110318

Äntligen är skolveckan slut för den här gången!
Det har varit så otroligt mycket att göra den här veckan att jag knappt har hunnit andas känns det som... Egentligen inte så extremt mycket skola, men mycket annat som tagit all tid under veckan. Har hunnit med jobb, planera inför alla kommande studentskivor (tar längre tid än man tror!), pluggande, somnat innan 22 för att jag varit helt slut, kört halkbana, övningskört och självklart mycket mycket mer!

Nu är det i alla fall helg och jag har inga stora planer direkt. Ska övningsköra om all snö som föll ner på marken idag vill försvinna, göra en del projektarbete och uppgifter till skolan så att jag ligger lite före nu i studentskivetider! Förutom det så ska jag slappa och sova ut en del, är skönt att vi är lediga även på måndag så att man hinner mer lite mer än vad man gör under en vanlig helg!

Nästa vecka är det 2 skivor, födelsedagsfirande med släkten, hälsodag, körlektion, plugg och en massa annat som står på schemat. Känns som att det kommer bli mycket, men tillräckligt mycket av det är roligt så det ska nog gå bra ändå! ;)

Bjuder på en bild från i somras efter att jag hade kommit hem från Mallorca, vilken bränna man hade! Tänk om man kunde ha kvar den året runt! ;)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

hoppas du haft en bra kväll:D

2011-03-18 @ 23:17:43
URL: http://liborius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0