Söndag!

I onsdags åkte jag som sagt ut till landet med J och vi tillbringade ett par dagar därute :) Tittade på filmen The spirit och Yes Man, cyklade 4.5 kilometer, fick världens grillmiddag, tog det lugnt, gick promenader och jag visade honom runt :) Mysigt var det och skönt att komma ifrån stan ett par dagar även om jag stormtrivs i Stockholm!
På fredagen åkte vi hem i alla fall, fixade i ordning oss, gjorde Tacos till middag och sedan gick vi hem till en av hans kompisar som bor cirka en kvart från mig :) Var där under kvällen, tog det lugnt och tittade på film. Kom hem ganska sent, så brukar det ju bli :)
Igår tog vi det lugnt, fixade lunch och middag, hyrde film och massa annat :) När kvällen närmade sig åkte vi in till stan, mötte upp Saga och hon&jag åkte in till fridhemsplan och Rålis för att träffa våran klass! Umgicks med folk ett par timmar innan vi mötte upp Adde och åkte hem till J's kompis igen :) Där träffade vi en massa folk och hade det trevligt :)

Har precis hunnit gå upp och röja lite idag, J skulle gymma så han åkte iväg en timme sen eller nåt :) Har försökt städa i ordning eftersom att jag aldrig hinner de efter jag har lagat mat och vi ska ut, så nu röjde jag upp ordentligt i köket, vardagsrummet och mitt rum :) så nu ser det inte helt förjävligt ut! Tur de, för annars lär ju mamma och pappa bli lagom glada om dom kommer hem och lägenheten ser uppochner vänd ut ^^

Har ingen aning om vad som händer ikväll, men det löser sig alltid :) antingen träffar jag folk, tar det lugnt eller pluggar, finns alltid saker att göra i mitt liv :)

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0