T o r s d a g

Vaknade, åt frukost och spydde upp hälften.. nej de var inte så mysigt, så jag stannade hemma några timmar!
Eftersom att bitr. rektorn skulle prata om inviduellt val och vi skulle göra en viktig grej på samhällskunskapen så pallrade jag mig iväg till skolan emd förmodligen feber.. klarade av lektionen och sedan gick jag hem igen! Skippade alltså datakunskapen, eftersom att jag har viktiga lektioner inför prov imorrn som jag måste gå på!

Har i alla fall packat till Kungsbergat nu på kvällen, varit hemma hos tommy och hämtat packning och snowboarden. Han hade gjort om rummet och hängt upp basarna och elgitarren från taket och ner, det blev så sjukt snyggt att jag blev chockad! Han har väl inte haft ett så "killigt" rum direkt, för de har legat massa andra grejer där som aldrig lbivit bortplockade, men för första gången så såg det riktigt killigt ut på ett bra sätt och jag gillade det sjukt mycket! Nu tänker jag inte ställa dit massa tjejsaker, för dom passar inte in! Annars brukar jag ha lite saker kvarglömt där, men nej, nu när han har gjort de så fint då kan de faktiskt inte finnas sånt! ;)

Under kvällen har jag tittat lite på TV och bara haft de skönt! Läst historia har jag också gjort, det tycker jag var enormt bra av mig ;)

Imorrn får vi se hur jag mår, men jag ska gå till skolan i alla fall! Det är möjligt att jag skippar den första/de första lektionerna, men som jag känner nu så gör jag inte det, för jag mår verkligen bättre :)

Några bilder från dagen! :)






Den här bilden ser konsig ut, blev knäpp vinkel med kameran, tagen typ underifrån -.- ser tjock ut om benen xD aja, jag bjuder på de, ser ju inte ut så i verkligheten ändå så ;)

En sista hälsning innan jag drar mig mot sängen, Saga, jag älskar dig, finns vid din sida <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0