min torsdag!

Har ju som sagt inte blivit så bra uppdaterat under dagen :) men nu kommer i alla fall ett inlägg! ;)
Tipsade ju till några tävlingar i ett par inlägg innan :) om ni inte är intresserade så är det bara att strunta i de inläggen!

Historia provet gick bättre än förväntat och jag hoppas att jag klarade det riktigt bra! :)
Förutom de så har jag fått veta att vi fick VG på vårt grupparbete när det gällde pirat kopiering på samhällskunskapen :) blev riktigt nöjd faktiskt!
Hade även biblioteksinformation idag, helt okej, blev åtminstone de när Simon höll på att larva sig, dock blev de lite för mycket ibland, men men xD

Under kvällen har jag varit hos Tommy och ätit middag :) och senare fick jag skjuts av hans föräldrar till simningen :) det var snällt!
På simningen gick det faktiskt RIKTIGT bra idag, så jag är helt nöjd!

Pappa kom och hämtade upp mig vid svedmyra och vi åkte upp till gubbängen för att lämna 2 filmer som jag och tommy hyrt den senaste veckan :) så ajg slipper lämna dom imorrn efter skolan!

När jag kom satte jag mig direkt vid datorn, har ju inte suttit så mycket senaste dagarna och jag ville verkligen läsa mina favoritbloggar! Har inte hunnit med exakt allt, men det hinner jag med imorrn eller nån annan dag!

Imorrn är det matte, svenska och idrott :)
Inte många lektioner alltså, plus att det är fredag! ;)
På matten blir det är räkna fort om jag ska slippa att sitta med det under helgen och på svenskan så måste jag verkligen komma igång med min novell!
På idrotten ska vi springa, men med min arm så gör jag nog inte det, jag och Saga går den där sträckan istället :) gå 2.6 kilometer kan ju vara riktigt mysigt :) i alla fall när man går med någon som är så underbar som Saga ;) <3



Hoppas ni haft det bra under dagen och är lika positiv och på lika bra humör som mig! ;)

Kommentarer
Postat av: Saga

Då ska min kamera fanemej följa med imorgon så vi har något att roa oss med på vägen :D

2008-10-09 @ 22:35:53
URL: http://sagapaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0