Onsdag

Idga har jag hunnit haft matte och spanska, än så länge..
Om en timme ungefär börjar engelskan och efter de är de ytterligare 2 timmar matte. Efter den här veckan kommer jag verkligen tröttna på matte, ska jobba 9 timmar på bara 5 dagar, plus det som ska göras hemma (vi har ju stort prov imorrn, så det är ju bra om man går igenom lite hemma). Vi har 2 matte prov under veckan och förberedelser inför nationella, som kommer ligga om 2 respektive 3 veckor... Snacka om sjukt mycket matte!
Förutom de så ska jag ha läst klart en engelska bok om 3 veckor, gjort en engelsk filmrecension inom 1½ vecka, Samhälls/Historia prov om en vecka, fördjupningsuppgift i Samhälle/Historia som ska vara klart om 2 veckor, Svenska fördjupning som ska redovisas om 1 vecka, spanska prov om 3 veckor, företagsekonomi prov nästa vecka (hänger mycket på vad för resultat man får på den, för de kommer förmodligen bli de i slutbetyg) och sist ett grupparbete i företagsekonomin!
Det här är inte direkt lite.. och jag har ju mycket annat som måste göras förutom skolan också... 2 jobb att tänka på, fixa allt inför Thailand, fira mamma och pappa som fyller år om 1 respektive 2 veckor, hinna spendera lite tid med vänner och pojkvän innan jag åker iväg, träna, sola osv...
Förstår inte hur jag själv ska hinna allt och samtidigt inte stressa ihjäl mig, men jag hoppas att det löser sig på något vis! :) Det måste de helt enkelt göra!

Igår hittade jag rätt mycket tävlingar, så det blev faktiskt rätt många tävlingstips i bloggen, jag hoppas att det inte var någon fara x) Förövrigt så har jag ont i huvudet och lunchen i skolan är äcklig... Den här dagen kommer bli låång, riktigt låång!

Ska i alla fall försöka hinna med att fixa med datorn och allt nu under rasten så har jag mer tid hemma för att plugga och ta det lugnt :) Måste även en snabbis till stan efter skolan för att kolla på en väska, hoppas verkligen att jag hittar den, för jag skulle verkligen vilja köpa den! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0