Hemma från Landet och Ålön

Jag har mobilbloggat över 10 gånger, men det var bara de två första som kom fram.. så trist! Men så kan de gå ibland, man har ju hört och märkt att det inte fungerar felfritt så.
Åkte i alla fall hem till J i onsdags och kikade på en film :) Vaknade på torsdagen och insåg att han hade blivit sjuk, så jag pussade lite extra på honom innan jag var tvungen att åka till landet :) Massa TV och annat, tog de bara lugnt på kvällen. På fredagen körde jag båten ut till Ålön, i 7 sekundmeter (!!!!), det var starkt gjort alltså! Så mycket mat jag åt den dagen har jag nog inte fått i mig under hela mitt liv, känns så i alla fall.. Har mått illa eller känt mig otroligt mätt sedan fredags kväll! xD
Sov på en soffa den natten och fick träplankor till kudde eftersom min trillade ner på golvet.. Gör inte så mycket dock i och med att de bara var några timmar :P
Igår tog vi båten hem igen och jag övningskörde med bilen hem till stugan, ganska bra gick de för att ha pausat i ½ år :)
Duschade och tog bussen hem, åkte till Marcus där J och Mats var :) Vi kollade på filmen Barnyard (tror att den hette så) och slappade ^^ Sen tog jag och J tunnelbanan hem till mig och sov :) Vaknade upp vid 7 imorse av att J sitter påklädd vid sängen, jag blev otroligt förvirrad och han sa att han inte kunde sova för att han förmodligen fått öroninflamation, stackrn! :( Så nu sitter jag här orolig över hur han mår för jag har inte hört något sen han kom hem :( Så tråkigt att han blev sjuk just nu när de fina vädret kom, tycker så synn om honom!

Nu ska jag gå och fixa mig och hämta ut ett paket :) Så får vi se om det blir något solande eller så :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0