T o r s d a g !

God morgon babes ;)
Jag vaknade för en timme sedan och kunde inte somna om, så jag satte på TV:n på MTV och tog upp senaste Comso och läste lite :) Började ju prenumerera på Cosmo via ett erbjudande då man fick en värde check och kunde få ansiktsbehandling, massage eller liknande :) och jag tänker absolut fortsätta få hem den underbara tidningen i brevlådan ;)

SItter vid den nya underbara datorn nu, och den verkar fungera super! Killarna som fixade den var till och emd så snälla att de la till spelet som jag tog bort för vi trodde de berodde på drivrutinerna till det, så nu ligger World of Warcraft på skrivbordet och förmodligen funkar perfekt eftersom att han som la till det är en riktigt gamer ;) så nu slipper Tommy fixa det igen!
Saga, hur fixar man upplösningen på Vista? Allt är en aning stort... känns som om någon trodde jag var en bebis med dålig syn ^^ Har svårt att lära mig att hitta saker på Vista, men jag gillar ändå konceptet :)

Om ett par timmar börjar jag jobba och innan dess ska jag städa undan lite grann och fixa med datorn :) bara ta det lugnt och så! Imorrn blir det stan med Sagapaga :) kolla bokrean och lite andra roliga butiker! Fick föresten två böcker igår som mamma köpt, två spanska lexikon! Väldigt behövligt då jag planerar en framtid i spanien, har ju mina kära vänner där, precis börjat lära mig språket och vill gå bartender utbildning samt kanske flytta dit nått år och plugga, om det inte blir i Scotland eller så :)
För er som undrar varför jag skriver Scotland med c och inte med k och två t som man gör i Sverige så är det för att när jag pratar om Scotland så är det med alla som var där, jag rpatar mycket om det med de i Mallorca osv, och då föll det naturligt för mig att skriva med c. När jag uttalar Edinburgh gör jag även det på det scotska sättet :) Bara så att ni inte tror att jag inte vet hur det stavas ^^

FIck en anonym kommentar angående min längd i och med mitt inlägg "Fotomodell nästa?". Jag mäter 1.65m ö h! Alltså är jag på tok för kort för att bli en riktigt modell och så, men jag älskar att bli fotad och har haft modellyrket som dröm under längre tid! Det finns folk som är 1.55m och är modeller, så jag ger inte upp ;) haha!



EDIT: Jag fixade upplösningen all by myself ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0