Uppe med tuppen

Uppe med tuppen! Ja nästan i alla fall.. Igår kunde jag inte sova och jag höll på att packa länge och har säkert ändå glömt hälften, det är åtminstone så det känns. Jag ska till jobbet nu på morgonen, börjar klockan 7 :) Ska bli skönt att börja göra saker igen även om det betyder jobb en dag och sedan sommarlov :) Känns lite knäppt att åka till landet ikväll då jag nog hellre träffar folk, men jag kan åka hem när jag vill så det blir inga problem :) J kommer förmodligen ut nästa vecka och det ska bli helt underbart! Nej, nu är det dags att få på mig sista kläderna!

Har skaffat comviq surf till bärbara datorn, så det ska förmodligen gå lite bättre och snabbare att använda internet på landet nu, ska testa det i helgen, så nu hoppas vi på det bästa :) Jag uppdaterar som vanligt bara att bildprogrammet till min kamera finns på den här datorn, så nytagna bilder får ni se när jag kommer hem från landet :)

Kommentarer
Postat av: Andreas Årzén

Trevligt! :)



Du, jag har frågestund i min blogg och det vorre jätte kul om du kanske hade en eller annan fråga att ställa, om du vill alltså hehe. Skulle vara kul :)



Hoppas du får en riktigt bra lördag så hörs vi snart igen! // Andreas

2009-07-04 @ 13:10:17
URL: http://andreasarzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0