Onsdag - sol igen

Dagen har varit lite för kort men riktigt bra :) Första dagen på länge jag fick sova ut och verkligen kunde, så jag sov till halv 1 ungefär. Gick direkt ut och la mig i solen, för ja det var verkligen strålande sol här ^^  Låg och solade i cirka 2 timmar medan jag lyssnade på Kelly Clarkson och Linkin Park. Efter de blev de mer planerande inför Mallorca resan. Vid middagen var det jag som var grillmaster, eller försökte i alla fall ^^ Underbart god grillmiddag med färskpotatis och tzatziki :)  Efter det blev de en tur med bilen, alltså övningskörning! Lyckades bättre idag, var ute på en större väg och parkeringen blev liite snyggare ;) Nu under kvällen har jag kollat på How I met your mother, 2½ Men, Bones och lite annat :)

Imorrn planerar jag att åka hem, förmodligen i alla fall, är ju inte helt bestämt :) Vill träffa J men även en del vänner ^^ Har jag tur blir det bättre väder och när jag åker ut på landet får de gärna vara perfekt sommarväder! Förövrigt har jag precis duschat, otroligt skönt! After sun åkte på efter, svalkande och underbart!



Gammal bild

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Kul att du vill vara med och tävla.=)

2009-07-08 @ 23:55:15
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: © ANNAPANNA » Foto, Design & Tävlingar! ♥

Du har vunnit min tävling i bloggen om ett presentkort på 300kr hos intinprylar.se :) Men jag behöver din hemadress för att företaget ska kunna skicka presentkortet till dig :)

Skicka i en kommentar, jag godkänner den självklat inte så andra kan se den :]



kramar!

2009-07-10 @ 17:45:58
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: catta

Var med och tävla igen denna veckan :)

http://catharinamodell.blogg.se/2009/july/tavling-vinn-ett-presentkort-hos-phaxswimwe.html

2009-07-10 @ 19:41:43
URL: http://catharinamodell.blogg.se/
Postat av: sara

hej.



fin blogg. :)

2009-07-11 @ 12:35:51
URL: http://smuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0