100317

Igår var det hälsodag i skolan och sedan blev det en heldag med Cili! Vi utforskade subway, nacka forum, götgatan, the english shop, burger king och biografen Viktoria :) Det blev alltså både lunch, shopping, middag och bio, en riktigt lyckad bra! Filmen var speciell, trevlig och bra, men inte alls som jag väntade mig... fast jag vet i och för sig inte riktigt vad jag väntade mig när det gällde den :P Vi hade i alla fall en trevlig dag och jag är glad att vi hade den tiden tillsammans! :)

Idag mådde jag verkligen inte bra när jag vaknade, så jag låg i sängen första lektionen för att försöka bli lite bättre.. Sen blev det pingis och företagsekonomi, viktiga lektioner utan att man behöver bli sjukare, så jag gick dit och försökte ta det så lugnt jag kunde. Under eftermiddagen och kvällen har jag städat, pluggat spanska, läst svenska boken, kikat på TV och annat trevligt. Lugn dag och ganska rastlös, men det är viktigt att jag blir frisk!

Imorrn är det skola 8.25-17.00 och helt ärligt vet jag inte hur jag ska orka. På fredag är det skola och sedan jobb, ska stänga för första gången! Lördag har jag och Saga bestämt oss för att träffas på kvällen och på söndag ska jag förhoppningvis träffa en vän, med risk för att han är bakis i och med att han fyller 20 imorrn :P Är glad att jag får något att göra under helgen, men ändå inte för mycket, hinner förhoppningsvis bli frisk och hinna med allt till skolan och ändå lyckas tjäna pengar och vara social! :) Känns som att jag behöver det sociala enormt just nu, det är det jag behöver helt enkelt :)

P.S. Jag har använt halva nässprayen och det är inte bättre, har nog aldrig hänt förut...
P.S. 2. 10 dagar kvar till min 18-årsdag

Kommentarer
Postat av: djustd

tänkte bara kika in o önska dig en trevlig dag! :) kram!

2010-03-18 @ 11:15:10
URL: http://djustd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0