100118

Studiedag, det hade jag idag. Skönt att få sova ut ännu en dag och sedan var det bara att ta tag i det som behövdes göras! Ringt till sjukhus, bokat tandläkartid och varit inne på förhoppningsvis nya jobbet och pratat med en ansvarig där. På kvällen passade jag även på att baka lite, kika på TV och ta det lugnt :) Har varit en riktigt bra dag och det känns som att jag faktiskt gjort något vettigt. Är inte ofta jag känner det när jag har lediga dagar längre av nån anledning :P

Just nu ligger jag i sängen med minidatorn i knät och kikar lite på CSI samtidigt som jag läser i naturkunskapsboken. Prov på torsdag och eftersom det är ganska länge sen jag läste alla sidor i evolutionskapitlet tänkte jag att jag börjar med det och sedan imorrn och på onsdag tar jag anteckningarna och instuderingsfrågorna! :) Än så länge har det gått bra och jag har kommit ihåg att jag läst allt, så lite sitter verkar det som.

Imorrn är det skola och sen måste jag väl antagligen plugga mer. Känns ändå bra att vi inte fått så mycket läxor och prov och att man faktiskt kan klara av dessa om man bara pluggar, inget har varit omöjligt och jag hoppas att det fortsätter såhär ett bra tag till framöver! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Malin!

Såg att du undrade över var man kan köpa Aussie. Både Kicks och Åhléns är svaret:)

Ha en fin dag

2010-01-19 @ 09:18:13
Postat av: Tina (Beleza)

sv: Aussie Frizz Miracle ska släppas nu i början av året och kommer finnas att köpa på Kicks och Åhléns.

Har tyvärr inget exakt datum.

2010-01-19 @ 10:11:28
URL: http://beleza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0