100528

2 månader sedan jag fyllde 18. Känns som det borde bara 4 månader sedan, minst!

Igår blev det skola, sedan hem och duscha och sedan en helkväll på stan med mamma. Först blev det lite shopping, sedan god tapas mat i gamla stan, sedan uteservering på kungsgatan och sist men inte minst Sex and the city 2 premiär på biografen Saga. Som om det inte var nog så blev det goodiebags efter och utlottning anordnad av fritidsresor är igång! Filmen var riktigt bra, långt över förväntan! Rekomenderas starkt!

Idag blev det lång sovmorgon och sedan väldigt kort skoldag med filmvisning x2. Fick även tillbaka matte nationella och jag blev förvånad över att jag snappat till mig ett par poäng!

Eftermiddagen/kvällen har spenderats hemma, har pluggat en hel del, tvättat, ätit egengjord tapas mat, fixat och helt enkelt varit fokuserad på geografin den större delen av tiden. Känner mig inte klar, men inte är det långt kvar nu i alla fall. Sista uppgiften i ämnet, det är inte dåligt! Vill gärna få det bästa resultatet och det hoppas jag även på. Men efter betygsnacket jag hade igår med en lärare i ett annat ämne så springer jag på rosa moln. Det jag kämpat för så länge jag kan minnas har äntligen visat sig vara värt det. Och det är nu officiellt, jag är bättre på engelska än svenska ;D

Ärligt talat så är jag inte stressad längre, visst, en del kvar att göra och det är inte enkla saker. Men jag är nöjd med det jag gjort hitills, det jag har lyckas med, och att jag klarat allt med stressen jag haft under de här året, de höga kraven jag haft på mig själv. Önskar att jag kunde slippa sommarskola men det är ju omöjligt, jag vill bli klar med allt och kunna lägga det bakom mig. Jag fokuserar på framtiden och det är bäst att tampas med det jobbiga på en gång och inte skjuta upp något. Jag vet vad jag har som drömmar och mål efter studenten, men jag vet inte vad jag vill göra resten av livet. Men om jag ska vara helt ärlig så stör det inte mig längre, jag känner mig inte stressad för jag vet att livet kan förändras så otroligt mycket på så kort tid :)

Nu blev det här ett långt inlägg, men så går det ibland :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0