8 månader :)

Gjorde klart mitt matte prov för 20 minuter sen.. min lärare sa att det ksulle ta 2 timmar, därför skulle vi börja en timme tidigare.. alltså kunde jag lika gärna ha börjat den vanliga tiden 10.05 istället för 9.00, men nej nej, det skulle ju ta sån lång tid! Ååh vad jag blir irriterad, jag kunde fan fått sova en timme längre, och det skulle jag verkligen behövt! Sitter här och håller redan på att somna, jag gäspar, vill bara lägga mig ner och stänga ögonen!

Det som är positivt är att jag kan få i mig mat tidigare, men med den här skolans äckliga mat så blir det väl säkert ingen lunch för min del.. brukar ju bli så nån gång i veckan... så jävla störande!

Igår tränade jag, blev förvånad av mig själv, på 5 minuter hade jag simmat 8 längder, försökte lugna ner mig sen och ta lite pauser, men på 15 minuter had ejag simmat 20 längder, inkl. paus. Så jag var klar med mina 40 längder (alltså 1 kilometer) efter 35 minuter, och då hade jag vilat cirka 10 minuter ändå :) så ajg simmar en kilometer på mindre än en halvtimme :) jag är stolt!
Nu när jag vet att det går så pass fort kan ajg göra det oftare! Kostade 20 kr att simma en gång, 10-gångers kortet kostar 150kr, så det är ett bra pris tycker jag :)
Det får pappa betala det så kan jag simma 10 gånger :) det verkar som en bra idée!

Innan jag åkte från högdalen köpte jag en röd ros som kallades "black magic". Eftersom att jag och tommy firade 8 månader igår så ville jag överraska honom med en ros :)
Han kom och hämtade mig nån gång efter 20.00 så åkte vi hem till honom :) var där under kvällen, gjorde inget speciellt :)

Idag ska jag jobba, simningen as usual på torsdagar! Får se om det blir någon salsa, har inte riktigt bestämt mig :)


Kommentarer
Postat av: Em

okej, tack. Då blev det ju rätt.

Aa men jag har precis börjat läsa den,får väl se vad jag tycker om den :)

Okej men just nu är jag pank,men får pengar i slutet oktober igen.Men vi måste ju dra dit någon gång,värkar ju ha fett snygga skor ! aa såklart,ha de bra så länge <33 puss

2008-10-02 @ 14:36:30
URL: http://emslof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0