SPORTLOV!

På historian fick jag veta att vi ska jobba med mellankrigstiden, andra världskriget och förintelsen. Dags förmig att visa MVG kvaliteerna då ;) jag är väldigt intresserad av andra världskriget och förintelsen och har jobbat väldigt mycket med det under högstadiet så jag är rätt säker på ämnerna, så jag hoppas att jag nästan får ett MVG på provet så jag får ett starkt VG som slutbetyg i skithistorian :P historia har alltså aldrig varit min starka sida och jag är inte intresserad av det, förutom då andra världskriget och förintelsen...
Pannkakor fick vi till lunch, första dagen som jag åt i skolan den här veckan :) Efter det så var det matte och engelska, det visade sig att jag fått excellent på min translation, så nu ligger jag ännu närmre mitt MVG i engelska, det uppskattas rejält! När jag kom till tallis mötte jag Cili, Philip, Wilma och Vincent, blev lite sällskap med Philip och Wilma nästan enda hem :) trevligt trevligt!

Om 5 minuter ska jag gå iväg till tunnelbanan och åka till jobbet :) ska ju som sagt jobba lite extra ikväll, ska bli skönt att få lite mer in på kontot nästa månad, måste ju spara till i jul om thai resan blir av :) då blir det ju även bankok, och där kan man köpa hur mycket som helst :)
På tal om thai, jag ska väl slänga upp lite bilder därifrån här på bloggen, dock blir det långt ifrån alla.. har nästan 1000 bilder tror jag, så det blir bara en del, men det är väl trevligt det också :) Ikväll kommer bilder upp från gårdagen och idag såklart, men inget innan jag kommit hem och käkat räkor! Om jag är helt slut efter jobbet så kommer bilderna en annan dag :) men ajg siktar på ikväll ;)

Kommentarer
Postat av: Denise

okej vad skönt :) var jobbar du extra? :)

hihi vad kul att läser min blogg så ofta :)

2009-02-20 @ 16:38:19
URL: http://naztysbunny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0