Helgen

I lördags var jag med J och hans kompisar innan vi bestämde oss för att bara gå hem och ha en chill kväll framför TV:n med en film :) När vi var påväg hem träffade vi på den här sötnosen som satt mitt på vägen ^^


Ja, det är en jätte liten harunge :) en decimeter lång kanske den var, så otroligt söt! :')

Vi sov i alla fall bort halva söndagen och när vi väl fräschat upp oss och fått i oss mat åkte vi till Marcus och var där en stund. Jag drog dock tidigt för att jag skulle hem och plugga och det gjorde jag också för en gångs skull, jag börjar bli bra på det där, min självdisciplin blir bättre och bättre! Det är verkligen något att hurra över :)
Jag skrev klart naturkunskaps uppgiften och gick och la mig ganska sent, men ändå glad över att jag hade lyckats!

Imorse försov jag mig som sagt, men det visade sig att läraren inte dök upp till lektionen, han hade glömt våran klass, så jag missade ingenting. Första gången jag försover mig på ett år typ och då tajmar jag det så pass bra, är inte alla som lyckas med det ;)
Jag la mig i alla fall och solade i en timme innan jag gick till skolan för att jag hade lunch efter första lektionen, så jag hade lång tid innan nästa började :) Fick färg på mig och det var skönt att se att det tar ;) När jag kom till skolan fick ajg tillbaka spanska provet, MVG! Fick även tillbaka musikprovet, 1½ poäng från MVG och gjorde sedan de praktiska musikprovet som gick bra :)
Chillade i solen med några från klassen och bara hade det trevligt innan vårt Wordprov började. Det gick verkligen inte bra för mig.. men men, såna smällar får man ta ibland. Jag hade i alla fall fått MVG på excel provet, så jag hoppas på ett VG i kursen i alla fall ;)

Efter de åkte jag hem, käkade och drog iväg till farsta. Köpte min efterlängtade kortkorta jeanskjol och tanning oil för att steka lite extra i solen korta stunder ;)

Nu under kvällen har jag pluggat samhällskunskap, det har faktiskt gått bra och jag har förstått allt än så länge. Kände dock att jag var tvungen att lägga av innan jag tröttnade totalt och nu tänkte jag skriva reflektionen till musiken så att jag har det ämnet helt färdigt! :) Tänkte försöka hinna med 2½ Men ikväll också, ett program man verkligen inte kan få nog av ;)

Idag har jag tagit min sista tablett på penicilinet och jag mår verkligen bättre, men jag skulle nog inte vilja påstå bra än...

Kommentarer
Postat av: cilipili

Vi är bäst på spanskaaaa! :D

2009-06-01 @ 22:33:24
URL: http://prill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0