100223

Somnade tidigare igår än vad jag gjort på många år och jag sov i 12 timmar, helt sjukt... Vaknade i alla fall av mig själv, innan väckarklockan och tog det lugnt innan det var dags att åka till skolan. En lektion och sedan var det dags för UF mässan i Älvsjö! Där gick jag och Saga runt i mer än en timme men det fanns inte ens i närheten av så mycket intressanta saker som det gjorde förra året och det enda som följde med mig hem var en handdesinfektions spray med citruslukt.. Skumt, men bra att ha till Mallorca ;D

Nu under eftermiddagen/kvällen har jag pluggat natur, tittat på TV och tagit det lugnt. Är hungrig hela tiden känns det som och snart måste jag gå och ta något att käka... igen!

Planer gjorde inför imorgon kväll i alla fall coh torsdagen är fullproppad med roliga(?) saker! Känns som att man nästan aldrig har tid "att bara vara", men det känns ändå rätt bra att det är så, för den tiden brukar ändå nästan alltid sluta framför datorn för min del, haha. SKa bli skönt med lov nästa vecka, ska äntligen få läsa böckerna i lugn och ro, gå till frisören, tandläkaren och jobba ett par pass. Ska även försöka gå på bio, träffa en vän och kanske till och med få till en fotografering!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0