.. det kommer nu under veckan.. kommer bli jobbigt, det känner jag på mig! Allt hade varit så mycket enklare om jag var intresserad och förstod.. men det gör jag ju inte, och lärarna verkar ju inte bry sig, så det blir nog g i flera ämnen, jag siktar inte ens högre, för det är ingen idée och sånt känns förjävligt!


Jag i Venezuela!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0