110729

Utgången i onsdags blev lyckad, dock stannade vi inte så länge i och med att vi drog dit redan innan 8, allt för att slippa inträde ;) Sov inte särskilt mycket under natten och åkte till landet relativt tidigt igår. Åkte ut med båten och tog det lugnt på en ö under eftermiddag. Åt god pastasallad innan det var dags att åka hem, i vågorna efter en Viking Line båt. Jag var helt slut hela dagen så jag gick och la mig hyfsat tidigt och fick sova lite mer än 10 timmar inatt, vilket verkligen behövdes.

Idag har jag tagit det lugnt ute på landet, tittat på TV, spelat kort, suttit vid datorn, solat och åkt iväg med bilen en sväng. Det har varit varmt de senaste dagarna men absolut inte för varmt, så jag är supernöjd! Jag hoppas på att jag fått lite färg och det syns på fräknarna i ansiktet, men inte mer än så än tyvärr. Skulle behöva en "starkare" grundbränna inför nästan 2 veckor på Mallorca, men jag får väl helt enkelt bli brun därnere och använda mycket solskyddskräm, något som jag är väldigt dålig på annars.

Tidigare under kvällen kom
jag på att jag behövde tvätta hemma i stan, skriva ut flygbiljetter, stryka kläder och packa ner allt i resväskan, något som jag inte riktigt hade tänkt på innan och bestämde mig för att åka hem ikväll istället för imorgon. Då skulle jag tjäna några timmar, både ikväll och imorgon, och slippa stressa med allt. Lite av det som behövs göras är redan gjort, även om jag bara varit hemma i drygt en timme. Men nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna, så nu är det dags att krypa ner mellan lakanen och sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0