skolan

Sitter i skrivstugan och har precis skrivit klart historia läxan och lämnat in den i Fronter, vårt inlämningsprogram i datorerna.. är förövrigt inte världens bästa program, men bättre än vad jag trodde de skulle vara! :)

Svenska läraren var sjuk imorse.. så vår biträdande rektor gick in och tog vår lektion.. gjorde inget speciellt, han bara berättade om Språksociologi :) jag tycker faktiskt att det är rätt kul, men det trodde jag verkligen inte när jag hörde ordet, alltså innan jag inte visste vad det var x)
En stund senare fick vi veta att Företagsekonomi läraren också är sjuk idag, så vi slutar tidigare! :) Istället för att sluta 16.05 så slutar vi 14.25 och det ska bli otrooligt skönt! ;)

På engelskan fick vi tillbaka en mapp där vi fått feedback på de arbeten vi lämnat in osv :)
Jag fick Very Good på mitt tal, och det är jag nöjd med! 5 av 9 på hörförståelse, det gick inge bra, men jag är nöjd i alla fall. Och sist men inte minst så fick jag excellent på en inlämningsuppgift då man skulle skriva en kort samanfattning och en ordlista! Nu siktar vi på ett högt betyg ;) haha!

Jag läste ju ut novellen igår, så nu ska jag bara skriva klart novellanalysen så är det färdigt också! Men eftersom att jag träffar läraren tidigast(!) torsdag, så är ju de inga problem!
Ikväll blir det väl att plugga samhälle antar jag.. ska ju ha en diskution om valet och lämna in nån uppgift.. får fixa allt de ikväll!

Vet inte om jag börjar bli sjuk eller nåt.. men jag fryser så otroligt mycket! Har redan två tjocktröjor på mig oh en t-shirt under, men jag sitter och hackar tänder och har gjort det hela förmiddagen  : /



Fick en kommentar angående att jag biter på naglarna av någon som inte vågar säga vem den är xD Jag skrattar åt det xD så patetiskt att vissa inte har något annat för sig xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0